Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom havernő előtti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom havernő előtti ugratását, most én reagálom túl, vagy jogos?

Figyelt kérdés

szóval, találkoztunk a havernővel,a barátom olyan hosszasan leállt beszélgetni, hogy jeleztem, addig én felmegyek, kérdeztem a barátom: mikor jössz?

ő meg nagy vagányan előadta: "órák kérdése hi-hi"

most ezen tényleg jót kellett volna nevetnem, ahogy a barátom otthon mondta válaszul arra, hogy megsértődtem?

jelzem amúgy meg soha nem szokott engem ugratni.

másik példa:

szilveszterkor haverok/havernők körében az éjféli koccintás előtt, amikor mindenki összegyűlt, benyögi: "rendezzünk vizespólós versenyt!"

mellesleg senki még csak válaszra sem méltatta (amúgy nem idióta diszkós körről van szó)

nos ezen megint megsértődtem, hogy az összes srác közül pont az én barátom remekel, engem ezzel semmibe véve tul.képpen

a barátom megint kiakadt, hogy nem vagyok laza.

SZERINTETEK? most kinek van igaza?

2011. máj. 26. 23:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
ez a tanulós tényleg bunkó volt, de a másik 2-ben sztem nincs semmi, azokat eléggé túlreagálod.
2011. jún. 1. 22:19
 12/21 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem egy hisztis pi.csa vagy.
2011. jún. 1. 22:31
 13/21 A kérdező kommentje:
kedves utolsó el lehet képzelni rólad, ugyan te hogy beszélsz a bnőddel
2011. jún. 1. 22:41
 14/21 anonim ***** válasza:
az első kettőbe tényleg nincs semmi, az utolsó elég bunkó dolog, tényleg csak szerepelni akart velük szerintem. szólj neki erről h zavar. csak abbahagyja! :D
2011. jún. 2. 00:02
 15/21 Higgany ***** válasza:

Higanyrugany bébi higanyrugany :D

Lazulj haver és mondd meg a többieknek is :)

nálunk óránként 5 ilyen beszólás hangzik el :)

Az egészséges mennyiségű irónia fel tudja dobni a napot, főleg ha érti mind a két fél természetesen!

Sztem jól csinálja a srác.

Egyszerű a képlet, ha mond valamit te szépen kitalálsz gyorsba valami ugyanolyan szintű beszólást és visszaszólsz mint aki laza :)

órák kérdése hihi --> de még az órát se tudod :D

rendezzünk vizes póló versenyt --> vagy ne :D

majd átmegy a másik szobába nehogymá' --> vagy átmentek a másik szobába nehogymá' :D

2011. jún. 2. 08:50
 16/21 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

kedves utolsó el lehet képzelni rólad, ugyan te hogy beszélsz a bnőddel"

Ugyan, te nem vagy a barátnőm, és ezekből nekem az jött le, hogy hisztis vagy, akkor mit vártál?

Totál f.aszságokon akadsz ki. Valakinek jó kedve van, mond valamit ami baromira nem beszólás, erre te besértődsz. K.urva szar lehet veled lenni, de szerintem ezt te is tudod.

Bár ja, ez kéne neked, a nyomott, feszült hangulat egész nap. Akkor jó fej lenne a srác is, igaz?

2011. jún. 2. 12:01
 17/21 anonim ***** válasza:

Az utolsónak üzenem, hogy sajnálom a barátnőjét, ha egyáltalán van.

A kérdező nyilván azért fordult ide, hogy megtudja jogos e, hogy tudjon változtatni és szerintem ezért nem oltani kéne, hanem értékelni, hogy vannak még olyanok akik gondolkodnak néha a kapcsolatunkról.

Van hogy én is rossz passzban vagyok és nem tűrök semmiféle humorosnak vélt megjegyzést, és ezt nem is rejtem véka alá. Mellesleg ha valaki csak a haverok előtt tud nagyképű poénokat megereszteni az egy gyökér. Kettejük közt nem ez a megszokott, hanem csak akkor ha másoknak adja elő magát. Bunkóság, és nem a poénok miatt lennék sértett, hanem a körtörténet miatt.

2011. jún. 2. 15:20
 18/21 A kérdező kommentje:

köszi kedves utolsó

igen tényleg máshogy fognám, ha nála ez szokás lenne, de tényleg csak amikor mások társaságában vagyunk ezeket

és rendben van, hogy poénkodik, csakhogy mindig az én rovásomra....

más is mindig a bnője rovására poénkodik?

köszi 06-02 08:50-osnak is, tényleg sokat segít, bár jönne belőlem reflexszerűen az ilyen válasz :)

12:01: aki másokkal így beszél, az a bnőjének is ki-ki mutogatja a foga fehérjét

álarcot tartani mások előtt nem megy hosszú távon

és nem tudom, te meddig röhögnél azon, ha mindig neked szólnának be

annyi eszed van, mint egy marék lepkének. á csak vicc volt

2011. jún. 8. 19:45
 19/21 A kérdező kommentje:
*kapom ezeket
2011. jún. 8. 19:48
 20/21 anonim ***** válasza:
egyébként minek kérdezted meg ha teljesen biztos vagy abban h jogos a felháborodásod?? látom nem nagyon fogadod a negatív kritikát...
2011. jún. 9. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!