Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom havernő előtti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom havernő előtti ugratását, most én reagálom túl, vagy jogos?

Figyelt kérdés

szóval, találkoztunk a havernővel,a barátom olyan hosszasan leállt beszélgetni, hogy jeleztem, addig én felmegyek, kérdeztem a barátom: mikor jössz?

ő meg nagy vagányan előadta: "órák kérdése hi-hi"

most ezen tényleg jót kellett volna nevetnem, ahogy a barátom otthon mondta válaszul arra, hogy megsértődtem?

jelzem amúgy meg soha nem szokott engem ugratni.

másik példa:

szilveszterkor haverok/havernők körében az éjféli koccintás előtt, amikor mindenki összegyűlt, benyögi: "rendezzünk vizespólós versenyt!"

mellesleg senki még csak válaszra sem méltatta (amúgy nem idióta diszkós körről van szó)

nos ezen megint megsértődtem, hogy az összes srác közül pont az én barátom remekel, engem ezzel semmibe véve tul.képpen

a barátom megint kiakadt, hogy nem vagyok laza.

SZERINTETEK? most kinek van igaza?

2011. máj. 26. 23:40
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

én fogadom a negatív kritikát!

az, hogy "hisztis pi*a" lennék, ez nem negatív kritika, ez beszólás és ezzel csak jellemezve vagyok, semmi más mondanivalója nincs

2011. jún. 9. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!