Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek csak én reagálom...

Szerintetek csak én reagálom túl, vagy jogos?

Figyelt kérdés

Tegnap este vásárlásból jöttük autóval hazafelé, párom vezetett, gyerekeinkkel voltunk.

Lakott területen kívül a megengedett 90 helyett 120-al ment. Rászóltam, hogy ne. Visszaszólt, h nem szereti, ha beleszólnak a vezetésébe, én meg erre azt, hogy én meg nem szeretek gyorshajtásért fizetni, kvittek vagyunk. erre ő bunkón közli, jó, majd legközelebb én vezetek (nincs jogsim)

Félreértés ne essék nem azzal van a baj, hogyha gyorsan megy, akkor félnék mellette, mert baromi jó vezet, hanem az a baj, hogy ebben az évben túl vagyunk egy 30.000 Ft-os gyorshajtásos csekken, és egy 100.000 ft-os tilos parkolás (az nem direkt volt, de akkor is megtörtént..) csekken, ami igencsak rosszul érintett, tekintve, hogy a 3. babát várjuk.

Tényleg én reagálom túl, h ilyen nagy kérés lenne, h tartsa be az előírt sebességet, mert elegem van már plusz fizetnivalókból? Családtól veszi el a pénzt, ennyi erővel ki is dobhatnánk az ablakon..

2013. nov. 8. 08:33
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
75%

Édes jó istenem.

Kérdező, szerintem vedd figyelmen kívül a válaszolók nagy részét, ezek itt mind debilek. Főleg ez az 55%-os úr, aki lehet vagy 13 éves, vagy csak simán retardált, mert olyan böszmeségeket hord össze, hogy nem bírom abbahagyni a röhögést.

Kérdező, nem reagálod túl, jogos. Én a helyedben jobban ki lennék akadva. Az 55%-os tacskónak meg üzenem, hogy remélem nincs jogsija, mert már így is elég vadbarom száguldozik az utakon.

2013. nov. 8. 12:24
 22/63 anonim ***** válasza:
40%
Nem voltatok veszélyben? Szerinted akinek meghalnak a gyerekei gyorshajtás miatt azok mit mondtak? "Veszélyben vagyunk, de leszarom?" :)
2013. nov. 8. 12:45
 23/63 anonim ***** válasza:
8%
Önmagában 30%-os gyorshajtás miatt senki se hal meg. abban a példában más is ludas. Persze könnyebb a 30%-os gyorshajtót hibáztatni a saját hülyeségünkért.
2013. nov. 8. 13:01
 24/63 anonim ***** válasza:
23%

Eleve mindenki veszélyben van, aki autóba ül, ez tény. Egy baleset két emberen múlik, de vannak kivételes esetek és általában a vétlen hal meg.

Amelyik ütközést nem lehet elkerülni 120-al, azt 90-el sem igen valószínű, hogy el lehetett volna.

Nagyobb veszélyforrást jelent ilyenkor az, ha az anyósülésen ülő beleugat a másik vezetésébe, és ráadásul még jogosítványa sincs, életében nem vezetett autót. Eltereli a sofőr figyelmét, gondolatait, felidegesíti és ez nagyobb veszélyt jelent, mint az, hogy 90 helyett 120-al ment. Aki 90 helyett 70-el tötyög lakott területen kívül, az nagyobb veszélyt jelent, mint mindenkinek meg kell őt előznie és egy előzés mindig hordoz magában kockázatot. Olyan sebességet kell választani, hogy felvegyük vele a forgalom dinamikáját. Akarj te az Üllőin 50-el menni, megteheted, de veszélyesebb vagy a többiekre és magadra nézve is, mintha mennél te is 70-el a többiekkel.

2013. nov. 8. 13:49
 25/63 A kérdező kommentje:
Oké utolsó, a következő csekket küldöm majd neked!
2013. nov. 8. 14:08
 26/63 anonim ***** válasza:
29%
A csekk egy teljesen más kérdés, de felnőtt ember, majd kifizeti, de belepofázni menet közben a vezetésbe ezerszer rosszabb. Azt írtad, félted a gyerekeidet, hát nem kell beleszólni, ha nem te vezetsz, ennyire egyszerű. Régen volt megbüntetve, majd kifizeti azt kész, legközelebb figyel.
2013. nov. 8. 14:16
 27/63 A kérdező kommentje:

Ő fizeti ki? Na ja, látom ismered a családunkat. Ő nem az a fajta, aki ezért külön munkát vállal és megkeresi rá a pénzt. Én kalkuláljam ki, hogy lehet kifizetni..

A másik meg az, hogy szerintem annak, hogy valaki ült-e valaha a volán mögött, semmi köze nincs ahhoz, hogy betartja-e az előírt sebességhatárt. Szemem nekem is van. Nem volt indokolt gyorsabban menni, közel s távol senki nem volt arrafelé. Nem a fővárosban élünk, hanem egy kis községben.

2013. nov. 8. 14:22
 28/63 A kérdező kommentje:
Ja, és az a "régen" amikor meg volt büntetve, az szeptember volt.. Tényleg rég volt..
2013. nov. 8. 14:23
 29/63 anonim ***** válasza:
100%

Annyira jó lenne, ha dedósok nem írhatnának ebbe a topicba.

"de felnőtt ember, majd kifizeti,..."

Nem, ez egy család, ahol a pénzügyek közösek. Azért 130ezret csak úgy kidobni az ablakon egy 3 gyerekes családnak, enyhén szólva is luxus. Majd ha kipattant a popsitok a tojáshéjból, akkor próbáljatok tanácsot adni.

2013. nov. 8. 14:25
 30/63 A kérdező kommentje:
jaj reszelt dinnye menj már innen a gyerekes nő utálatoddal, sajnállak amiért ilyen elcseszett kapcsolataid voltak, de ne itt éld ki magad.
2013. nov. 8. 14:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!