Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Elmondtam a...

Mit tegyek? Elmondtam a szüleimnek, hogy meleg vagyok. Anyukám egész jól fogadta, azt mondta, hogy el tudja fogadni, de apukám teljesen kiakadt és átküldött az anyai nagyszüleimhez, hogy többé ne is lásson.

Figyelt kérdés
Nagyon kiakadt rám. Nem hinném, hogy valaha el bíraj majd fogadni.

2013. okt. 30. 22:55
 81/96 anonim ***** válasza:
85%

"nem hiszek neked."

Komoly ellenérv egy logikus érvrendszerrel szemben. :D

2014. jún. 18. 15:27
 82/96 anonim ***** válasza:
0%
nyomathatsz nekem olyan ellenérvet amilyet akarsz, akkor se dőlök be neked öreg
2014. jún. 18. 18:18
 83/96 anonim ***** válasza:
85%

"nyomathatsz nekem olyan ellenérvet amilyet akarsz, akkor se dőlök be neked öreg"

Na hát ezzel a hozzáállással aztán ne csodálkozz, ha téged fognak igazságtalannak tartani. Ha éretten gondolkoznál, képes lennél meghallgatni az ész érveket, és nem csak a rossz beidegződéseidet hangoztatnád. Az egy dolog, hogy neked valami nem tetszik, de hogy másnak miért nincs joga hozzá, csak mert neked nem tetszik, azt már nem tudod ész érvekkel megmagyarázni. Biztos te is csinálsz olyan dolgokat, ami nem mindenkinek tetszik, mégse érzed úgy, hogy akkor azt már neked nem is szabad.

2014. jún. 19. 00:20
 84/96 anonim ***** válasza:
78%

"nyomathatsz nekem olyan ellenérvet amilyet akarsz, akkor se dőlök be neked öreg"

Helyes, ne hagyd, hogy a tények befolyásolják a tisztánlátásodat! :)

2014. jún. 19. 00:44
 85/96 anonim ***** válasza:
16%
netharcosok akkor se fogtok meggyőzni arról ami helytelen, az észérvek az én és a hozzám hasonló normális emberek kezében van, amikről ti beszéltek nevetséges próbálkozás a másik meggyőzésére és átformálására, engem ne formáljon át senki!
2014. jún. 19. 10:56
 86/96 anonim ***** válasza:
85%

"netharcosok akkor se fogtok meggyőzni arról ami helytelen, az észérvek az én és a hozzám hasonló normális emberek kezében van, amikről ti beszéltek nevetséges próbálkozás a másik meggyőzésére és átformálására, engem ne formáljon át senki!"

Igazad van. Aki ilyennek születik, mint te, azon nem lehet segíteni, kár a szóért. A te fajtád azt hiszi, megmondhatja másoknak, mi a normális, és hogyan kéne élniük.

Viszont ki kell, hogy ábrándítsalak: az abnormálishoz semmi sincs közelebb, mint ez az intoleráns, idióta felfogás, amit te is képviselsz.

2014. jún. 19. 11:05
 87/96 anonim ***** válasza:
12%
én azt gondolom hogy aki ilyennek születik az oké,nem tehet róla,de aki tini korában jön rá hogy az és azalatt leszól hogy miért nem fogadom el,aztán egy évre rá hipp-hopp elmúlt az egész-na az olyanok menjenek a fenébe csak mostanában lett elfogadott ez a mindent kipróbálunk dolog, régen nem volt az. Mondhat bárki bármit a mindkét nem kipróbálása szerintem nem normális és nem vagyok köteles elfogadni csak azért mert mások ezt mondják.
2014. jún. 19. 13:27
 88/96 anonim ***** válasza:
21%
a 71 %ossal értek egyet. Én sem vagyok hajlandó elfogadni, és nem tűröm el hogy rámerőltessék, van aki ilyenek születik, de ez a menet közben átváltozás dolog, hagyjuk már. NA gyerekek, nyomjátok ide is a pirosat, mivel beperelni úgy sem tudtok :)
2014. jún. 19. 15:16
 89/96 anonim ***** válasza:
35%

"Igazad van. Aki ilyennek születik, mint te, azon nem lehet segíteni, kár a szóért. A te fajtád azt hiszi, megmondhatja másoknak, mi a normális, és hogyan kéne élniük.

Viszont ki kell, hogy ábrándítsalak: az abnormálishoz semmi sincs közelebb, mint ez az intoleráns, idióta felfogás, amit te is képviselsz."

Rasszista.

2014. jún. 19. 15:17
 90/96 anonim ***** válasza:
82%
88-as. Miért gondolod, hogy rád akarja bárki is erőltetni? Csak annyit várunk, hogy hagyj békén minket. Amúgy meg az sem igaz, hogy mindkét nemet kipróbálják, mert vannak, akik meg az ellenkező nemmel nem voltak soha, vagy ha igen, akkor csak megfelelési kényszerből, és idővel belátták, hogy úgysem élvezik. Akkor meg minek erőltessék, hisz az a másiknak se jó.
2014. jún. 19. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!