Mit tegyek? Elmondtam a szüleimnek, hogy meleg vagyok. Anyukám egész jól fogadta, azt mondta, hogy el tudja fogadni, de apukám teljesen kiakadt és átküldött az anyai nagyszüleimhez, hogy többé ne is lásson.
"nem hiszek neked."
Komoly ellenérv egy logikus érvrendszerrel szemben. :D
"nyomathatsz nekem olyan ellenérvet amilyet akarsz, akkor se dőlök be neked öreg"
Na hát ezzel a hozzáállással aztán ne csodálkozz, ha téged fognak igazságtalannak tartani. Ha éretten gondolkoznál, képes lennél meghallgatni az ész érveket, és nem csak a rossz beidegződéseidet hangoztatnád. Az egy dolog, hogy neked valami nem tetszik, de hogy másnak miért nincs joga hozzá, csak mert neked nem tetszik, azt már nem tudod ész érvekkel megmagyarázni. Biztos te is csinálsz olyan dolgokat, ami nem mindenkinek tetszik, mégse érzed úgy, hogy akkor azt már neked nem is szabad.
"nyomathatsz nekem olyan ellenérvet amilyet akarsz, akkor se dőlök be neked öreg"
Helyes, ne hagyd, hogy a tények befolyásolják a tisztánlátásodat! :)
"netharcosok akkor se fogtok meggyőzni arról ami helytelen, az észérvek az én és a hozzám hasonló normális emberek kezében van, amikről ti beszéltek nevetséges próbálkozás a másik meggyőzésére és átformálására, engem ne formáljon át senki!"
Igazad van. Aki ilyennek születik, mint te, azon nem lehet segíteni, kár a szóért. A te fajtád azt hiszi, megmondhatja másoknak, mi a normális, és hogyan kéne élniük.
Viszont ki kell, hogy ábrándítsalak: az abnormálishoz semmi sincs közelebb, mint ez az intoleráns, idióta felfogás, amit te is képviselsz.
"Igazad van. Aki ilyennek születik, mint te, azon nem lehet segíteni, kár a szóért. A te fajtád azt hiszi, megmondhatja másoknak, mi a normális, és hogyan kéne élniük.
Viszont ki kell, hogy ábrándítsalak: az abnormálishoz semmi sincs közelebb, mint ez az intoleráns, idióta felfogás, amit te is képviselsz."
Rasszista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!