Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Elmondtam a...

Mit tegyek? Elmondtam a szüleimnek, hogy meleg vagyok. Anyukám egész jól fogadta, azt mondta, hogy el tudja fogadni, de apukám teljesen kiakadt és átküldött az anyai nagyszüleimhez, hogy többé ne is lásson.

Figyelt kérdés
Nagyon kiakadt rám. Nem hinném, hogy valaha el bíraj majd fogadni.

2013. okt. 30. 22:55
 71/96 anonim ***** válasza:
23%
nem tudják eldönteni,hogy genetikailag vagy ilyen vagy csak egyszerűen nem tudod merre menjél(kamaszkorban sokan azt hiszik melegek aztán rá tz évre ja mégsem)Legalábbis ebben reménykednek,meg aztán szülőség ide vagy oda ezt nem lehet teljesen elfogadni(anyukád azért nem küzd érted annyira mert akkor a házassága is tönkremenne és fél. Aztán pedig nem lehet gyereketek sem(nem fodhattok örökbe sem) ez is fáj nagyon nekik.Én mondjuk nem határolódnék el teljesen a gyerekemtől de nem is mosolyognék hozzá egyszer elmondanám erről a véleményem aztán kész.
2014. ápr. 28. 20:27
 72/96 anonim ***** válasza:
62%

Nagyon bátor vagy, hogy megmondtad neki!

Apukád meg önző, támogatnia kéne most lelkileg téged és segíteni a nehéz időszakon, nem pedig még egy traumát okozni.

2014. ápr. 29. 12:02
 73/96 anonim ***** válasza:
50%
A legjobb az lenne ,ha eltávolodnál a szüleidtől. Ha jó volt velük a kapcsolatod akkor tudom nem könnyű ,de meg kell mutatnod nekik ,hogy erős vagy és ,ha akarnak valamit akkor te nem vagy nekik köteles engedelmeskedni. Ha szeretnek úgysem fogják kibírni a hiányodat. Ha meg nem szeretnek akkor meg ne pazarold rájuk az időt.
2014. máj. 3. 20:33
 74/96 Vivikeeee34 válasza:
0%
szerintem elfogadják, nekem elfogadták, hogy prosti lettem..
2014. máj. 14. 09:58
 75/96 anonim ***** válasza:
39%
31-es Menj reklamálni a genetikához, akkor talán kapsz felvilágosítást Hogy lehet valaki ennyire korlátolt? Itt napok óta foglalkoztok a transzvesztitával a melegekkel és még mindig nem értitek, hogy ez hormon és genetika fintora. Csak a szüken mért agyadat villogtatod itt
2014. máj. 14. 13:22
 76/96 anonim ***** válasza:
29%
Felesleges lenne bármilyen meggyőző véleményt ide írnom. Röviden, egyetértek a 31es válaszolóval. Szóval bocs hogy élek.
2014. máj. 14. 16:41
 77/96 anonim ***** válasza:
44%

Ne foglalkozz apáddal, kérdező! Ha idővel megbékél, ha nem, akkor maradjon magának. Aki ilyen miatt elfordul a tulajdon gyermekétől, az nem szülő.

Éld a magad életét, ennél jobbat nem tehetsz!

2014. jún. 14. 16:16
 78/96 anonim ***** válasza:
75%
76-os, és 31-es! És akkor az a tudós is degenerált, aki a tudománynak szenteli az életét, és utód nélkül hal meg? Vagy az a nevelőszülő is, aki 6 gyereket felnevelt, de egyik sem az övé? Gondolkozzatok már, mit beszéltek. Az ember meg már amúgy is úgy túlszaporodott, a Föld úgy túlnépesedett, hogy nem is baj az, ha minél kevesebb embernek születnek gyerekei. Lehetséges hogy a homoszexualitás pont a természet egy védekező reakciója az emberiség további őrült iramú sokasodása ellen. (Pesze ahhoz meg nincs elég homoszexuális, hogy ez a hatás elegendő erős legyen.)
2014. jún. 14. 19:12
 79/96 anonim ***** válasza:
9%
78 as, elég vicces vagy :) olyan abnormális hasonlatokat mondasz, szóval azt mondod az a természetes ha valaki meleg lesz. Akkor se fogsz bevinni az erdőbe, nem hiszek neked.
2014. jún. 18. 11:58
 80/96 anonim ***** válasza:
85%

"szóval azt mondod az a természetes ha valaki meleg lesz"

egy melegnek az a TERMĚSZETE, hogy meleg. vagyis értelmetlen természetellenességről beszélni.

2014. jún. 18. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!