Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Elmondtam a...

Mit tegyek? Elmondtam a szüleimnek, hogy meleg vagyok. Anyukám egész jól fogadta, azt mondta, hogy el tudja fogadni, de apukám teljesen kiakadt és átküldött az anyai nagyszüleimhez, hogy többé ne is lásson.

Figyelt kérdés
Nagyon kiakadt rám. Nem hinném, hogy valaha el bíraj majd fogadni.

2013. okt. 30. 22:55
 31/96 anonim ***** válasza:
19%

7-es!

De! Sajnos degenerált! Nem egészséges. Fogyatékos, szó szerinti jelentése: elfajzott.

Mert a természet ellen való minden, ami zsákutca, ami nem viszi tovább az életet.

Az élet célja az élet maga: vagyis az élet továbbadása.

A homoszexualitás nemcsak szexuális elferdülés, hanem a beteges szexualitás által az egész személyiség torzulását okozza.

2013. dec. 23. 18:00
 32/96 anonim ***** válasza:
66%
31-es: és ezzel a tudományos magyarázattal most mit is akarsz elérni? Mert hogy a melegek nem lesznek ettől heteroszexuálisak, az biztos. Neked okoz bármi fájdalmat, ha valaki a saját neméből választ magának életre szóló társat és nem tudnak közösen gyereket csinálni? Bőven sok ember születik így is, nem véletlenül vagyunk már több mint 7 milliárdan. A természet talán így próbál védekezni a túlszaporodás és a Föld kihalása ellen, hogy egyre többen leszünk mi, melegek. De erre gondolom nem gondoltál.
2013. dec. 23. 18:07
 33/96 anonim ***** válasza:
81%
az a magyarázat minden volt, csak nem tudományos.... ha tudományos választ akarsz a homoszexualitás evolúciójára, itt keresgélj [link]
2013. dec. 23. 18:18
 34/96 anonim ***** válasza:
69%
Irónia. Hallottál már róla?
2013. dec. 23. 18:28
 35/96 anonim ***** válasza:
88%
Jó, nehéz elfogadni a szülőknek hogy meleg a gyerekük de a srácra miért nem gondol senki? Mégis mit hisznek a szülők? Azt hiszik hogy ezt a gyerek választotta? Szerintük a gyereknek nem nehéz ezzel megbírkzni, elfogadnia magát? Apádnak inkább most kéne férfinak, apának lennie, és segítenie téged, ha már egyszer ilyen lettél, ne "gyilkolja" tovább ő is a lelkedet, hanem segítsen. Annyira önző szülők vannak hogy borzalmas...
2013. dec. 23. 18:32
 36/96 anonim ***** válasza:
81%
Nem tudsz sok mindent tenni. Majd megbékél!
2013. dec. 23. 21:09
 37/96 anonim ***** válasza:
13%
idézőjel. hallottál már róla?
2013. dec. 24. 00:50
 38/96 anonim ***** válasza:
80%

nekem anya kb év után most kezdi elfogadni

neked kell türelmesnek lenned...:/

Kitartás, hidd el, hogy minden rendbe fog jönni! Én is sokszor úgy éreztem, hogy kizárt, sose fog elfogadni....és de...csak sok ideig tartott

Sok szerencsét, lehet, hogy beletelik pár évbe, de menni fog!

20/L/L

2013. dec. 27. 00:25
 39/96 A kérdező kommentje:
Kosz a valaszokat!
2013. dec. 27. 16:48
 40/96 anonim ***** válasza:
76%
* kb. 3 év után
2013. dec. 27. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!