Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Elmondtam a...

Mit tegyek? Elmondtam a szüleimnek, hogy meleg vagyok. Anyukám egész jól fogadta, azt mondta, hogy el tudja fogadni, de apukám teljesen kiakadt és átküldött az anyai nagyszüleimhez, hogy többé ne is lásson.

Figyelt kérdés
Nagyon kiakadt rám. Nem hinném, hogy valaha el bíraj majd fogadni.

2013. okt. 30. 22:55
 11/96 anonim ***** válasza:
74%
Nyilván szempont az unoka, meg a gének tovább örökítése, hisz ez van belénk kódolva. Ugyanakkor azt gondolom, hogy aki csak ez alapján hoz döntést, az eléggé ösztönlény. Így az állatok gondolkodnak, nekünk, embereknek tovább kéne látni ezen. Mi elvileg nem csak géneket örökítünk, hanem szeretjük a gyermekeinket. Ezt nem szabadna ennek felül írnia. Néha nagyon nem értek egyes "szülőket."
2013. okt. 31. 00:26
 12/96 anonim ***** válasza:
35%

Én nem értem, egy válaszolót leszámítva, ez mindenkinek normális dolog....pedig nem az, azért van nő és férfi, hogy abból legyen egy pár!

Megértem apukádat!

2013. okt. 31. 05:03
 13/96 Bence_ ***** válasza:
31%

Nem azt írják, hogy normális.

Hanem azt, hogy egy szülő fogadja el a gyerekét.

Édesapádnak gondolom tervei voltak veled és ezek most dugába dőltek. Ezért csalódott.

2013. okt. 31. 06:00
 14/96 anonim ***** válasza:
42%

Egyszer le fog nyugodni, hidd el.

Csak tényleg ez most egy kicsit sok volt neki. Adott esetben elképzelte, hogy majd lesz egy tündéri menye, aki boldoggá teszi a fiát, együtt fognak majd élni, családot alapítanak, lesznek unokák akikkel lehet sok időt eltölteni, játszani, stb.

Ennek mindnek lőttek. Időbe telik feldolgozni.

Ha az én leendő fiamról kiderülne, hogy meleg nyilván én sem tapsikolnék örömömben. Nem küldeném el, és niztosítanám róla, hogy ettől függetlenül ő a fiam, és ugyanúgy viszonyulnék hozzá, mint eddig. De belül egy világ omlana össze bennem.

Meg - és ezzel sajnos nem tudok mit kezdeni - egyszerűen tényleg rosszul vagyok tőle (rámjön egy enyhe hányinger, nem tudok ellene tenni), ha férfiakat látok ölelkezni, csókolózni (eddig még csak filmben, ha olyan jelenet van, mi lenne élőben????) hát még ha belegondolok, hogy hogyan élnek nemi életet...és látni amint a saját fiam ezt teszi...:(

Nagyon sok időnek kellene eltelnie, mire hajlandó lennék meghívni magamhoz a párját is, addigra talán fel tudnám magamat készíteni. Mert azt meg nyilván nem akarom, hogy a fiam azt lássa, hogy mindjárt elhányom magam, ha rájuk nézek. Még akkor sem, ha ő is tudja, hogy nem direkt csinálom, egyszerűen jön és kész.

2013. okt. 31. 09:12
 15/96 anonim ***** válasza:
68%

Egy meleg pár esetében mért kell rögtön a szexre gondolni? Elég fura felvogásuk van a heteróknak, hogy rögtön ez a kép ugrik be nekik. Kicsit bizarr. Főleg, hogy kb alig látni bárminemű meleg utalást a TV-ben. Az utcán se látni melegek rohangálni csókolózva.

Mellesleg sok heterónak sincs gyereke. Ellenben a melegeknek is lehetne gyerekük, ha engednék. És attól nem lenne meleg a gyermek, mert két férfi vagy két nő neveli. De, ha netán mégis meleg lenne akkor se dől össze a világ.

2013. okt. 31. 10:17
 16/96 anonim ***** válasza:
23%
A gyerek az anya apa családba való. Az maga a fertő lenne ha apa apanevelhetne!!! Miért a szex? Mert az velejáró... Szal ucsó... Pfej...
2013. okt. 31. 10:29
 17/96 anonim ***** válasza:
81%
Valamokka, szóval, ha a gyermeked bejelenti, hogy meleg, abból egyenesen következik, hogy látod is a párjával szexelni vagy kapásból az ugrik be a fiadról, hogy szexszel a párjával?
2013. okt. 31. 10:35
 18/96 anonim ***** válasza:
75%
ez bator cselekedet volt. gratulalok! Az ido mint mindenhol, most is segiteni fog.
2013. okt. 31. 11:07
 19/96 anonim ***** válasza:
78%

Pont ez az. Neked az ugrana be a fiadról, ha meleg lenne, hogy mit csinál az ágyban? Inkább az a beteges, hogy rögtön ilyenre gondolsz.

Heteró párok esetében is rögtön a szex jut eszedbe?

2013. okt. 31. 11:10
 20/96 A kérdező kommentje:
Van egy nővérem aki 23 múlt, volt egy barátja aki nagyon összetörte a szívét. Azóta nem akar kapcsolatot.
2013. okt. 31. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!