Mit tegyek? Elmondtam a szüleimnek, hogy meleg vagyok. Anyukám egész jól fogadta, azt mondta, hogy el tudja fogadni, de apukám teljesen kiakadt és átküldött az anyai nagyszüleimhez, hogy többé ne is lásson.
"88-as. Miért gondolod, hogy rád akarja bárki is erőltetni? Csak annyit várunk, hogy hagyj békén minket. Amúgy meg az sem igaz, hogy mindkét nemet kipróbálják, mert vannak, akik meg az ellenkező nemmel nem voltak soha, vagy ha igen, akkor csak megfelelési kényszerből, és idővel belátták, hogy úgysem élvezik. Akkor meg minek erőltessék, hisz az a másiknak se jó."
Nem ti annyit vártok hogy értsek egyet egy olyan állítással ami nevetséges és sok birka ember ebben hisz. Meg akartok győzni arról hogy ez mind helyes. Lepontozzátok, kicsúfoljátok azokat akik veletek nem mernek egyetérteni és gyalázzátok az embert mert azt meri mondani hogy ha az ember meleg akkor az nem egy jó dolog és természetellenes. Aláírom hogy van olyan ember aki tényleg annak született, de van sok olyan aki totál agybeteg és nem tudja magát hova tenni.
Köszönöm a sok választ! :)
Én, őszintén, soha sem vonzódtam a lányokhoz.
Nem kell elfogadnia senkinek ezt a ,,meleg dolgot" ha ilyen nehéz egyeseknek, de legalább ne az alapján ítéljék meg az embereket, hogy ki melyik nemhez vonzódik. Van olyan ismerősöm aki most 42 éves és 16 éves korában jött rá, hogy a meleg, amikor már nem volt szűz. Szerintem jobb ez az ,,átállás" ennyi idősen, mintha egész életében csak lányokkal maradna. Az sem neki, sem a lánynak nem lenne jó. Szerintem. De mindenki maga döntse el.
A szerelem az szerelem. Aki nem tudja elfogadni, hogy a nemed, a korod, a vallásod, stb. nem számít az igaz szerelemben, az egyszerűen elavult gondolkodású!
Olyannak kéne lennie ennek a világnak, ahol az emberek boldogsága a cél. Ne mondjátok, hogy ti nem szeretnétek jól érezni magatokat az életben! Mindenki megérdemli, hogy boldogan, és elfogadásban éljen. Erre itt bántjátok a romákat, a melegeket, mindenkit, akit csak lehet valamivel... Nem kéne egy kicsit magunkba nézni, hogy jól van-e ez így?
Egyetlen egy dolog van, amit "jogunk" van elítélni, ez pedig az, ha bántalmazzuk embertársainkat. Rajta, toljátok neki! Szapuljátok a sorozatgyilkosokat, a pedofilokat (vagy éppen a rasszistákat, homofóbokat, mert őket is ide sorolhatnánk) csak nyugodtan. Senki nem fogja azt mondani, hogy ne tegyétek. Ugyanis ők tényleg mérgezik a társadalmunkat, amit csinálnak, az nem elfogadható. De komolyan... A melegek? A homoszexuálisokat kell bántani, akik mindössze szerelmesek, mint mindenki más a világon? Csak mert fiúk, és fiúkat szeretnek, már jogunk van azt mondani, hogy betegek? Kinek ártanak azzal, hogy megfogják egymás kezét az utcán, mint mi, heterók? Kinek lesz baja attól, hogy ők szeretik egymást? Azért jöttünk a világra, hogy éljünk. Mindenkinek megvan a joga, hogy éljen, (természetesen addig, amíg nem olt ki más életeket) a melegeknek is. Mindenki megérdemli, hogy úgy élhesse le az egy szem életét ezen a bolygón, hogy az lehet, aki, és, hogy elfogadják.
Gondoljátok át homofóbok, ti úgy szeretnétek-e élni, hogy bántanak titeket, és nem lehettek önmagatok, vagy pedig szabadon, megértésben és elfogadásban?
Úgy ítéljetek el másokat, hogy képzeljétek el előtte, hogy akár ti is lehetnétek pont olyanok, mint ők!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!