Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Elmondtam a...

Mit tegyek? Elmondtam a szüleimnek, hogy meleg vagyok. Anyukám egész jól fogadta, azt mondta, hogy el tudja fogadni, de apukám teljesen kiakadt és átküldött az anyai nagyszüleimhez, hogy többé ne is lásson.

Figyelt kérdés
Nagyon kiakadt rám. Nem hinném, hogy valaha el bíraj majd fogadni.

2013. okt. 30. 22:55
 51/96 anonim ***** válasza:
76%

Na szép mondhatom. Elöre sajnálom szegény fiadat, hogy ilyen apja van. Gondoltál te már arra mi lesz, ha kiderül, hogy esetleg ö is meleg? Akkor talán kitagadod? Kidobod az utcára, étlen-szomjan, minden nélkül? Szégyelld magad, hogy így gondolkozol.

Egyébként meg összekevered az észérveket a mocskolódással, és az ítélkezéssel. Az pl. hogy szerintem nincs sok külömbség, nem észérv, max. egy homofób vélemény.

Mégis kinek ártanak a melegek szerinted, ellentétben a gyilkosokkal, rablókkal stb.?

(És csak úgy mellékesen: feltalálták, legalábbis kishazánkban mindenképpen, az ékezetes betüket is, ha esetleg nem hallottál volna róla. Javaslom a használatukat.)

2014. jan. 7. 05:33
 52/96 mustafa33 ***** válasza:
26%
Nyugi melegek. A világ fejlődése nektek kedvez. Az általános felmelegedést azért erőteljesen támogatjátok a propagandával is. A minap figyeltem fel az egyik cseh kereskedelmi tv adására. Az a híres film ment amiben a két kovboj nyalakodik és meztelenül bújik egymáshoz premier planban. És a képernyő sarkán a karikában egy 7-es volt! Vagyis hét év volt a korhatár! Mi ez ha nem a ti propagandátok? Arra nevelni a gyerekeket, hogy ezt normálisnak tartsák, holott messze nem az. Ha pedig egy hatéves kisfiú az oviban megpuszil egy ötéves kislányt akkor bíróság elé cipelik és kitiltják az óvodából sexuális zaklatás és megrontás miatt (USA, GB)? Hát határozottan mondom, nem szabad engedni erre korcsosulni a világot.
2014. jan. 9. 01:09
 53/96 anonim ***** válasza:
76%
52-es! Mutad meg akkor te, hogyan is kellene megváltani a világot, ne csak ülj és várd a csodát. Ahhoz meg ne haragudj, de semmi közünk, hogy a tv csatornáknál nem képesek normàlisan besorolni egy filmet és főműsoridőben adják.
2014. jan. 9. 09:00
 54/96 anonim ***** válasza:
86%

52-es!

A világ egyáltalán nem ilyen irányba halad. Még mindig az az általános érvényű, hogy két meleg semmilyen szinten sem vállalhatja fel a kapcsolatukat. Esetleg a család előtt, de ott is ritkább. Ellenben mindenfelé heterókat látsz kézenfogva sétálni. Nyalakodni a buszon premier plánban. Hencegni a fészbukon arról, hogy milyen szerelmesek. Melegektől ilyet nem látsz.

Ne tégy úgy, mintha szégyellned kellene a heteróságoadt és, hogy a Tv-ben csakis melegekről van szó. Iszonyat keveset mutatnak a melegekről.

2014. jan. 9. 11:12
 55/96 mustafa33 ***** válasza:
8%

53-as, te most arra akartál buzdítani, hogy menjek én is segíteni szétverni a szívárványos parádékat?

54-es, a hetero kapcsolat megnyilvánulásai normálisak. Ha nem tetszik menj iszlám világba. Ott sétálhatsz fiúval kézenfogva, de lányal nem.

Ti jogokat követeltek a másságotoknak. De hol a határ? Mögöttetek lesz meghúzva a csík? Mert már a dán, vagy holland pedók is kezdik állítólag, és a többi aberrált? majd jönnek az állatosok, a dörgölőzők, a mutogatók és nekik is jár a jog?

2014. jan. 11. 20:49
 56/96 anonim ***** válasza:
73%

55-ös "Mert már a dán, vagy holland pedók is kezdik állítólag, és a többi aberrált? majd jönnek az állatosok, a dörgölőzők, a mutogatók és nekik is jár a jog?"

Addig jár a jog, ameddig nem ártunk másoknak. Két meleg ha együtt van, azt mind a ketten akarják, de a gyerekek nyilván nem akarják, hogy megerőszakolják őket a pedofilok, szóval a két dolgot nagyon nem lenne szabad egy kalap alá venni. Ez ugyanúgy vonatkozik az állatokra is, hiszen ők sem tudják azt mondani, hogy nekik az jó, vagy nem, tehát úgy kell venni, hogy nem jó, és nem is szabad engedni, meg a másik kettő is zavarja az embereket, de két diszkrét meleg fiú nem zavarja az embereket, egymással meg mind a ketten együtt akarnak lenni, tehát nem erőszakról van szó, mint a többi általad felhozott esetben. Remélem elég szájbarágósan magyaráztam, ahhoz, hogy megértsd. De ha nekem nem hiszel, akkor olvasd el egy heteroszexuális pszichológusnő tanulságos írásának csak legalább az idevonatkozó részletét:

[link]

"Hallottam olyan gúnyos érvelést is, hogy a homoszexuálisok szexuális önrendelkezési jogából az következne, hogy a pedofilek is hivatkozhatnának ugyanerre a jogra. A lehangoló csúsztatás nyilvánvaló. Senki sem vonja kétségbe, hogy a szexuális önrendelkezéshez való jog csak addig terjedhet, amíg az nem sérti mások szexuális önrendelkezési jogát. Ha valaki kizárólag gyerekkel képes szexuális kielégülésre, akkor ő csak egy másik személy – a gyerek – súlyos sérelmére juthat élvezethez. Ehhez pedig nem lehet joga, ahogy semmiféle szexuálisan kiéhezett állapot sem indokolhatja a testi erőszakot sem. A pedofília patológiás állapot, amit kezelni kell, és ha ez kilátástalan, akkor a rendellenességben szenvedő nem kerülheti el azt a szomorú sorsot, hogy számára nem létezhet kielégítő szexuális élet. De hogy lehet ezt egy napon említeni a melegek önrendelkezési jogával? A melegek minden szempontból egészséges személyiségű emberek (ha nem, akkor annak nem a homoszexualitás, hanem valami más az oka, esetleg a diszkrimináció negatív következményei), és szexuális igényeik nem sértik mások érdekét, a kapcsolatok közös megegyezésen és kölcsönös örömszerzésen alapulnak."

2014. jan. 11. 21:52
 57/96 anonim ***** válasza:
76%
Most ki van bukva Édesapád, de nyugi, megbékél majd vele. Ne aggódj, szépen lassan beletörődik.
2014. jan. 24. 17:02
 58/96 anonim ***** válasza:
69%
55-öskének meg üzenem, hogy a homoszexualitást nem kéne egy kategóriába tenni a mutogatós szatírokkal, a pedofilokkal vagy éppen taperolósokkal. Ez utóbbiak ugyanis bűncselekmények, a homoszexualitás nem az.
2014. jan. 24. 17:04
 59/96 anonim ***** válasza:
84%

Tényleg egymásnak kell esni egy ilyen kérdés alatt?

Az apák erre mindig így reagálnak ha fiaikról van szó. Meg fog békélni, a gyereke vagy. El fogja tudni fogadni, az összes meleg ismerősömmel így volt.

2014. jan. 24. 17:51
 60/96 mustafa33 ***** válasza:
15%

56-os, "de két diszkrét meleg fiú nem zavarja az embereket"

Itt a lényeg amit le is írtál: DISZKRÉT!

2014. jan. 24. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!