Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Elmondtam a...

Mit tegyek? Elmondtam a szüleimnek, hogy meleg vagyok. Anyukám egész jól fogadta, azt mondta, hogy el tudja fogadni, de apukám teljesen kiakadt és átküldött az anyai nagyszüleimhez, hogy többé ne is lásson.

Figyelt kérdés
Nagyon kiakadt rám. Nem hinném, hogy valaha el bíraj majd fogadni.

2013. okt. 30. 22:55
 41/96 anonim ***** válasza:
45%
Sajnos a társadalom még nem érett arra, hogy elfogadja a melegeket. Nagyon nehéz lehet neked most :( Én azt hiszem, akkor jársz legjobban, ha nem várod el senkitől, hogy elfogadjon :( Ez nagyon szomorú, és remélem tévedek, de nem látok más megoldást. jaj, nagyon sok szerencsét neked...
2014. jan. 6. 23:51
 42/96 anonim ***** válasza:
16%

En nem ertem a sok egyetterto tamogato kommentet. Mas oldalrol kozelitenem meg a problemat.

Milyen jogon varhatja el a fiu az apjatol, hogy elfogadjon szamara undorito dolgot, amit o termeszet ellenesnek betegesnek tart. Aminek azert valjuk be van alapja, mar elottem tobben kifejtettek.

Tehat az apa miert nem varhatja el a sajat fiatol, hogy o nyomja el magaban az erzeseit, eljen normalis kapcsolatban???Mert ugye mindket felnek az apanak es fianak is egy eletre megmarado negativ viszolygasa marad...

2014. jan. 7. 01:42
 43/96 anonim ***** válasza:
72%
Utolsó: te normális vagy? Hogyan fogadjon el egy számára undorító dolgot? Hát nem egy számára undorító dolgot kell elfogadnia, hanem a saját fiát, olyannak amilyen. Felfoghatnátok már végre, hogy ez nem választás kérdése, senki nem tehet arról, hogy minek születik. Ettöl ö még nem rossz ember, ugyanolyan, mint bárki más. A magánélete pedig mindenkinek a magánügye, nem tartozik senkire, sem szülöre, sem rokonra, sem ismerösre, legfeljebb arra, akivel megosztja a titkát. A szüleinek pedig inkább meg kellett volna becsülniük, hogy ezt fel merte elöttük vállalni, tisztelniük kellene ezért, nem elítélni, pláne nem kidobni. Fogalmatok sem lehet arról milyen, sokszor évekig tartó, lelki válságot él át az ember, amig ezt, úgy-ahogy eltudja magában fogadni. A tisztelt szülöknek is érdemes lenne ezeken elgondolkozni, mielött elítélik, vagy éppen kidobják otthonról, ráadásul a semmiért, a saját vérüket. Szerintem pedig ez az undorító kedves utulsó, és a hozzád hasonlók. Azt pedig remélem nem gondoltad komolyan, hogy a szülei elött fog szexelni, vagy nemértem mit tartassz olyan nagyon undorítónak.
2014. jan. 7. 02:22
 44/96 anonim ***** válasza:
70%

Ja és még valami: mi az, hogy joggal várhatja el az apja, hogy nyomja el magában az érzéseit, és éljen normális kapcsolatban? Hát ezzel az erövel, nyomd el te az érzéseidet, és élj homoszexuális kapcsolatban ha tudsz. Na ugye, hogy nem menne? Na ugyanilyen okok miatt, nem várhatja el senki, hogy egy meleg nyomja el az érzéseit, és éljen "normális" kapcsolatban.

Egyébként pedig egy meleg kapcsolat pontosan ugyanolyan normális, mint egy heteroszexuális kapcsolat, bármilyen hihetetlen, vagy éppen elfogsdhatatlan, vagy undorító, stb. is egyesek számára.

2014. jan. 7. 02:36
 45/96 anonim ***** válasza:
28%
*elfogadhatatlan
2014. jan. 7. 02:39
 46/96 anonim ***** válasza:
17%

Na te legutolso!

Ne haragudj de en nem tudom elfogadni semilyen formaban a melegeket, a csaladomban. Tovabbmegyek a qrvakat, a gyilkosokat, rablokat sem. Ilyen embereknek nincs helye a csaladomban, meg ha en lennek az apa akkor sem.

El lehet itelni, de ilyen gondolkodassal nem a trutyiban tartana a vilag, mint amiben most van.

2014. jan. 7. 02:58
 47/96 anonim válasza:
79%
Ah szóval az azonos neműek közt lévő szeretet/szerelem az egyenlő a szexuális szolgáltatással, mások értékeinek eltulajdonításával, és az emberi élet elvételével. Örülök, hogy nem egyforma az értékrendünk.
2014. jan. 7. 03:11
 48/96 anonim ***** válasza:
65%

Na kedves #46-os válaszoló: azzal, hogy utolsó, nem minösiteni akartalak (bár megérdemelted volna), hanem úgy értettem, mint az utolsóként válaszoló. Veled ellentétben, de ez is csak téged minösít, mint ahogy az is, hogy egy kalap alá veszed a melegeket, a gyilkosokkal, rablókkal, prostituáltakkal stb. Gratulálok. Ez is baromi nagy inteligenciára vall. Bezzeg észérveket már nemtudsz felhozni, hogy mi bajod is a melegekkel. Csak a magadét tudod szajkózni, meg másokat pocskondiázni, akiket ráadásul nem is ismersz. De hát mit is várjon az ember egy tudatlan, müveletlen, valószínüleg még 8 általánost sem végzett homofób baromtól.

Csak azt az egyet nem értem, hogy ha ennyire utálod a melegeket, akkor mi a fenének olvasod az ilyen kérdéseket, ráadásul, még

2014. jan. 7. 03:53
 49/96 anonim ***** válasza:
77%

... válaszolgatsz is rá. Ennyire unatkozol, vagy nem tudsz aludni?

(az elöbb véletlenül rákattintottam a válasz küldése gombra, mielött befejeztem volna, ezért sikerült két részletben, bocsi. De azért remélem így is érthetö.)

2014. jan. 7. 04:00
 50/96 anonim ***** válasza:
11%

Az esz erveket mar elottem felsoroltak, feleslegesnek tartottam ujra elismetelni. Igy csak a sajat velemenyemet irtam le, es igen nem sok kulonbseget latok koztuk.

A 2eves fiam melett virrasztok, azert vagyok fenn.

2014. jan. 7. 05:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!