Mit tegyek? Elmondtam a szüleimnek, hogy meleg vagyok. Anyukám egész jól fogadta, azt mondta, hogy el tudja fogadni, de apukám teljesen kiakadt és átküldött az anyai nagyszüleimhez, hogy többé ne is lásson.
Ne olvasd el ott, beidézek neked egy részt szívesen:
"2) Amikor a melegek a kapcsolatuk nyílt felvállalásáról beszélnek, azt állítsd be úgy, mintha az ágyjeleneteiket szeretnék kiteregetni és megélni az utcán, nem pedig olyan, a heterók számára természetes és ártatlan dolgokról lenne szó, mint hogy kézen fogva megjelenhessenek nyilvánosan. A legjobb, ha a meleg párkapcsolatokat leredukálod a (lehetőleg anális) szexre, semmi esetre se kelts olyan benyomást, mintha az ő kapcsolataik nagy része is mély érzelmekre és nem kizárólag perverz szexuális gerjedelemre épülne. "
Nyugi, nem vagy degenerált, csak hülye. Eggyel több homokos van köreinkben. Szívből gratulálok.
És most jöhet a lepontozás, nem érdekel, ezt el kellett mondanom, és fájó szívvel tettem, de ez van.
Köszönöm a sok választ!
A barátommal összeköltöztünk, de apám most már nem dühös, hanem minden alkalmat megragad, hogy beszóljon.
Annyi az egész,hogy apukád nem így képzelte el neked az életet és most lehet hogy magára is mérges kicsit,hogy így alakult. Már írták a vérvonalat meg az unokákat stb..
Sok szülő a gyerekében akarja újraélni a saját gyerekkorát és olyan dolgokat tenni amiket ő nem tett/tehetett. Te ennek most ellent mondtál és ez neki nem tetszik. Lehet makacs is kicsit apud. Lehet az kéne,hogy megmondod neki,hogy ha nem tud elfogadni akkor ne is menjen hozzátok,mert nem vagy a mocskolódására kíváncsi? Nem tudom mi lenne a helyes döntés. A kérdés feltevése óta eltelt pár hónap. Azóta nem változott semmi? Anyukáddal minden rendben? Nővéred? Külön háztartást tartasz fent a barátoddal? Dolgoztok?
Remélem minden rendben lesz.
Nemrég összeköltöztem a barátommal, mindketten egyetemisták vagyunk és dolgozunk is. Nem olyan könnyen, de megélünk valahogy. Amikor apám megtudta, hogy összeköltöztünk végleg megszakított velem minden kapcsolatot. Anyám néha keres, de már nagyon ő sem. A nővérem mindenben támogat. Volt, hogy kerestem a szüleimet, de apám elutasított többször is, tehát már nem.
írtam, hogy ezen kívül minden rendben, a barátommal is, csak azért fáj, hogy ennyire megutáltak.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!