Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Elmondtam a...

Mit tegyek? Elmondtam a szüleimnek, hogy meleg vagyok. Anyukám egész jól fogadta, azt mondta, hogy el tudja fogadni, de apukám teljesen kiakadt és átküldött az anyai nagyszüleimhez, hogy többé ne is lásson.

Figyelt kérdés
Nagyon kiakadt rám. Nem hinném, hogy valaha el bíraj majd fogadni.

2013. okt. 30. 22:55
 61/96 anonim ***** válasza:
75%
60-nak: És? Mit akarsz ezzel mondani? Attól, hogy csak a nem diszkréteket veszed észre, attól még igenis vannak visszafogott diszkrét melegek is, csak azokról nem tudod, hogy melegek, és ezért nem is csodálkozol rájuk, hogy "jé milyen normálisak, pedig melegek". Úgyhogy ezen kellene elgondolkoznod, hogy van egy ilyen aszimmetria, hogy csak azt veszed észre, ami feltűnő, ami nem, azt nem, és ezért nem szabad általánosítani, mert nem minden meleg olyan, mint azok, akiken látszik? Érted?
2014. jan. 25. 13:20
 62/96 anonim ***** válasza:
64%

60-as: ezt is ajánlom figyelmedbe:

[link]

2014. jan. 26. 16:47
 63/96 anonim válasza:
52%

62es, erre ment a like :D

M/f

2014. jan. 26. 17:06
 64/96 mustafa33 ***** válasza:
21%
Nem olvasom el a kisokosodat. Tudom, hogy valamennyire homofób vagyok, de a diszkrét buzúllás nem zavar, ahogy gondolom másokat sem. Tehát azokkal semmi bajom, ha tudom is hogy léteznek, vagy tudom is hogy kik. Az ő dolguk mit csinálnak és kivel és hogyan, ha azt hirdetik, propagálják, nem tüniznek vale. Normális heteró (a normálist nem az orientációra értem ebben az esetben) is diszkréten csinálja. Van aki nem, de azt is elítélem. És nem bigottságból. Csak nem vagyunk állatok (bár zoológiailag igen) és ez az egyik dolog amiben még egyelőre különbözünk tőlük, a diszkréció..
2014. jan. 26. 19:33
 65/96 mustafa33 ***** válasza:
55%
Kimarad egy szó:... ha azt NEM hirdetik....
2014. jan. 26. 19:38
 66/96 anonim ***** válasza:
63%

Ne olvasd el ott, beidézek neked egy részt szívesen:

"2) Amikor a melegek a kapcsolatuk nyílt felvállalásáról beszélnek, azt állítsd be úgy, mintha az ágyjeleneteiket szeretnék kiteregetni és megélni az utcán, nem pedig olyan, a heterók számára természetes és ártatlan dolgokról lenne szó, mint hogy kézen fogva megjelenhessenek nyilvánosan. A legjobb, ha a meleg párkapcsolatokat leredukálod a (lehetőleg anális) szexre, semmi esetre se kelts olyan benyomást, mintha az ő kapcsolataik nagy része is mély érzelmekre és nem kizárólag perverz szexuális gerjedelemre épülne. "

2014. jan. 26. 19:44
 67/96 anonim ***** válasza:
10%

Nyugi, nem vagy degenerált, csak hülye. Eggyel több homokos van köreinkben. Szívből gratulálok.

És most jöhet a lepontozás, nem érdekel, ezt el kellett mondanom, és fájó szívvel tettem, de ez van.

2014. febr. 16. 06:52
 68/96 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ!

A barátommal összeköltöztünk, de apám most már nem dühös, hanem minden alkalmat megragad, hogy beszóljon.

2014. febr. 18. 19:28
 69/96 anonim ***** válasza:
74%

Annyi az egész,hogy apukád nem így képzelte el neked az életet és most lehet hogy magára is mérges kicsit,hogy így alakult. Már írták a vérvonalat meg az unokákat stb..

Sok szülő a gyerekében akarja újraélni a saját gyerekkorát és olyan dolgokat tenni amiket ő nem tett/tehetett. Te ennek most ellent mondtál és ez neki nem tetszik. Lehet makacs is kicsit apud. Lehet az kéne,hogy megmondod neki,hogy ha nem tud elfogadni akkor ne is menjen hozzátok,mert nem vagy a mocskolódására kíváncsi? Nem tudom mi lenne a helyes döntés. A kérdés feltevése óta eltelt pár hónap. Azóta nem változott semmi? Anyukáddal minden rendben? Nővéred? Külön háztartást tartasz fent a barátoddal? Dolgoztok?

Remélem minden rendben lesz.

2014. ápr. 18. 19:36
 70/96 A kérdező kommentje:

Nemrég összeköltöztem a barátommal, mindketten egyetemisták vagyunk és dolgozunk is. Nem olyan könnyen, de megélünk valahogy. Amikor apám megtudta, hogy összeköltöztünk végleg megszakított velem minden kapcsolatot. Anyám néha keres, de már nagyon ő sem. A nővérem mindenben támogat. Volt, hogy kerestem a szüleimet, de apám elutasított többször is, tehát már nem.

írtam, hogy ezen kívül minden rendben, a barátommal is, csak azért fáj, hogy ennyire megutáltak.

Köszönöm a válaszokat!

2014. ápr. 28. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!