Mit szólnátok hozzá ha a szerelmetek bejelentené hogy összeköltözik egy másik nővel egy albérletbe új munkahely miatt?
Így már értem. Én írtam hogy valszeg nem írtál meg mindent. Ebben az esetben neki kellene jobban tekintettel lennie rád. Az azonban biztos, hogy nem szabad hisztizned.
Van közös gyerek?
Ha nincs, simán elgondolkozhatsz, hogy elhagyod.
Milyen körülmények között történt a megcsalás?
Nincs gyerekünk.
A megcsalásról annyit, hogy egyszer elment nélkülem discoba, és onnan hazavitte a csajt.
Kérdező, 1 megcsalásból én nem indulnék ki, ha rendszeresen csinálta volna, az már más. És én is nő vagyok, és engem is csaltak már meg, mégis így gondolom, hogy megcsalás és megcsalás között is van különbség, szóval ebből is látszik, hogy nem vagyunk egyformák.
A párodnak lesz jobb így, ebben biztos vagyok, mert hosszú távon ha mindennel gyanúsítgatnád, nagyon rosszul esne neki, főleg, hogy 1 esetből ítélsz egész életére. Kb. úgy viselkedsz, mint apám, aki azért nem bízott soha a tanulmányaimban, kitűnő érettségi, nyelvvizsga után se, mert egyszer általános iskola első osztályban nem csináltam meg egy házi feladatot (bár nem emlékszem, mert régen volt), szóval igazságtalan hozzáállás. De a párodnak jobb lesz így. Hogy neked jobb lesz-e, abban viszont nem vagyok biztos, mert másnál ugyanígy előjöhet egy problémaként és mindig bele fogsz ütközni, amíg magadban nem nősz fel ahhoz, hogy különbséget tegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!