Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok hozzá ha a...

Mit szólnátok hozzá ha a szerelmetek bejelentené hogy összeköltözik egy másik nővel egy albérletbe új munkahely miatt?

Figyelt kérdés
Azért, mert nekem nincs lehetőségem vele menni, de egy havrejának a nője albérletben lakik, és a párom odamenne, hogy feleződjenek a költségek. Másik városban van a munkahely. És ha buszbérletet venne? Az nem ugyanott van anyagiakban? Igaz, nem akar az anyja nyakán lenni, de ez nekem akkor is magas! Már 1x feltettem a kérdést egy másik kategóriában, de minél több választ várok, mert nem tudom hogyan kezeljem a helyzetet. 22/L a barátom 24/F
2009. nov. 13. 20:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/80 A kérdező kommentje:
*1x félrelépett
2009. nov. 14. 09:34
 72/80 anonim ***** válasza:
Már egyszer írtam neked az elején. figyelj, én azt írom, előtted a megoldás. Engedd csak el őt nyugodtan , hogy a "de úgy sem lesz semmi gond" meg a "ez szimpla féltékenység a részedről" liberális hozzáállások összedőljenek , mint a dominó. Vagy nem. Én mindenesetre melegen tartanám a helyét , de agyban átprogramoznám magam az eshetőségekre. Még azt is el tudom képzelni, hogy valaki azt fogja írni, hogy épp azért kell elengedned albiba, mert 1x félrelépett, és hogy így mutasd ki neki, hogy megbízol benne. Ha-ha. Meg a másik. Igen, a pasid 20 másik helyen is meg tudna csalni, nem pont egy ilyen látványos dologgal, ami teljesen logikus. De a pasik rafkósak ám, ők is tudnak szép "meglepetéseket" okozni... Szóval ne rendezz jelenetet , ne hisztizz, mondd hogy oké.De ha x idő múlva azt mondaná, hogy "bocs, anyukám..." , te is ridegen mond "bocs szerintem is". De ne így legyen, azt kívánom.
2009. nov. 14. 09:57
 73/80 anonim ***** válasza:

Így már értem. Én írtam hogy valszeg nem írtál meg mindent. Ebben az esetben neki kellene jobban tekintettel lennie rád. Az azonban biztos, hogy nem szabad hisztizned.

Van közös gyerek?

Ha nincs, simán elgondolkozhatsz, hogy elhagyod.

Milyen körülmények között történt a megcsalás?

2009. nov. 14. 12:37
 74/80 A kérdező kommentje:

Nincs gyerekünk.

A megcsalásról annyit, hogy egyszer elment nélkülem discoba, és onnan hazavitte a csajt.

2009. nov. 14. 13:20
 75/80 A kérdező kommentje:
De végülis már mindegy az egész. Nem segít rajtunk semmi, tudom. El kell hagynom ha nyugodt életet akarok.
2009. nov. 14. 13:21
 76/80 anonim ***** válasza:

Kérdező, 1 megcsalásból én nem indulnék ki, ha rendszeresen csinálta volna, az már más. És én is nő vagyok, és engem is csaltak már meg, mégis így gondolom, hogy megcsalás és megcsalás között is van különbség, szóval ebből is látszik, hogy nem vagyunk egyformák.

A párodnak lesz jobb így, ebben biztos vagyok, mert hosszú távon ha mindennel gyanúsítgatnád, nagyon rosszul esne neki, főleg, hogy 1 esetből ítélsz egész életére. Kb. úgy viselkedsz, mint apám, aki azért nem bízott soha a tanulmányaimban, kitűnő érettségi, nyelvvizsga után se, mert egyszer általános iskola első osztályban nem csináltam meg egy házi feladatot (bár nem emlékszem, mert régen volt), szóval igazságtalan hozzáállás. De a párodnak jobb lesz így. Hogy neked jobb lesz-e, abban viszont nem vagyok biztos, mert másnál ugyanígy előjöhet egy problémaként és mindig bele fogsz ütközni, amíg magadban nem nősz fel ahhoz, hogy különbséget tegyél.

2009. nov. 14. 14:08
 77/80 anonim ***** válasza:
Te meg tűrd csak el, hogy félrelépegetnek mellőled. Szánalmas.
2009. nov. 14. 14:51
 78/80 anonim ***** válasza:
14:51 - Aki mellől rendszeresen félrelépnek, azt nem is szeretik azok, akik ezt megteszik, 1 félrelépés meg akár olyan hatással is lehet, hogy soha többé. Nem eltűrni kell, csak reálisan nézni a dolgokat. A kérdező ehhez még nem nőtt fel, ha ezért képes szakítani, és nem is szereti a párját.
2009. nov. 14. 16:26
 79/80 A kérdező kommentje:
Nem költözik össze a csajjal, nem jött össze egyéb okok miatt. :) Köszönöm szépen a válaszokat!!!!
2009. nov. 17. 18:25
 80/80 anonim válasza:
ott van
2015. febr. 14. 20:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!