Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok hozzá ha a...

Mit szólnátok hozzá ha a szerelmetek bejelentené hogy összeköltözik egy másik nővel egy albérletbe új munkahely miatt?

Figyelt kérdés
Azért, mert nekem nincs lehetőségem vele menni, de egy havrejának a nője albérletben lakik, és a párom odamenne, hogy feleződjenek a költségek. Másik városban van a munkahely. És ha buszbérletet venne? Az nem ugyanott van anyagiakban? Igaz, nem akar az anyja nyakán lenni, de ez nekem akkor is magas! Már 1x feltettem a kérdést egy másik kategóriában, de minél több választ várok, mert nem tudom hogyan kezeljem a helyzetet. 22/L a barátom 24/F
2009. nov. 13. 20:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/80 anonim ***** válasza:
100%
manipulálható a kérdező.
2009. nov. 13. 20:52
 32/80 anonim ***** válasza:
78%
Ez jó teszt lenne, hogy milyen erős a szerelmetek.
2009. nov. 13. 20:53
 33/80 anonim ***** válasza:
37%

Ébredj fel, és lépj tovább..

Nem éri meg ezen rágódni tovább szerintem..

Plusz tényleg annyi helyen lehet melót találni, csak hajtani kell, hoyg egyszerüen ennyi véletlen nem eshet egybe!!!

Semmiképp ne maradj vele mert nem lesz jó vége és mégnehezebb lesz a dolog.

Meg ne azért de komolyan myilyen ember az akinek fontosabb a meló mint a szerelme?

Melóhelyből akad több is de szerelemből csak 1

legalábbis az lenne a normális...

Nekem pl nem tudnának oylan fizetést felajánlani amiért én ezt bevállalnám!!! Főleg nem új állásba, próbaidősen..

2009. nov. 13. 20:54
 34/80 A kérdező kommentje:
Fú én mostmár ezt nem bírom tovább! Már most kész vagyok pedig még el se ment! Nem bírom így tovább! Nem tudom mit higyjek, milyen utat válasszak!
2009. nov. 13. 20:55
 35/80 anonim ***** válasza:
34%

Sztem egyszerű

Mond meg a srácnak hogy vagy te, vagy a meló!!!

Ha van egy kis esze keres másik munka helyet!!!

postásnak, rendőrnek, parkolóőrnek, vagy a mc donaldsba bárkit felvesznek!!

És ez csak néhány volt a repertoárból amikhez még végzettség se kell..

2009. nov. 13. 20:58
 36/80 A kérdező kommentje:
Rendőrnek nem kell végzettség? Hm.
2009. nov. 13. 20:58
 37/80 anonim ***** válasza:
65%
Tescoba praktikerbe cba ba, gyakorlatilag az összes multiba be lehet ilyenkor jutni dolgozni!! Karácsony közeleg!!! Hajtás van!!!
2009. nov. 13. 21:00
 38/80 A kérdező kommentje:
Akkor szakítsak holnap? Holnap talizunk, erről még csak telefonon beszéltünk, de ez is elég volt. :((
 39/80 anonim ***** válasza:
100%

figyu kérdező, itt a fórumon nem jó dolgokat olvashatsz. megoszlanak a vélemények, plusz nagyon sokan vannak itt akik szar élményekkel vannak megáldva, sok egyedülálló kibírhatatlan pitsa, akik alapból azt nyomatják mindenkinek, hogy a férfiak szarok, nem lehet megbízni bennük, stb.

én nem mondom, hogy a barátod nem csalna ott meg, ezt igazából neked kell tudnod, hogy mennyire megbízható. ebben itt mi nem tudunk dönteni. De persze mint látod nagyon sokan dönteni akarnak helyetted, manipulálni. nem szabadna hallgatnod rájuk, mert senki sem lát bele az életedbe. esetleg ha írnál pár dolgot, hogy mi is volt köztetek, hogy áll az életetek, hogyan zajlanak a napjaitok, stb amiből kicsit lejön, hogy mennyire megbízható a párod.

40/80 anonim ***** válasza:
41%

Nem feltétlenül kell szakítani, egyenlőre adj ultimátumot, és közöld vele hoyg számtalan más munkát lehet keresni és lehet elvállalni!

Ha ennek ellenére összeköltözik a nővel akkor rugd ki!!

2009. nov. 13. 21:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!