Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok hozzá ha a...

Mit szólnátok hozzá ha a szerelmetek bejelentené hogy összeköltözik egy másik nővel egy albérletbe új munkahely miatt?

Figyelt kérdés
Azért, mert nekem nincs lehetőségem vele menni, de egy havrejának a nője albérletben lakik, és a párom odamenne, hogy feleződjenek a költségek. Másik városban van a munkahely. És ha buszbérletet venne? Az nem ugyanott van anyagiakban? Igaz, nem akar az anyja nyakán lenni, de ez nekem akkor is magas! Már 1x feltettem a kérdést egy másik kategóriában, de minél több választ várok, mert nem tudom hogyan kezeljem a helyzetet. 22/L a barátom 24/F
2009. nov. 13. 20:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/80 anonim ***** válasza:
0%

NEm azért de mit dolgozik a pasid?

Talán millós fizetése van??

Lehet melót találni mégha nehézkesen is, csak kilincselni kell!

2009. nov. 13. 20:42
 22/80 anonim ***** válasza:
100%
Ha hűtlen akarna lenni, másképp is találhatna rá alkalmat.
 23/80 A kérdező kommentje:
Szeretem!!! Ezért vagyok tiszta depis a helyzet miatt!
 24/80 anonim ***** válasza:
69%
beszéld meg a pároddal,h. ő mit szólna hozzá,ha te csinálnál ilyet és gondolja bele magát ALAPOSAN a te helyedbe.én kikészülnék :S sajnállak,de tényleg :S állapodj meg vele,h. neked ez nagyon rosz lenne és szereted őt,nem akarsz folyamatosan rettegni,hogy vajon mit csinálhatnak.Nyilván szeret téged,de nem könnyű elhinni,ha egy másik nővel él(!)egy lakásban.sőt ez nem is normális :S én tuti nem mennék más pasival egy lakásba,nem csinálnék rosszat a barátomnak.tényleg beszéld meg vele :S
2009. nov. 13. 20:43
 25/80 anonim ***** válasza:
És ezért is akarsz holnap szakítani.
2009. nov. 13. 20:43
 26/80 anonim ***** válasza:
65%

nem szeretem ha valaki azt mondja,h. "ha hűtlen akarna lenni,találna más helyzetet" ez hülyeség.És nem segít ez a mondat.az igaz,hogy ha meg akarna csalni,akko rmegtenné,de lehethogy ha nem lakna más nővel együtt,akkor sosem csalna meg és lehet PONT ez miatt fog megcsalni úgy,hogy nem is akarta..szóval hagyjuk már ezt

egyébként sajnállom és szurkolok neked :S

2009. nov. 13. 20:44
 27/80 anonim ***** válasza:
36%

Az egy dolog hogy szereted, de gondolkozz már rálisabban!!

Ez egy új munkahely, az is lehet hogy nem is felel meg agyakorlati idő alatt és 2 hét mulva kirúgják, úgyhogy a mel terén nem mehet biztosra...

Akkor milyen téren megy biztosra ha a csaj is elfogadta hogy odaköltözzön?

Plusz, ha én nő lennék, és gond lenne fenttartani az albérletemet, előbb keresnék magam mellé egy hasonló nőt vagy diáklányt mint egy férfit!!!

Ott már van valami, és az se most kezdődött....

2009. nov. 13. 20:45
 28/80 anonim ***** válasza:
48%
Szal szetm téged erősen hülyének néz a barátod...
2009. nov. 13. 20:48
 29/80 A kérdező kommentje:
20:45-ös. Most törött el újból a mécses.
2009. nov. 13. 20:48
 30/80 anonim ***** válasza:
77%

Mi évekig laktunk úgy a jelenlegi férjemmel, hogy ő egy lánnyal és egy fiúval, illetve én egy fiúval osztottam meg az albérletet, anyagi okok miatt. Azon kívül, hogy jó emberi kapcsolat alakult ki köztünk, semmi más nem történt, sőt, összehoztam a srácot az egyik barátnőmmel, azóta együtt is vannak. A férjem albérlőtársai is "házon kívül" létesítettek kapcsolatot.

Az egyáltalán nem törvényszerű, hogy lesz is köztük valami, azért mert egy fedél alatt laknak.

Lehet, hogy nálatok komolyabb problémák vannak, mint amit említettél, szerintem érdemes elgondolkodni rajta.

2009. nov. 13. 20:50
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!