Munkahely vagy gyerek?
37 éves vagyok, jól keresek, van két gyönyörű gyerekem. MI a gond? Most lenne lehetőségem munkahelyet váltani, hasonló vagy talán kicsit jobb fizetéséért, viszont helyben, mert most néhány km-t ingázok. DE: néhány hónapja rámjött, hogy gyereket szeretnék, de nagyon!!!! Úgy érzem, ha most nem szülök, akkor 40 ennyihány évesen már nem szeretnék. Most viszont nagyon igen! Ha munkahelyet váltok, akkor egy időre letehetek a gyerekről, mert mire bedolgozom magam, az ugye minimum 3-4 év és már "késő lesz". MIt tennétek?
Nem akarok munkahelyet váltani úgy, hogy néhány hónap múlva beintek, hogy jön a gyerek. Mit tennétek?
"Úgy érzem, ha most nem szülök, akkor 40 ennyihány évesen már nem szeretnék." Vagy lehet, hogy már nem is tudnál.
Ezért én is inkább a gyereket választanám.
Értem én a "rámjött" kifejezést. Viszont a két gyereket is el kell tartani, és miből, ha kiesel most a lehetőségből? Inkább töltsd ki rájuk minden szeretetedet és gyermek utáni vágyakozásodat. Legyél sokat velük, ölegesd, becézgesd őket. Lehet, egy újabb gyerkő mellett ők úgy éreznék, nekik kevesebb szeretet jut.
És pénz is. Ha lenne olyan szülői háttered, hogy segíteni tudnak, az más lenne. A gyerekek iskoláztatása nagyon sok pénzt és törődést igényel. Én a helyedben boldog lennék a két gyönyörű gyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!