Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Munkahely vagy gyerek?

Munkahely vagy gyerek?

Figyelt kérdés

37 éves vagyok, jól keresek, van két gyönyörű gyerekem. MI a gond? Most lenne lehetőségem munkahelyet váltani, hasonló vagy talán kicsit jobb fizetéséért, viszont helyben, mert most néhány km-t ingázok. DE: néhány hónapja rámjött, hogy gyereket szeretnék, de nagyon!!!! Úgy érzem, ha most nem szülök, akkor 40 ennyihány évesen már nem szeretnék. Most viszont nagyon igen! Ha munkahelyet váltok, akkor egy időre letehetek a gyerekről, mert mire bedolgozom magam, az ugye minimum 3-4 év és már "késő lesz". MIt tennétek?

Nem akarok munkahelyet váltani úgy, hogy néhány hónap múlva beintek, hogy jön a gyerek. Mit tennétek?

2011. ápr. 3. 20:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
43%
gyerek, nem is kérdés!
2011. ápr. 3. 20:08
 2/16 anonim ***** válasza:
37%
Gyerek!!!
2011. ápr. 3. 20:09
 3/16 anonim ***** válasza:
41%
A babát választanám mert munkahelyet válthatsz még sokszor de babád már most lehet utoljára az életbe!
2011. ápr. 3. 20:09
 4/16 anonim ***** válasza:
81%
én már nem szülnék 2 gyerek után, főleg, ha most klappol minden. A környezetemben sok helyen a 3. gyerek nem várt helyzeteket csinált a családok életében. Szerintem kockázatos.
2011. ápr. 3. 20:14
 5/16 anonim ***** válasza:
63%

"Úgy érzem, ha most nem szülök, akkor 40 ennyihány évesen már nem szeretnék." Vagy lehet, hogy már nem is tudnál.

Ezért én is inkább a gyereket választanám.

2011. ápr. 3. 20:17
 6/16 anonim ***** válasza:
69%

Értem én a "rámjött" kifejezést. Viszont a két gyereket is el kell tartani, és miből, ha kiesel most a lehetőségből? Inkább töltsd ki rájuk minden szeretetedet és gyermek utáni vágyakozásodat. Legyél sokat velük, ölegesd, becézgesd őket. Lehet, egy újabb gyerkő mellett ők úgy éreznék, nekik kevesebb szeretet jut.

És pénz is. Ha lenne olyan szülői háttered, hogy segíteni tudnak, az más lenne. A gyerekek iskoláztatása nagyon sok pénzt és törődést igényel. Én a helyedben boldog lennék a két gyönyörű gyerekkel.

2011. ápr. 3. 20:29
 7/16 anonim ***** válasza:
74%
az utolsó válaszadóval egyetértek! Szerintem, ha most elégedett vagy, ne kezdj új dolgokba, az nem mindig hozza meg a várva várt örömöt!
2011. ápr. 3. 20:31
 8/16 anonim ***** válasza:
84%
Krrieristaként egyértelműen a munkát, de mivel én karrierista típus vagyok, a véleményem nem objektív. Egyébként is rettentő kevés ez így. Férjed akarja? Fel tudnátok nevelni még egyet?
2011. ápr. 3. 20:32
 9/16 anonim ***** válasza:
42%
Úristen ilyen válaszok.. Gyerek baz ki. Majd lesz másik munka még van vaggy 25 éved nyugdíjig.
2011. ápr. 3. 20:50
 10/16 anonim ***** válasza:
46%
gyerek.
2011. ápr. 3. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!