Új munkahely egy két éves gyerek mellett, hogyan vágjak bele?
Most mentem vissza egy hónapja a melóhelyre, de már látom hogy nem lesz nekem hosszútávon jó. Elkezdtek fúrni, a főnököm azt se tudja fiú vagy lány, nem becsülik a munkámat, alacsony a fizetés. Szóval úgy gondolom két diplomám van, többre vagyok hivatott. A bibi hogy egy éves tapasztalatom van, az is gyerek előtt, így nem tudom hogy kéne beleírni az életrajzba, hogy van egy gyerekem, de azért dolgozni akarok.....Egyedül álló vagyok, de sok a segítségem, kicsit félek meglépni, de tudom, hogy ami most van nem tartható sokáig, főleg a lelki dolgok miatt!
Van egy hely, ami szimpi, amit kérnek azt tudom, talán még többet is tudnék mutatni és még közelebb is van a lakásomhoz, de hogy vágjak bele? Van valakinek tapasztalata ilyen típusú álláskereséssel kapcsolatban?
önéletrajzba nem irod bele
interjun ha megkérdezik,akkor megmondod,h van baba
de amig nincs más fix,ne hagyd ott a mostanit
persze, az alap, hogy nem lépek ki addig a melóból, amíg nincs másik
Valakinek esetleg van konkrét tapasztalata, amit elmesélne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!