Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok hozzá ha a...

Mit szólnátok hozzá ha a szerelmetek bejelentené hogy összeköltözik egy másik nővel egy albérletbe új munkahely miatt?

Figyelt kérdés
Azért, mert nekem nincs lehetőségem vele menni, de egy havrejának a nője albérletben lakik, és a párom odamenne, hogy feleződjenek a költségek. Másik városban van a munkahely. És ha buszbérletet venne? Az nem ugyanott van anyagiakban? Igaz, nem akar az anyja nyakán lenni, de ez nekem akkor is magas! Már 1x feltettem a kérdést egy másik kategóriában, de minél több választ várok, mert nem tudom hogyan kezeljem a helyzetet. 22/L a barátom 24/F
2009. nov. 13. 20:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/80 anonim ***** válasza:
50%

Hát én nem tom, ha lehetne választani inkább laknék a rokonomnál aki a melót iy szerezte, semhogy egy idegen nőnek fizessem a fele albérletét...

Első verziónál amúgy is családba marad a pénz plusz, nyilván sokkal kevesebbe kerülne mint egy fél albérlet..

2009. nov. 13. 21:15
 52/80 anonim ***** válasza:
52%

Szóvale z az egész midnenhonnan bűzlik, és úgy tünik hogy ezt már a srác lezongorázta, és nem nagyon van választásod.

Lényegében nélküled döntött oylan dologról ami igencsak érinti a kapcsolatotokat!!!

Az ilyesmit meg szokás beszélni, és ha a másik félnek nem tetszk a dolog akkor nem szokás azértis úgy dönteni.

2009. nov. 13. 21:18
 53/80 anonim válasza:
67%
"Legjobb védekezés a támadás" Simán eldöntötte, hogy megy, de hogy ezért te érezd magad rosszul, kikéri magának a felháborodásod...Tényleg sok helyen sántít a dolog....átver a pasi...:/ (Bocsi)
2009. nov. 13. 21:20
 54/80 anonim ***** válasza:
66%

Nehogy szakíts vele!! Üljetek le szépen, higgadtan és beszéljétek meg a dolgot. Most őszintén: fogalmad sincs, kik adnak itt mindenféle választ a kérdésedre, ráadásul akad köztük jónéhány hatalmas hülyeség is. Ne sírj, még nincs semmi eldöntve. De ha te ki tudja, miféle emberek (magamat is beleértve) válaszai alapján hozol egy döntést, az minden lesz, csak megalapozott nem.

Tessék elmondani a párodnak, mi a problémád az ötlettel és próbáljatok meg megoldást találni. Ha tényleg szeret és ha nem hisztis p*csaként esel neki, hogy márpedig szakítani akarsz, akkor meg tudjátok beszélni a dolgot. Tényleg rengeteget számítanak ilyenek, hogy pl. egy szobában laknak-e (bár én laktam úgy egy szobában sráccal, hogy semmi nem volt köztünk), van-e esetleg másik potenciális albérlet. És igenis jogos igény, főleg így télen, hogy megosszák a költségeket, mert az egekbe tudnak szökni.

Segíthetnél neki másik albérletet keresni. De ne hisztizz neki, mert kiakasztod és dacos lesz. Minden emberben működik ez a mechanizmus. Ne dönts el semmit előre!!! Ne csinálj hülyeséget!

2009. nov. 13. 21:27
 55/80 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem biztos, hogy ez el van döntve. Amíg nincs ott és nem írta alá a szerződést, addig nincs.
2009. nov. 13. 21:28
 56/80 anonim ***** válasza:
9%

Meg kell beszélnetek, ha ezt nem akarja akkor nem is érdekli a véleményed és csak az van amit ő akar. Értelmetlen egy ilyen kapcsolat. Főleg hogy látom nem is bízol benne egy cseppet sem. Egy jó kapcsolatban bíznod kell a párodban, főleg ha már 2 éve ismered. Ha nincs bizalom akkor el van cseszve az egész. Vagy már volt hogy megcsalt?

Mert attól hogy egy nőhöz költözik még nem fog megcsalni, ezt neked is meg kéne értened.

2009. nov. 13. 21:28
 57/80 anonim ***** válasza:
Nem is tudtam, hogy ilyen könnyű pasit fogni. Csak összezárom magam vele, és máris belém fog szeretni.
2009. nov. 13. 21:33
 58/80 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy ismerem és tudom hogy ha előállnék azzal, hogy keressen másik albérletet azt mondaná hogy jobb ez így mert ismerős a csaj, nem idegennel kell együtt laknia.
2009. nov. 13. 21:40
 59/80 anonim ***** válasza:
Hát ne is így állj elő. :) Szépen mondd, arra inkább hallgatnak.
2009. nov. 13. 21:41
 60/80 anonim ***** válasza:
77%
Olyasmi szerintem meggyőzhetné, hogy te nagyon szereted és nem arról van szó, hogy nem bízol benne, de nehezen tudnád elviselni a gondolatot, hogy X-szel lakik. Abba esetleg belemennék a helyedben, hogy ha nem talál tényleg elfogadható albit, akkor lakjon a csajjal, de közben is folyamatosan keressen, és amint talál jót, költözzön át.
2009. nov. 13. 21:43
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!