Mit szólnátok hozzá ha a szerelmetek bejelentené hogy összeköltözik egy másik nővel egy albérletbe új munkahely miatt?
Figyelt kérdés
Azért, mert nekem nincs lehetőségem vele menni, de egy havrejának a nője albérletben lakik, és a párom odamenne, hogy feleződjenek a költségek. Másik városban van a munkahely. És ha buszbérletet venne? Az nem ugyanott van anyagiakban? Igaz, nem akar az anyja nyakán lenni, de ez nekem akkor is magas! Már 1x feltettem a kérdést egy másik kategóriában, de minél több választ várok, mert nem tudom hogyan kezeljem a helyzetet. 22/L a barátom 24/F2009. nov. 13. 20:00
41/80 anonim válasza:
mellesleg mindenki azt löki, hogy a meló vagy te. hogy ő önző mert a melót választja. Tőled nem lenne önző, ha ultimátumot adnál ebben neki? nmtom mit melózik, de ha vmi normálisabbat, akkor eléggé elfuserált dolog lenne azt mondani ,h mondjon fel mert te behisztiztél. Ha így állsz hozzá, akkor ő fog kidobni nem te őt.
42/80 A kérdező kommentje:
Jó. Hetente 2x-3x szor találkozunk. 2 éve vagyunk 1ütt. Szeretlek--->ez a szó elhangzik nálunk. Igaz nem állandóan, de azért igen. Ha összveszünk valamin, mindig kibékülünk, megbeszéljük. És nem haragtartó velem, még ha én is voltam a hibás, jön hozzám békülni. DE! Most azt mondta a telefonba, nem akar erről a dologról vitázni, bízzak benne... blala bla. Szóval mérges mert mérges vagyok. Röviden ennyi. DE ÉN MOST NAGYON FÉLEK!!! Tudom sokan hülyének néztek, de nem bírom ki ezt!!!
2009. nov. 13. 21:04
43/80 anonim válasza:
Rendőrnek úgyértve nem kell végzettség, hogy alakult vmi biztonsági szolgálat a rendőrség szárnyai alatt nemrég, és van egy 200 órás tanfolyamuk amit náluk kell megcsinálni de viszont már a tanfolyam alatt dolgoznod is kell, és fizetést is kapsz.
Persze ennél még a tesco-nál is többet lehet keresni szal...
44/80 anonim válasza:
nézd, igazából akár megbízható akár nem,. ha ezt nem bírod ki, akkor szakíts, de azért aludj rá egyet.
45/80 anonim válasza:
Kérdező!
légyszi áruld már el milyen munka ez amire a párod jelentkezett??
Mert mostmár komolyan érdekel hogy mi az amiért ennyit érdemes kockára tenni!!
46/80 anonim válasza:
bírom, hogy mindenki löki itt, hogy menjen el teszkóba meg minden szar melóba, meg mennyire könnyű munkát találni. De amikor én vhol felvetem hogy aki akar az talál melót meg miért munkanélküli vki 2éven át, akkor leugat mindenki. szépek vagytok.
47/80 A kérdező kommentje:
A nagybátyjánál dolgozna, ilyen családi vállalkozás, építkezés. Szóval nem irodai meló vagy ilyesmi, hanem fizikai munka. Mindig is fizikai munkát csinált.
2009. nov. 13. 21:10
48/80 anonim válasza:
Valami okod van, amiért nem bízol meg benne? Az én párom is egy lánnyal élt egy albérletben, mielőtt összeköltöztünk volna és semmi nem volt közöttük. Viszont én sem féltékenykedtem, mert megbíztam benne....
49/80 anonim válasza:
:D
De akkor meg méginkább érthetetlen számomra hogy miért nem a nagybátyjánál lakik inkább ha amúgy is együtt dolgoznának....
nincs egy ágy? vagy mi? nem látják szivesen?
50/80 A kérdező kommentje:
Ami azt illeti én magam sem laknék rokonnál....
2009. nov. 13. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!