Mit szólnátok hozzá ha a szerelmetek bejelentené hogy összeköltözik egy másik nővel egy albérletbe új munkahely miatt?
Szia!
Szerintem ha a pasid, meg akarna csalni azt nem így tenné.Úgy értem ki az a hülye aki úgy csalja a barátnőjét hogy nyíltan vállalja hogy egy fedél alatt van a lánnyal? Ha tényleg megcsalna, szerintem nem ilyen feltűnően tenné ,és minden lehetséges bizonyítékot és okot eltűntetne a színről, és lapítana, nem pedig még neki állna feljebb és még össze is költözne egy másik lánnyal.Ez így túl egyszerű.
Én vagyok másik albérletet ajánló.
Szóval, szerintem jó kompromisszum volna, ha a barátod vállalna egy kis utánajárást, keresgélést a békesség kedvéért. Így az ő vágya is teljesülne, meg te se paráznál azon, hogy mit csinál a nőcis albérletben.
Ha a palid el tudja intézni hogy téged is felveygenek arra a melóhelyre és 3 man legyetek albérlete akkor semmi gond!!
Minden egyéb esetben rugd ki mert ha vkinek fontosabb a meló mint a családja, az baxxa meg!!
Ugyan már, komolytalanok vagytok, teljesen ráhozzátok a frászt szegényre, nincs anélkül is eléggé bajban?!
Magadban kellene tisztáznod a dolgot, hogy képes vagy -e felülkerekedni ezen a szituáción.
A barátod sem érti, hogy miért kell ezen kiakadni, közülünk sem többen, nyitottabban kellene kezelned a dogokat.
A fiam 25 éves, két lánnyal lakik egy lakásban, albérletben, de még soha eszembe sem jutott, hogy meggyanúsitsam, de még a barátnőjének sem!
Egy fedél alatt, az nem egyenes arányú következménye egy kapcsolatnak (bár nem tartom kizártnak), de mi okod lenne kételkedni?
Hogyan fogsz benne megbizni egy életen át, vagy csak akkor hiszel neki, ha látod?
Engedd szabadon, és magadat is, nincs annál erősebb kötelék, amikor valaki szabadon mozoghat, és mégis téged választ, hidd el, nagyon jó érzés a bizalom, de csak abban az esetben működik, ha kétirányú!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!