Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok hozzá ha a...

Mit szólnátok hozzá ha a szerelmetek bejelentené hogy összeköltözik egy másik nővel egy albérletbe új munkahely miatt?

Figyelt kérdés
Azért, mert nekem nincs lehetőségem vele menni, de egy havrejának a nője albérletben lakik, és a párom odamenne, hogy feleződjenek a költségek. Másik városban van a munkahely. És ha buszbérletet venne? Az nem ugyanott van anyagiakban? Igaz, nem akar az anyja nyakán lenni, de ez nekem akkor is magas! Már 1x feltettem a kérdést egy másik kategóriában, de minél több választ várok, mert nem tudom hogyan kezeljem a helyzetet. 22/L a barátom 24/F
2009. nov. 13. 20:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/80 A kérdező kommentje:
Huhh, azt hiszem ebből szakítás lesz. Még holnap.
2009. nov. 13. 20:18
 12/80 anonim ***** válasza:
54%
Azért tárd fel az aggodalmaid előtte és várd meg, mit válaszol. Ha van még mindig "indoka" hogy miért jó ez a költözés neki, akkor engedd el oda, Te pedig készülj egy "jobb, szebb életre"!
2009. nov. 13. 20:23
 13/80 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem ha a pasid, meg akarna csalni azt nem így tenné.Úgy értem ki az a hülye aki úgy csalja a barátnőjét hogy nyíltan vállalja hogy egy fedél alatt van a lánnyal? Ha tényleg megcsalna, szerintem nem ilyen feltűnően tenné ,és minden lehetséges bizonyítékot és okot eltűntetne a színről, és lapítana, nem pedig még neki állna feljebb és még össze is költözne egy másik lánnyal.Ez így túl egyszerű.

2009. nov. 13. 20:23
 14/80 anonim ***** válasza:
55%

Én vagyok másik albérletet ajánló.

Szóval, szerintem jó kompromisszum volna, ha a barátod vállalna egy kis utánajárást, keresgélést a békesség kedvéért. Így az ő vágya is teljesülne, meg te se paráznál azon, hogy mit csinál a nőcis albérletben.

2009. nov. 13. 20:29
 15/80 anonim ***** válasza:
68%
Én nem tudnék benne megbízni.
2009. nov. 13. 20:36
 16/80 anonim ***** válasza:
46%

Ha a palid el tudja intézni hogy téged is felveygenek arra a melóhelyre és 3 man legyetek albérlete akkor semmi gond!!

Minden egyéb esetben rugd ki mert ha vkinek fontosabb a meló mint a családja, az baxxa meg!!

2009. nov. 13. 20:37
 17/80 anonim ***** válasza:
54%

Ugyan már, komolytalanok vagytok, teljesen ráhozzátok a frászt szegényre, nincs anélkül is eléggé bajban?!

Magadban kellene tisztáznod a dolgot, hogy képes vagy -e felülkerekedni ezen a szituáción.

A barátod sem érti, hogy miért kell ezen kiakadni, közülünk sem többen, nyitottabban kellene kezelned a dogokat.

A fiam 25 éves, két lánnyal lakik egy lakásban, albérletben, de még soha eszembe sem jutott, hogy meggyanúsitsam, de még a barátnőjének sem!

Egy fedél alatt, az nem egyenes arányú következménye egy kapcsolatnak (bár nem tartom kizártnak), de mi okod lenne kételkedni?

Hogyan fogsz benne megbizni egy életen át, vagy csak akkor hiszel neki, ha látod?

Engedd szabadon, és magadat is, nincs annál erősebb kötelék, amikor valaki szabadon mozoghat, és mégis téged választ, hidd el, nagyon jó érzés a bizalom, de csak abban az esetben működik, ha kétirányú!

2009. nov. 13. 20:39
 18/80 anonim ***** válasza:
42%
szerintem is jobb ha szakítotok. Ki akarod sajátítani, jobb lesz így a srácnak.
2009. nov. 13. 20:40
 19/80 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem is legjobb,ha szakítasz a barátoddal.Ha nem bízol benne és nem szereted eléggé,akkor semmi értelme a kapcsolatnak.
2009. nov. 13. 20:41
 20/80 A kérdező kommentje:
Teljesen kivagyok. Különböző válaszokat kapok, nem tudom, mi lenne a helyes.
2009. nov. 13. 20:42
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!