Mit szólnátok hozzá ha a szerelmetek bejelentené hogy összeköltözik egy másik nővel egy albérletbe új munkahely miatt?
Kérdező, gondolkodj egy kicsit logikusan, oké? :-)
Én egy 25 éves nő vagyok. Jó iskolai eredményekkel, évfolyamelsőként érettségiztem anno, és tényleg kőkeményen mindent megtettem a tanulmányaimért, ami számomra fontos volt, nem csak magoltam, mint legtöbben, érteni akartam, olyan tanulmányokat választottam, ami nem tipikus női (informatika), de ez érdekelt. Csaltak már meg, voltam már munkanélküli, éltem már társbérletben ellenkező neműekkel, nagy a rokonság, de széthúzó, apám sikkaszt a családtól, öcsém nagyképű, de ha sérelem éri, amit el lehet hivatalosan intézni, azt se tudja, hova kapjon, ő mindent megkapott, nekem mindenért harcolnom kellett, lehet, hogy többet éltem meg, mint a korosztályomból a nagy átlag, de sokat tapasztaltam, ami így protekciómentesen fiatal pályakezdőként sokat segít.
Válság van és azt hiszem, mindenki örülhet, ha van munkája, ha ismerős szerezte, akkor még inkább, nehéz munkát találni, és a szerelemből nem lehet kifizetni az ebédet, mindenki ott spórol, ahol tud, ha érintett a válság következményeiben. A tesco lehet, hogy sokak számára az egyetlen lehetőség (már ha éppen ott se fagyasztják be a munkaerő-felvételt), de akárkivel beszéltem, aki ott dolgozik vagy dolgozott nem vezető beosztásban csak egyszerű alkalmazottként, azt mondta, "el onnan, és soha többé vissza".
Ha a párod meg akarna csalni, szerencsétlen hülye balek lenne, ha ezért fizetne egy albérletet.
Jó szándékkal írok, hallgass meg.
Itt szerintem tényleg a te felfogásod nem stimmel.
Ha a párom bejelentené, hogy egy ismerős nőnél kell lakjon albérletben, inkább együttéreznék vele és sajnálnám, hogy nem lehet velem, hanem mást kell eltűrnie.
Gondold meg az ő oldalát: valószínűleg tényleg nem jár semmi rossz a fejében, te meg meggyanúsítod azzal, hogy a helyzetből eredően megcsalna. Sőt egyenesen feltett szándéka ez, ezért nem keres más megoldást. Én nagyon kiakadnék a helyében!
Ha holnap szakítasz, feleslegesen válságba viszed a kapcsolatotokat. Előre a legrosszabb lehetőségről gondoskodsz, ráadásul szerintem minden alap nélkül.
Félelemmel vagy tele, értem, hogy emiatt parázol ennyire és gyanúsítod a párod.
Volt valami az életedben, vagy a párod viselkedésében, ami miatt ilyen irracionálisan reagálsz?
Előző vagyok.
Itt előttem sokan igen éretlen és bölcstelen véleményeket adtak elő, valószínűleg a saját csalódásaikat kivetítve a te helyzetedre. Az, hogy a párod nem is érti igazán és nem akarja komolyan venni az aggodalmaidat, nekem azt üzeni, hogy eszében sincs, meg sem fordul a fejében, hogy bármit is akarjon azzal a nővel.
Azért mert elhangzik a "szeretlek" szó, nem biztosíték, hogy nem csal meg. Figyelj: ott van egy lakásba a nővel. Soha senki nem tudja meg, ha lefekszik vele. És ha beleszeret? Mert vele él? A csaj főz, mos, takarít, egyelőre a saját részlegében. Aztán a barátod helyett elmosogat, főz neki vacsorát, csinál neki forró fürdőt. És a barátod erre vágyik majd, ha egy fáradt nap után hazaér. És nem te leszel ott, hanem az a nő. Én biztosan átgondolnám, hogy együtt maradjak-e vele.
Le lehet pontozni, de jobb félni, mint megijedni. És itt nem az a kérdéses, hogy a kérdező nem bízik a párjában. Bízik benne, de a nőben nem.
19L
Hello.
Éjszaka gondolhatjátok, nem aludtam, csak agyaltam. Ma találkoznunk kéne, délután. De igazságszerint érzem hogy csak a nagy veszekedés lesz. Nem megyek. A telefonomat kikapcsoltam, ja eljön ide valahogy, nem megyek ki. A válaszolók nagy többsége azt mondta, szakítsak, vagy adjak ultimátumot. Nem adok. Szakítok. Nem akarok szenvedni. Tudom, hogy menekül valami elől, előlem-e azt nem tudom, de hogy így már nem lennék az élete része, az tuti. Lehet nem érdemli meg, és alaptalan az egész, de én már most rettegek, akkor mi lesz később? Köszönöm mindenkinek a válaszát!!! Nagyon!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!