Ti élnétek olyan családban, mint Honey Boo Boo?
Aki nem tudná, miről van szó: [link]
Lehet, hogy nem a legértelmiségibb család, de mindig együtt vannak, önmaguk lehetnek, vidámak, imádják egymást... én élnék egy ilyen családban. Irigylem őket, hogy ott mindig vidámság van és elfogadják egymást, itthon meg folyton feszült a hangulat és csak kényszerből vagyunk egymással.
Amilyen idióták, akkora szeretetben élnek. Inkább egy ilyen buggyant, neveletlen família, mint egy rideg, soha nem beszélünk egymással, nem ölellek meg, mert minek család.
És annyira nem buták, mint aminek tűnnek, a kislány olyan választékosan beszélt 5-6 évesen, hogy sok felnőtt megirigyelhetné.
Az, ahogy anyuka beszélt szüléskor a lányával, hogy na ezért nem esünk teherbe 16 évesen, hogy vállalta az unoka nevelését, a lányt meg visszazavarta a suliba, az tanítani való lenne sok szülőnek.
A pénzt, amit kapnak, nem költik el, a lányoknak rakják félre.
De ami látszik belőlük, az ettől függetlenül tragédia :)
Pont múlt héten poénkodtam azon, hogy össze kéne zárni a kislányt GYőzike kislányával, mi jönne ki abból. :)
Nem rossz ez a műsor, csak helyén kell kezelni.
az anyuka 33 évesen nagymama..,és ő maga is 15-16 évesen szült előszőr.
és pont ma ahogy kapcsolgattam a tv-ét azt látom hogy az anya könyörög hogy segítsenek neki takarítani-a lányok meg le sem szarták..!
az, hogy valaki hülye, mióta poén? csak szánni tudom az olyan embereket, akik szerint ez jópofa...
soha nem vágynék ilyen családra
lehet hogy te nem érted a lényeget. lehet vidáman élni,szeretni a gyerekeket-de NORMÁLISAN élni.
náluk:bent volt a disznó, a tyúk-akik oda is üritettek.
még sorolhatnám a fárasztó dolgaikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!