A párom lánya túllőtt a célon. Hogyan leckéztethetnénk meg?
Nem büntetni szeretném, hanem megleckéztetni.
Röviden: Létrehozott egy kamu női profilt. Feltörte az apja fb-ját, majd saját magával beszélgetett, mintha az apja és a nő között szeretői viszony lenne.
Amikor a párom egyik este elvitte moziba a lányát, a kamu profilról a nő megköszönte a mozit meg a vacsorát.
A párom semmit nem tudott erről, nekem fel sem tűnt hogy az utóbbi időben nem is használja a facebookját.
A lány szólt nekem, hogy a barátai többször látták az apját egy idegen nővel vacsorázni. Bogarat ültetett a fülembe, de kiderült az igazság.
17 éves a lány egyébként.

Igen én is sokalltam. De hát az apja meg azt mondta ő semmit nem sajnál a kicsi lányától.
Mert neki kell egy új cipő amiben tud iskolába menni, érdekes módon egy sportcipőjét láttam csak, a többi mind magassarkú :P Ahhoz meg ugye új táska is kell...
Nőből van :)

Csinálnék sok kamu fb-profilt "páva" fiúkról, az övébe belépnék keyloggerrel, és nyilvánosan az összes kamu fiúnak olyanokat írkálnék, amiből mindenki arra következtetne, hogy a lány egy кurva.
Egyébként első körben elvenném a laptopját. Vagy, ha telefonon csinálja, akkor azt, és adnék neki egy Nokia 3310-est. Egy szava sem lehet, hiszen ajándékba kapta, szülők pénzén, nem ő dolgozott meg érte.
Egyébként azért érdemes lenne elgondolkodni, miért csinálhatta... van egy olyan érzésem, hogy Téged nem kedvel túlzottan, és ezért akarja az apját kompromittálni. Milyen vele a viszonyod?

Szerintem sem kellene ennyi költőpénz.Nagyon elbízza magát szerintem,vagyis biztos már el is bízta.
Ez nem kis összeg egy hónapra.Pláne egy 17 évesnek.
16/L
Eddig azt hittem jó a viszonyunk.
Nem volt velem tiszteletlen, sokszor fordult hozzám a kéréseivel vagy kérdéseivel...

Te jó ég... Én közmunkásként, konyhán robotolva egy hónapban keresek meg annyi pénzt...
Négy év múlva majd ő is megtudja, hacsak anyuciapuci be nem tolja majd valami egyetemre valami büfészakra, csak hogy nehogy ki kelljen még lépnie a nagybetűsbe...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!