Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meghülyült az exem, vagy mi...

Meghülyült az exem, vagy mi üthetett belé?

Figyelt kérdés

7 évig voltunk együtt, a kislányunk - 5 éves - kiköpött apja. Pár hete szétmentünk, és most azt mondta nekem, hogy kérvényezni fog egy dns tesztet mert a gyerek biztosan nem az övé.

100%ig biztos vagyok benne hogy ő az apja, csak nem értem miért nem hiszi ezt el, illetve miért akar ennyi pénzt "kidobni" az ablakon. Utána meg majd a gyerektartást nem fogja tudni fizetni, és én leszek a szemét ha esetleg kérem az államtól, hogy előlegezze meg.

2013. okt. 16. 19:54
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
Ahogy a 33 hsz. is hozzátartozik az igazsághoz.
2013. okt. 17. 12:15
 42/52 A kérdező kommentje:

Tehát:

Azt mondta a volt párom, hogy ő nem fog egy ft-ot sem küldeni, mert mi van ha nem az övé a gyerek.

Mondtam, hogy a gyerektartási ügyet jogi útra fogom terelni, azt mondta ő azzal fog védekezni, hogy nem biztos benne hogy ő az apja, és szeretne erről megbizonyosodni.

Tehát mindenképp a gyámhatóságon keresztül szeretné a tesztet.

Neki a "maszek" dns teszt nem jó, mert biztosan csalnék az eredménnyel....

2013. okt. 17. 15:11
 43/52 anonim ***** válasza:

42

Te figyi, mond meg az exednek: menjen nyaralni a pénzecskéjével együtt,vagy adja valamelyik felfujt nőcijének, és köszönöd mély "nagylelkűségét", de nem tartasz tőle egyetlen fillérre sem igényt:DD

És egy hatalmas mosollyal ints pápá-t neki:D

2013. okt. 17. 15:38
 44/52 anonim ***** válasza:
0%
42 De most komolyan, te elfogadnál ettől a férfinek nem nevezhető utánzattól egyetlen fillért is?:D
2013. okt. 17. 15:39
 45/52 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, akartam még mondani: egy gyermeknek az az apja, aki felneveli:D Keress egy olyan embert aki szeret téged és a gyermekedet, ezt a pereskedni akaró egyeddel meg ne foglalkozz, annyi pasi van mint égen a csillag, és van olyan is köztük, aki kezét-lábát töri azért, hogy családja legyen. No ne félj, az nem fog pörösködni, hanem az örömmel fog egy kisgyermeket szeretni:)
2013. okt. 17. 15:43
 46/52 anonim ***** válasza:

No meg örök szabály:

Az a gyerek, aki böcsülettel felneveli:)

2013. okt. 17. 15:48
 47/52 anonim ***** válasza:
0%

*mert mi van ha nem az övé a gyerek.

Mond neki, hogy nem az övé, igy végre eltűnik a balféken, és békén hagy benneteket:D

2013. okt. 17. 16:01
 48/52 anonim ***** válasza:

Kérdező (#42) "Neki a "maszek" dns teszt nem jó, mert biztosan csalnék az eredménnyel...." - Te hogy tudnál csalni, ha ő a saját kezével levezi a mintát (megtörli a száj belsejét az erre szolgáló vattapálcikával) a gyerektől meg saját magától, és beviszi/beküldi a laborba, és más címre kéri a leletet, nem a tiédre?

Ez már komolyan paranoia, ezzel max ő maga tudna csalni, ha nem azt a mintát küldi be, hanem egy másikat.

Szerintem voltaképp ő maga sem tudja, hogy megy ez, magyarázd el neki, mutasd meg a honlapot amit linkeltem.

(De ha akarja mert saját magában sem bízik meg, bemehetnek a gyerekkel a laborba, hogy ott vegyék le a mintát az asszisztensek, akkor is csak 10 eFt-vel drágább, cc. 42 eFt az egész és nem 200 eFt...)

2013. okt. 17. 16:04
 49/52 anonim ***** válasza:
0%

48 Egy asszinsztens is simán lefizethető:D

Csak azt nem értem a kérdező miért erölködik? Senki nem akarja a pasit apává tenni, menjen Isten hirével:D

2013. okt. 17. 16:29
 50/52 anonim ***** válasza:
28%

*Neki a "maszek" dns teszt nem jó, mert biztosan csalnék az eredménnyel...."

Freudi elszólás, hiszen mindenki magából indul ki:DD

2013. okt. 17. 16:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!