Meghülyült az exem, vagy mi üthetett belé?
7 évig voltunk együtt, a kislányunk - 5 éves - kiköpött apja. Pár hete szétmentünk, és most azt mondta nekem, hogy kérvényezni fog egy dns tesztet mert a gyerek biztosan nem az övé.
100%ig biztos vagyok benne hogy ő az apja, csak nem értem miért nem hiszi ezt el, illetve miért akar ennyi pénzt "kidobni" az ablakon. Utána meg majd a gyerektartást nem fogja tudni fizetni, és én leszek a szemét ha esetleg kérem az államtól, hogy előlegezze meg.
Tehát:
Azt mondta a volt párom, hogy ő nem fog egy ft-ot sem küldeni, mert mi van ha nem az övé a gyerek.
Mondtam, hogy a gyerektartási ügyet jogi útra fogom terelni, azt mondta ő azzal fog védekezni, hogy nem biztos benne hogy ő az apja, és szeretne erről megbizonyosodni.
Tehát mindenképp a gyámhatóságon keresztül szeretné a tesztet.
Neki a "maszek" dns teszt nem jó, mert biztosan csalnék az eredménnyel....
42
Te figyi, mond meg az exednek: menjen nyaralni a pénzecskéjével együtt,vagy adja valamelyik felfujt nőcijének, és köszönöd mély "nagylelkűségét", de nem tartasz tőle egyetlen fillérre sem igényt:DD
És egy hatalmas mosollyal ints pápá-t neki:D
No meg örök szabály:
Az a gyerek, aki böcsülettel felneveli:)
*mert mi van ha nem az övé a gyerek.
Mond neki, hogy nem az övé, igy végre eltűnik a balféken, és békén hagy benneteket:D
Kérdező (#42) "Neki a "maszek" dns teszt nem jó, mert biztosan csalnék az eredménnyel...." - Te hogy tudnál csalni, ha ő a saját kezével levezi a mintát (megtörli a száj belsejét az erre szolgáló vattapálcikával) a gyerektől meg saját magától, és beviszi/beküldi a laborba, és más címre kéri a leletet, nem a tiédre?
Ez már komolyan paranoia, ezzel max ő maga tudna csalni, ha nem azt a mintát küldi be, hanem egy másikat.
Szerintem voltaképp ő maga sem tudja, hogy megy ez, magyarázd el neki, mutasd meg a honlapot amit linkeltem.
(De ha akarja mert saját magában sem bízik meg, bemehetnek a gyerekkel a laborba, hogy ott vegyék le a mintát az asszisztensek, akkor is csak 10 eFt-vel drágább, cc. 42 eFt az egész és nem 200 eFt...)
48 Egy asszinsztens is simán lefizethető:D
Csak azt nem értem a kérdező miért erölködik? Senki nem akarja a pasit apává tenni, menjen Isten hirével:D
*Neki a "maszek" dns teszt nem jó, mert biztosan csalnék az eredménnyel...."
Freudi elszólás, hiszen mindenki magából indul ki:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!