Meghülyült az exem, vagy mi üthetett belé?
7 évig voltunk együtt, a kislányunk - 5 éves - kiköpött apja. Pár hete szétmentünk, és most azt mondta nekem, hogy kérvényezni fog egy dns tesztet mert a gyerek biztosan nem az övé.
100%ig biztos vagyok benne hogy ő az apja, csak nem értem miért nem hiszi ezt el, illetve miért akar ennyi pénzt "kidobni" az ablakon. Utána meg majd a gyerektartást nem fogja tudni fizetni, és én leszek a szemét ha esetleg kérem az államtól, hogy előlegezze meg.
Csak attól félek, hogy ennek az egész herce-hurcának a gyerek issza meg a levét.
Remélem meggondolja magát! :/
Csináltassa meg. Ha már felmerült benne a kétely, az nem fog elmúlni, csak azért, mert Te azt mondod.
Gyerektartás fizetése pedig az ő dolga, ha megbizonyosodik róla, hogy ővé a gyerek, meg fogja oldani.
Amíg kételyek dolgoznak benne, addig mindig kibúvót keres a fizetésre. Menjen. Csináltassa meg.
Nem házasodtunk össze.
Igen az ő nevén van a kislány.
Nem félek, mert nincs rá okom. Csak fölöslegesnek tartom az egészet.
Nem tudom hogyan jutottunk idáig, már kb egy éve éreztük hogy valami megváltozott közöttünk, aztán ő eljutott arra a pontra, hogy már nem szeret engem annyira, ami elég egy kapcsolathoz.
Miért is kell kérvényeznie a tesztet, ha az ő nevén van a gyerek? és bármikor leveheti a mintát róla?:DD
Szóval, most kamuzol? még sincs a nevén a gyerek?:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!