Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meghülyült az exem, vagy mi...

Meghülyült az exem, vagy mi üthetett belé?

Figyelt kérdés

7 évig voltunk együtt, a kislányunk - 5 éves - kiköpött apja. Pár hete szétmentünk, és most azt mondta nekem, hogy kérvényezni fog egy dns tesztet mert a gyerek biztosan nem az övé.

100%ig biztos vagyok benne hogy ő az apja, csak nem értem miért nem hiszi ezt el, illetve miért akar ennyi pénzt "kidobni" az ablakon. Utána meg majd a gyerektartást nem fogja tudni fizetni, és én leszek a szemét ha esetleg kérem az államtól, hogy előlegezze meg.

2013. okt. 16. 19:54
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
33%

18

*A magyar jogban az apának 1 éve van a apaság vélelmét megkérdőjelezni. Ha egy évig nem kérdőjelezi meg akkor ő az apja és punk tum. Akkor is, ha vér szerint nem. 5 év után nem lehet megdönteni az apaságot semmilyen formában, sem DNS teszttel, sem semmi mással.

ez nem igaz.

2013. okt. 17. 00:36
 22/52 anonim ***** válasza:
16%

19

Kedves "harcostárs"

Szerinted egy 30 rugós dns tesztel nem lehet játszani?:DD

egy pozitiv tesztet elcserélni egy negatívra?:D Mindent lehet. Ha valaki akar valamit.

2013. okt. 17. 00:43
 23/52 anonim ***** válasza:
0%
*egy pozitiv tesztet elcserélni egy negatívra? vagy fordítva?:DD
2013. okt. 17. 00:59
 24/52 anonim ***** válasza:

#22, de, természetesen lehet, sőt nem is kell, mert nem névre szóló a lelet, lévén akárki mintáját beküldhettem. Ezért nem fogadja el a bíróság önálló bizonyítékként, vagy kell mellé az anya elismerése, vagy kötelezik a hivatalosra, a 200 ezresre, amit ha bukik, fizet.

Na, ha egy nőnek vaj van a füle mögött, az inkább beismer ingyen, mint hogy lebukjon perköltségért.

Olyan opció ugyanis nincs amivel megúszhatja a dolgot. (illetve egy van, ha egyértelműen be tudja bizonyítani, hogy a vélelmezett apa már 1 évnél régebben biztos tudomással bírt róla, hogy nem ő a biológiai apa, tehát a mostani DNS teszt nem jelent új tényt, ami megalapozza a határidő újranyitását. Tehát mondjuk egy közjegyző vagy hatóság előtt erről tett nyilatkozatot, egy kórházi beleegyezést donor-spermás megtermékenyítésbe, vagy valami ilyesmit)

2013. okt. 17. 01:00
 25/52 anonim ***** válasza:

24

Szerintem ha valakinek nincs a nevén egy gyerek, nem akarnak vele apaságit iratni, nem akarnak tőle gyt-st, nem ismeri a gyereket, a gyereknek van más családja. annak a férfinek miért kell meghülyülnie? miért rohangál mint egy mérgezett egér??

Miért nem dől hátra a karosszékében, és élvezi a hedonista életét tovább?

2013. okt. 17. 08:38
 26/52 anonim ***** válasza:
25+utazgasson lásson világot, iszogasson, bulizgasson és ne foglalkozzon ilyen hétköznapi dolgokkal, mint pl.egy kisgyerek nevelése.
2013. okt. 17. 08:47
 27/52 anonim ***** válasza:
#25, egyszerű, pont ahogy nem lopjuk el senki pénztárcáját, ugyanúgy nem élünk vissza senki önreprodukciós jogaival, ennyi. Tehát nem akarjuk elszedni tőle a tőle származó utódot, és nem tukmáljuk rá sajátként a nem tőle származót. Nem mondható túl bonyolultnak az erkölcsi elv...
2013. okt. 17. 09:56
 28/52 anonim ***** válasza:
54%

27

*Tehát nem akarjuk elszedni tőle a tőle származó utódot

Na de hát, ha látta a kórházban mikor született,mert bejött megnézni, utána még látta, nem esett le neki hogy az övé, becsapta a gyerek anyját,magára hagyta a bajban, nem érdekelte a gyerek, akkor most miért is kell neki?

2013. okt. 17. 10:23
 29/52 anonim ***** válasza:
0%
*akkor most miért is kell neki? Talán unaloműzőnek?
2013. okt. 17. 10:26
 30/52 anonim ***** válasza:
0%

27

Azért milyen ciki, hogy az anya felelősségteljesebb és erősebb mint egy férfi, akinek a feladata, hogy vigyázzon a gyermekére.

Nekem ha pasi lennék-de hála Istennek nem vagyok-lesülne a bőr a képemről, ha így lépnék:D

2013. okt. 17. 10:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!