Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meghülyült a nővérem? 34...

Meghülyült a nővérem? 34 éves, a pasija 20.

Figyelt kérdés

2 hónapja vált el.Valamelyik nap bejelentette,hogy

vasárnap elhozza a barátját ebédre.Aztán elmondta a lényeget,ne akkor lepődjünk meg.Hát én nagyon meglepődtem,anyánk köpni nyelni nem tudott,apa azt mondta,a hülye volt férjénél bárki jobb lehet,plusz ő is csinált volna ilyet fiatal korában,csak akkor az ilyen dolog nem volt ennyire elfogadott.Erre anyu besokallt és azóta nem szól apához.Én meg csak nem értem,hogy a tesóm meg az a gyerek mi a fenét akarnak egymástól,épp elég volt neki a válás és nem akarom hogy csalódjon.

ennyire elfogadott

2009. máj. 21. 23:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem hinném, hogy a nővéred egy holtomiglanholtodiglan kapcsolatot képzel el a sráccal. A komoly kapcsolatból úgy tűnik egy időre elég volt neki. Nyilván jól érzik magukat együtt, az ilyen kapcsolat általában a máról szól, nem a jövőről. Egy fiatalabb pasi, aki már igazából nem gyerek fel tudja dobni a nővéredet, amire most a legnagyobb szüksége van. Lehet, hogy vicces, okos, kedves, szórakoztató, szexi, lepedőakrobata, sármos, vagy bármi, ami tetszhet benne a tesódnak. Nem hiszem, hogy máris kinézte volna a következő férjét, emiatt ne aggódj.

Sok olyan kapcsolat van, amit a kívülállók nem értenek, igazából nekik nem is kell érteniük, elég ha a páros érti, a többiek meg elfogadják a döntésüket. Magasabb lány, más bőrszín, testi fogyatékosság, nyelvi nehézségek, egzisztenciális különbségek és még sorolhatnám, mi minden lehetne még.

Ha pedig valami véletlen folytán mégis tartós kapcsolat lenne belőle, akkor is inkább annak örülj, ha a nővéred ismét boldog, sőt, lehetsz még te is hasonló helyzetben. Szerelmesen minden másképp néz ki.

2009. máj. 21. 23:23
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
nem hülyült meg..sőt!most kezd csak élni igazán..ezután lesznek még csak az igazi furcsaságok.az előttem szóló mindent tökéletesen felvázolt..
2009. máj. 21. 23:27
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem hulyult meg, hanem vigasztalodik. Igy konnyebb neki feldolgoznia valast is, ami meg biztosan el benne.

Ne tegyetek semmilyen megjegyzest se ra, remelhetoleg baba nem lesz a dologbol, ez a lenyeg, amugy kicsit elszorakozgatnak.

2009. máj. 21. 23:34
 4/12 anonim ***** válasza:
31%
EBBEN NINCS SEMMI HOGY 34 ÉVESEN 20 ÉVES PASIJA VAN. CSAK TE MÉG OLYAN HÜLYE KÖLYÖK VAGY HOGY NEKED EZ BETEG. DE AMUGY EZ TELJESEN NORMÁLIS.
2009. máj. 21. 23:37
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
a szerelemben nem számít a korkülönbség, akkorsem ha a nő javára. Bár negem zavarna, ha a pasim ennyivel fiatalabb lenne nálam, főleg ebben ak orban, mert én csak 23 vagyok, és a tini srácok nagyon dedósak tudnak lenni, főleg h a pasik később érő típusuak, tisztelet ak ivételnek. Amugyis az idősebbekhez vonzódom, de a szerelem az nem divat, vagy hagyomány kérdése, mégcsak nem is erkölcsé. Szerelemben nincs kor, sem etnikum, se nem, se vallás.
2009. máj. 22. 00:05
 6/12 anonim ***** válasza:
33%
utolsó hozzászolónak: főleg a te korodban lenne nagy? hát számolj már egy kicsit. 9 éves? az tényleg nagy különbség lenne.
2009. máj. 22. 00:44
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is ez csak egy kaland, nem lesz ebből semmi komoly, mert a tesód csak vigasztalódik. Van, aki ilyenkor beleugrik ilyen jellegű kapcsolatokba. Nem hiszem, hogy sokáig együtt lesznek, ha meg igen, akkor mindketten megérettek rá. Szerintem ne stresszeld magad ezen. Nem hiszem, hogy a tesód csalódna, ha bármi is történne, mert ez nem olyan kapcsolat számára, mint a házassága volt. Az a válaszoló, aki nagy betűvel írt neked marhaságot szerintem inkább hülye, mint te meg a nővéred. Normális, hogy aggódsz és bár normálisnak normális egy ilyen nagy korkülönbség, általában nem szoktak az ilyen kapcsolatok jól elsülni. Vannak kivételek, de én eddig ilyenekből csak rossz példát láttam. Nálunk is van ilyen a családban. Hát attól, hogy valaki 34 gondolkodhat úgy, mint egy 10 éves, sajnos nálunk is ez van.
2009. máj. 22. 06:57
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

A válásom után nekem is volt több 10-en évvel fiatalabb barátom. Tény, nem akartam őket bemutatni a családomnak, de nem csak a nagy korkülönbség miatt, hanem mert viszonylag kevesen tolerálják, hogy egy nőnek is lehet olyan korszaka, amikor nem vágyik másra, mint pár kellemes, boldog órára és ha azt egy fiatalabb, gondtalanabb pasitól kapja, hát legyen.

Abban egyetértek veled, hogy az ilyen típusú kapcsolatot nem kell feltétlenül bemutatni a családi ebédnél. Én fejezetten jól éreztem magam ezekben a kapcsolatokban, amik kb fél-1 évig tartottak, de nem láttam értelmét bemutatni a partnereimet szinte senkinek, mert még én magam se tudtam őket komolyan venni és ezek a kapcsolatok nem arról szóltak, hogy kínos szituációkba szerettem volna miattuk keveredni.

Ha a nővéred egy ilyen kapcsolatot komolyan vesz, akkor az valóban gond lehet és nagyokat fog csalódni, de ha helyén kezeli a dolgokat, akkor csak öröme lehet belőle.

2009. máj. 22. 06:59
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
A saját példámat tudnám bemutatni: 38 éves nő vagyok, a párom 24 éves. 1 éve együtt vagyunk, házasságot, gyermekeket tervezünk. Egyikünket sem zavarja a korkülönbség, mert nem érdekel minket, hogy mit gondolnak mások, az a fontos, hogy szeretjük egymást. Mi teljesen normálisan gondolkodunk, nem úgy, mint mások és a családunk is az első perctől fogva támogatja a kapcsolatunkat. Szinte mindenben kiegészítjük egymást: párom egy kicsit felelőtlen, én viszont megfontoltabb vagyok már, ő nagyon szórakoztató, vicces férfiú, én egy kicsit hallgatag vagyok stb. Bár csak 24 éves, de érzelmileg nagyon megbízható, hűséges férfi, ezért tudom őt komolyan venni az első perctől fogva. Tudom, nagy a veszély, hogy 10-15 év múlva elhagy majd egy fiatalabbért, na de az még odébb van. Addig is boldog vagyok, és csak ez számít. Végeredményben: a szerelem nem korfüggő és biztos vagyok benne, hogy a mi kapcsolatunk jól fog alakulni. Butaság, ha valaki másképp gondolkodik erről a dologról.
2009. máj. 22. 08:16
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

35 éves nő vagyok.

21 évesen férjhez mentem, 25 évesen elváltam. Aztán csináltam olyan dolgokat, hogy jaj... így utólag legalábbis ez a véleményem.

32 éves voltam, mikor volt egy 21 éves barátom. Nagyon jól tudtam, hogy nem illünk össze, azt is, hogy nem fog soká tartani, de akkor épp ehhez volt kedvem.

Személyes tapasztalatból mondom neked, hogy ez nem más, mint a felszabadulás öröme. A nővéred megszabadult egy - mindegy milyen okból - de neki már terhet jelentő kötöttségből és most nagybetűvel írva és mondva ÉL.

Nyugi, "kinövi". De most ez kell neki. Fogadd el tőle, úgy mint apád. Anyukád majd megnyugszik. A nővéred meg idővel megtalálja az igazi párját.

Addig meg minek unatkozzon?

2009. máj. 22. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!