Furcsa érzésem van mert a nővérem férjhez fog menni. Ez normális?
36 éves, és jövőhéten lesz az esküvője. Nagyon fura, hogy hamarosan férjes asszony lesz, jövőre meg jön a babájuk. Őt így szoktam meg ahogyan most van, de hamarosan minden más lesz. És ami tudom nem szép dolog, de egy kicsit irigy is vagyok, mert ő megtalálta a boldogságát, én meg egyedül vagyok. Az jut eszembe, hogy mi van ha én soha sem találok olyat akivel családot tudok alapítani...Tudom hogy nekem még bőven van időm, de félek :/
22/L
Ne parázz már.
Már 10-15 éve is férjhez mehetett volna,akkor sem lett volna meglepő.
Az normális, hogy neked ez furcsa, de hidd el, megtalálod a párod, ha szerencsés vagy, akkor jóval hamarabb, mint a testvéred.
Nekem az a furcsa, ha valaki ilyen idősen még "hajadon".
Teljesen normális, amit érzel. S ráadásul te be is ismered magadnak. Tényleg gratulálok ehhez! Nekem bátyám van, és én is furán éreztem magam anno, mikor megnősült.
Az érzés hamar elmúlik, ha rájössz, hogy nem fog minden egyik napról a másikra az esküvő miatt megváltozni. Ahogy meg változik (pl. baba miatt), ahhoz meg szépen hozzászoksz majd. Ez így van rendjén. :-))
Az ő boldogságától nem függ a tiéd. Légy türelmes magadhoz, nyugi! Te is megtalálod a párodat.
Hát ha eddig veletek lakott, mostantól meg nem fog, akkor tényleg nagy változás, de ha eddig is a párjával élt, akkor nem változik semmi, nem? :) Amúgy normális, hogy ilyenek járnak a fejedben, mert gondolom, most az egész család ezzel foglalkozik. Majd lecseng. Ő most ért ebbe a korba, hogy házasság meg gyerek, majd eljön a te időd is.
Különben meg mindig a tesód marad, akármi történik :)
Nálunk nagy a korkülönbség köztem és a nővérem között.7 éves voltam,amikor ő férjehez ment.Akkor engem ez nagyon megviselt,hiszen még gyerek voltam és nehéz volt elfogadni,hogy a nővérem,aki addig szinte a második anyukám volt,aki mindig mellettem volt és mindig számíthattam rá nem fog többet velünk élni.Neki új élete lett a férjével és nemsokkal ezután gyermekük is született.Emlékszem rá,hogy amikor a szüleink a nővérem lagzijára készültek nem volt tól sok idejük rám,én pedig szinte minden nap bebújtam a nővérem ágyába és sírtam.Aztán szépen lassan megszoktam az új helyzetet és ahogy felnőttem már én is felfogtam,hogy ez az élet rendje.Eleinte biztos neked is rossz lesz majd egy kicsit,főleg ha szoros kapcsolat volt köztetek,de idővel majd megszokod ezt is.Azon meg ne aggódj,hogy te nem találod meg a párodat,mert még bőven van időd és biztos,hogy neked is eljön majd az igazi!
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!