Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog az, hogy 17 vagyok, és már férjhez
mennék?
Mar ne is haragudj ,de szerintem nem normalis!!
Suli!tanulas!szorakozas!ezzel mikor akarsz foglalkozni ?majd ha elvalsz?!!egy kicsit jobban atkellene gondolni a dolgot!szerintam a szuleid se mondanak mast!
2007. aug. 26. 14:53
NE HALGASS AZ ELÓZÓRE! valszeg ő nem tehette meg. ÉLJ AZ ALKALOMMAL. ha a srác megkér, akkor ne hagys eluszni az alkalmat. én most szakitottam a barátommal 2 év után, és majd belehalok. ha tőlem kérdezte volna meg, akkor igent mondtam volna. a te barátod komolyan gondolja? mert ha igen, akkor ne hagyd ki az alkalmat, KÖNYÖRGÖM...
erre van egy mondás: Jobb megtenni és megbánni, mint magbánni aztt, hogy nem tetted meg...
2007. aug. 26. 17:13
3/12 anonim válasza:
Hát, a két előző válasz között van az igazság. Leginkáb attól függ, hogy mennyire komoly a dolog, mert a bulizás utólag tényleg hiányolhatod. És 1-2 gyerek mellett, bajos egyetemre járni, vagy bulizni.
2007. aug. 26. 23:41
ELég korai, mert még magad is gyerek vagy. Gondolod át jól!
A döntés rajtad áll!
2007. aug. 27. 08:55
Ne tedd! Nem véletlenül van az, hogy a tőlünk nyugatabbra fekvő országokban 21 év a nagykorúság alsó határa, ezt sem véletlenül találták ki... Még érned kell mind testileg, mind lelkileg, és egy házasságból nem lehet csak úgy hipp-hopp kiszállni: felelőssége van ennek a döntésnek. Gondold át még egy jó párszor!
2007. aug. 27. 09:59
6/12 anonim válasza:
Az isten szerelmére! Nehogy elroncsd az életed ilyen fiatalon! A függetlenség mindennél értékesebb!
2007. aug. 27. 13:11
nem normális, csak szerelem, de elmúlik:D
2007. aug. 27. 21:30
Szerintem minden ember saját magát ismeri a legjobban, tehát mi itt neked mondhatunk bármit, ha te úgy érzed, hogy neked ez lenne a legjobb akkor ne habboz hanem tedd meg. nem fogod megbánni hidd el.;)
2007. aug. 28. 14:15
CSAK A SZÍVEDRE HALLGASS!!!!!!!!!!!!!! ÉN SZORÍTOK NEKED:)
Bízz magadban, ne mások tanácsára alakuljon az életed. A SORSOD a Te kezedben van!
2007. aug. 29. 08:12
10/12 anonim válasza:
Szia!Szerintem nem a kor a lényeg!ha tényleg ezt akarjátok miért ne!én 19 éves vagyok és 4 évve van párkapcsolatom és nekem is most kérte meg a kezemet!és igent mondtam de igaz nem most lessz esküvö hanem egy kicsit késöbb!!De azért drukolok neked!Szia
2007. aug. 29. 20:24
Kapcsolódó kérdések: