Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hónaposan kezd el látszan...

Hány hónaposan kezd el látszani a poci? Esküvő miatt kérdezem! Kb 4 hónaposan mennék férjhez.

Figyelt kérdés
2009. jan. 2. 13:17
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Mindenkinél más van akinek 4 hónaposan azért nagy hasa van és van akinek még szinte nem is látszik

2009. jan. 2. 13:29
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én 20 hetesen mentem férjhez szeptemberben. Aki nem tudta, nem is mondta volna meg. Ez típustól függ.

Gratulálok a babához és az esküvőhöz.

36 heteske

2009. jan. 2. 13:33
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én 19 hetesen mentem férjhez, és már volt egy kis pocim. Ha érdekel küldök egy fényképet.
2009. jan. 2. 13:56
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én öt hónapos terhes voltam az esküvőnkön, és igaz, hogy ki kellett teljesen engedni a ruhámat :), de nem látszott a pocim.

Sok boldogságot!

2009. jan. 2. 13:57
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia nekem látványosan olyan 6 hónaposan kezdett el nőni a hasam.Addig párszor mondták,hogy milyen jól nézek ki,lefogytam?Na persze ők nem tudták hogy terhes vagyok :-)Gratula
2009. jan. 2. 13:58
 6/10 anonim ***** válasza:
64%

Én 18 hetes kismami vagyok. Én már nem tagadhatnám le, hogy babás vagyok. :) (nem is tenném) Mindenkinél más. Alkatfüggő a dolog. Lehet, hogy még nem lesz pocid. Viszont a mai világban már tudsz olyan rucit szerezni, amiben meg se fog látszódni.

UI: amúgy meg ha rám hallgatsz, nem foglalkozz másokkal. Gondolom az zavar, hogy megtudják, hogy babás vagy. Nem kell szégyellni! Viseld büszkén!

Sok sikert és boldog babavárást!

2009. jan. 2. 14:06
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én holnap leszek 4,5 hos kismama de nekem már eléggé látszik hogy babás vagyok nagyon büszkén viselem:D!

Sztem ne foglalkozz senkivel!

Boldog babavárást!

20 hetes kismama

2009. jan. 2. 14:18
 8/10 anonim ***** válasza:

Nekem is csak 5-6 hónaposan kezdett látszani, alkatfüggő. Bár nem tagadtam sosem:)Nekem kellett bizonygatni, mert nem hitték el:)

Boldog babavárást és minden jót az esküvőre, mást még nem kívánok:)

2009. jan. 2. 22:53
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Aki tud rólatok biztos észre veszi, de nem számít. Gyönyörű leszel ha látszik és ha nem is. Ne felejtsd el, minden menyasszony gyönyörű! Amúgy a barátnőm 4 hónapos volt a kislányával és végig táncolta mulatta az esküvőjét. Csak az vette észre aki tudta. Az enyém már nagyon látszott, nem tudtam volna titkolni. Minden jót!

2009. jan. 2. 23:07
 10/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is 18-19 hetesen mentem férjhez szeptemberben. Én láttam magamon, meg akik tudták azok is látták. Viszont néhányan tuti nem vették észre. Pl. az egyik nagymamámnak esküvő előtt 2 héttel mondtuk el és addig ő nem vette észre. A májusban megvásárolt ruhámat viszont át kellett alakítani cipzárosról fűzősre mert egyáltalán nem jött rám, legalább 2 számot nőttem. Picit hamarabb érkezett baba mint terveztük...hál'Istennek!

Üdv:

34 hetes kismami

2009. jan. 4. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!