Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Azt álmodtam az éjjel hogy...

Bebeyke kérdése:

Azt álmodtam az éjjel hogy terhes leszek és 5-6 hónaposan tudom majd meg mikor nagyobb lesz a hasam ez valóra válhat? Lehet olyan hogy megálmodja az ember a terhességét?

Figyelt kérdés
Komoly válaszokat kérek, fontos lenne!! Köszönöm. 19L
2011. máj. 30. 19:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha terhes leszel,akkor az azért van mert szeretnétek gyereket!Az álmodban pedig megjelenik mert valószínű vágysz arra,hogy terhes legyél!De gondolj bele,hogy miket szoktál álmodni!Valóra is szoktak válna az álmaid?
2011. máj. 30. 19:45
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem szoktak valóra vállni az álmaim, de épp ez az hogy tiszta valós volt hogy ez megfog történni és pont ugy fogom megtudni hogy terhes vagyok hogy másnap kelek fel és nagy hasam van már!!
2011. máj. 30. 19:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy lehetséges, én észrevettem a terhességem igaz csak a 2. mensim maradt el, úgyhogy jóval később jöttem rá mint ahogy kellett volna. Ha félsz ettől, akkor még biztonságosabban védekezzetek a pároddal (fogamzásgátló + óvszer), ha pedig szeretnéd, hogy valóra váljon, akkor reménykedj hátha tényleg összejön a baba. :)
2011. máj. 30. 19:55
 4/4 anonim ***** válasza:

Valóra válhat, igen! ÉN pl a szülést álmodtam meg, pedig volt még 2,5 hetem.

Simán lehet, hogy csak akkor veszed észre! Nekem addig kb olyanok voltak a baba mozgásai, mintha a beleim mozogtak volna! És nem is látszott rajtam a terhesség, a buszon is csak a 6. hónaptól adták át a helyet, de csak a nők..... mert ők azért már kapizsgálják, milyen az ha valaki terhes :D

2013. jan. 3. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!