6 hónaposan, hogy nem tudta, hogy terhes? Ezt nem hiszem el.
Figyelt kérdés
2011. nov. 11. 18:32
1/16 anonim válasza:
Ezt én se :DDD de mi vot egy picit több infot
irnàl??
2/16 anonim válasza:
Részletesebben?
Egyébként van olyan is, aki végig nem veszi észre.
3/16 A kérdező kommentje:
Az a nő, aki a gyógyszertárban szült meg 6 hónaposan és állítólag meglepődött mikor kijött a kicsi. Sajnos a baba meghalt.
2011. nov. 11. 18:35
4/16 anonim válasza:
Megelőztél:) én is ezt akartam kérdezni....:)Hihetetlen....Nekem 20 hetes kora óta olyan intenzív a pocaklakóm,hogy esélyem sem lenne nem észrevenni..Szerintem nem lehetett százas az a nő..És a családja sem..
5/16 anonim válasza:
Pécset történ tegnap délután.Bement egy nő egy patikába görcsoldóért és nemsokkal rá megszült..6 hónapos mindössze 700grammos kisfiút..Állítólag a köldök zsinórnál fogva tartotta a babát és mondogatta hogy miez miez? vegyék el tőlem!!!
6/16 anonim válasza:
Régen ment egy műsor valamelyik csatornán, pont ilyen nőkről szólt, akik nem vették észre hogy terhesek , egészen a szülésig.Kövér nők esetében még elhiszem, hogy lehet ilyen, mert végülis , ha nincs különösebb tünete és van mire fognia, ha mégis jelentkezik valami panasz, akkor kihordhat észrevétlenül egy babát.
7/16 anonim válasza:
Pedig néha van ilyen. Én egy huszonéves anorexiás lányról olvastam nemrég, akinek már rég elmaradt a menstruációja, ezért nem is hiányolta, majd egyszercsak rúgott egyet a baba-már 20hetes kismama volt... összesen 3 kilót szedett fel az anorexiája miatt... szerencsére a kislánya egészségesen született. Szóval előfordul, hogy tényleg nem tudja még az anyuka sem, hogy várandós.
8/16 anonim válasza:
Ezt nem hiszem el. Én egy naposan éreztem, egy hetesen meg már tudtam, hogy terhes vagyok. Ez egy igen primitív nő lehet. Talán még azt sem tudta, hogy a szexuális élet következménye gyerek is lehet.
9/16 anonim válasza:
Olvass vissza, már pár kérdésben meg lett fejtve a válasz.
Egyébként ha halva született a baba, akkor az sem biztos, hogy magzati korban életben volt. Az is lehet, hogy elhalt már, mielőtt elkezdett volna mozogni. És hát nem minden pocak nő nagyra és a menses se mindenkinél rendszeres.
10/16 anonim válasza:
Egyszer egy hasonló eset miatt kiírt kérdésre azt válaszoltam, hogy aki nem veszi észre a "nagyterhességet" (tehát nem az első pár hónapra gondolok), amikor már mozog a baba, akkor ott pszichés gondok vannak. Az anya elnyomja magában amit érez. Ezt szépen le is pontozták egyesek, holott egy mocorgó magzatot nem észrevenni...hát szerintem ilyen esetben valóban pszichés problémáról van szó. Vagy mérhetetlen tudattalanságról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!