6 hónaposan, hogy nem tudta, hogy terhes? Ezt nem hiszem el.
A baba élt és stabil állapotban szállították kórházba..
De akkor is hihetetlen hogy ne érezze hogy ott mocorog egy baba a pocakban..Az én lányom sem volt valami aktív,de éreztem hogy ott van és mozog..A fiam pedig a 14.héttől mocorog és a 20. héttől olyan aktív hogy az csak na...:)
Mindegy..Számomra hihetetlen és kész:)
36hkm..
Már bocsánat, de aki úgy viszonyul a gyerekéhez, hogy "mi ez?", arról nem az jön le, hogy bármennyire is tudomásul vette volna, hogy babát vár.
Vannak ilyen pszichés állapotok. Fordítva is előfordul. Gondolom már mindenki hallott az álterhesség fogalmáról, ami akár konkrét szülésig is elfajulhat.
Semmi hihetetlen nincs ebben.
2. vagyok. Tényleg van ilyen, mondhatni személyes tapasztalat. Ugyanis én így "jöttem össze". Anyám nem vett észre semmit, tünetei nem voltak, a hasa sem nőtt meg, semmi.
Aztán egy éjszaka nagyon görcsölni kezdett, ezért bevitte apám az ügyeletre. Ott megvizsgálták, és közölték vele, hogy terhes. Másnap délben megszülettem. Koraszülött voltam, de azt nem tudták megállapítani, hogy pontosan hány hétre születtem.
És anyám nem is volt kövér, kb. 50 kiló volt akkor.
Most gondolom jól le leszek pontozva, hogy kamuzok... Pedig igaz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!