Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hónaposan, hogy nem tudta,...

6 hónaposan, hogy nem tudta, hogy terhes? Ezt nem hiszem el.

Figyelt kérdés
2011. nov. 11. 18:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
62%

A baba élt és stabil állapotban szállították kórházba..

De akkor is hihetetlen hogy ne érezze hogy ott mocorog egy baba a pocakban..Az én lányom sem volt valami aktív,de éreztem hogy ott van és mozog..A fiam pedig a 14.héttől mocorog és a 20. héttől olyan aktív hogy az csak na...:)

Mindegy..Számomra hihetetlen és kész:)

36hkm..

2011. nov. 11. 18:50
 12/16 anonim ***** válasza:
59%

Már bocsánat, de aki úgy viszonyul a gyerekéhez, hogy "mi ez?", arról nem az jön le, hogy bármennyire is tudomásul vette volna, hogy babát vár.

Vannak ilyen pszichés állapotok. Fordítva is előfordul. Gondolom már mindenki hallott az álterhesség fogalmáról, ami akár konkrét szülésig is elfajulhat.

Semmi hihetetlen nincs ebben.

2011. nov. 11. 18:58
 13/16 anonim ***** válasza:
78%
Valőszínüleg nam akarta a babát és bebszélte megának, hogy nem terhes(eltitkolt terhesség)
2011. nov. 11. 19:22
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

2. vagyok. Tényleg van ilyen, mondhatni személyes tapasztalat. Ugyanis én így "jöttem össze". Anyám nem vett észre semmit, tünetei nem voltak, a hasa sem nőtt meg, semmi.

Aztán egy éjszaka nagyon görcsölni kezdett, ezért bevitte apám az ügyeletre. Ott megvizsgálták, és közölték vele, hogy terhes. Másnap délben megszülettem. Koraszülött voltam, de azt nem tudták megállapítani, hogy pontosan hány hétre születtem.

És anyám nem is volt kövér, kb. 50 kiló volt akkor.

Most gondolom jól le leszek pontozva, hogy kamuzok... Pedig igaz

2011. nov. 11. 23:58
 15/16 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Egyébként csak azért írtam le, mert sokan nem hiszitek el, hogy valóban létezik ilyen. Gondolom, én sem hinném el, ha nem mesélték volna a szüleim.
2011. nov. 11. 23:59
 16/16 Atroposz ***** válasza:
Én elhiszem,volt is egyik csatornán ,hogy nem tudtam ,hogy terhes vagyok műsor.Szerintem közre játszott ,hogy milyen volt a a pszichés állapota....Amúgy a nő sokkos állapotba került és tényleg nem fogta fel mi zajlik körülötte.Sajnálom a nőt, hogy ezt feldolgozza komoly segítségre lesz szüksége.
2011. nov. 13. 06:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!