Ha terhes vagyok, a hasam mikor kezd noni? Es a sulyom is kezd noni, ok nelkul felfele? Es hany honaposan lehet meg elvetetni?
Mi lett az eredmény????
(reggeli első vizeletből szerencsésebb lett volna tesztet csiálni, magasabb a hcg tartalom, ha van a szervezetedben)
:
Mindenkinek változó mikor kezd nőni, általában első terhesség esetén olyan 20. hétig idegenek észre sem veszik.
Ok nélkül nem gyarapodik az a súly, az ok a baba:)
Ha nem baba, akor étkezési, életmód probléma (vagy genetika)
Az utolsó menzesztől számított 12. hétig van lehetőség abortuszra.
nagyon köszii a válaszod :) ma reggel csináltam a tesztet, első pisilékor.. és szerencsére negativ lett :) hú, kicsikét megijedtem, mert még nem lenne itt az ideje ennek :)
szerencsére ..na meg a súlyommal sem volt baj 51kg voltam reggel ugyhogy rendben van.
Egyik barátnöm sajnos megjárta.. és kicsit énis bepanikoltam, mert hasonló dolgok történtek velem is de szerencsére, hogy nem amiatt van h terhes lennék. Voltam orvosnál, és sajnos nagyon gyenge az epém, nem birom a hagymás dolgokat, és a májam sem erőss, nem birom az italt, szerencsére az nembaj mert nem is szoktam inni :P és a zsiros kajákat sem :( és ezért éreztem magam puffadtnak és súlyosabbnak, mert ilyen dolgokat ettem, és akkor állandóan hánytam, meg hányingerem volt.. eelléggé bepánikoltam, tisztára terhesség tünetek voltak :D szédülés s a hasam is kicsit megvolt puffadva..na de most legalább a teszt is negativ, és az orvos is mondta h nagyon vigyázzak miket eszek s kaptam utasitásokat :) de mégegyszer köszönööm :)
Szia!
Nem mondom, hogy örülök, mert az azt jwlwntwné, hogy a betegsségednek is... de annak igen, hogy viszonylag hamar kiderült...Tartsd be az orvos utasításait:) és fogyelj oda a védekezásre, hogy máskor ne legyen okod azt feltételezni, hogy babát vársz még az aktualitása előtt.
Sok boldogságot kívánok az életben
Hány éves vagy?
Mért nem akarod a babát?
Én mindent megtennék egy babáért. Idén 22 hetesen szültem meg a kis angyalkámat, aki a menybe költözött? Én tuti megtartanám a helyedbe, mert ha az első ki tudja lehet-e még. Egyébként ajánlom a www.ciklus.hu oldalt. Ott ha folyamatosan írod a menszeszed ki lehet számítani mikor ne legyetek együtt vagy védekezzetek a pároddal, ha nem akartok babát. Ha akarsz írhatsz privátba.
" Es a sulyom is kezd noni, ok nelkul felfele? "
Igazi, szőkenői kérdés.
Kedves kérdező! Ok nélkül semmi sem történik. Gondold végig, csináltál e valamit, ami okot adhatna rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!