Hany hetes terhesen lehet elvetetni a babat?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 17. 18:58
3/15 anonim válasza:
12. terhességi hétig, viszont, ha valamilyen probléma merül fel, akkor később is
4/15 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy ha pld. Down-kóros akkor a 24. hétig lehet így dönteni.
5/15 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Ha megteheted, kérlek ne vetesd el..inkább add örökbe, rengeteg család vár gyermekre..nagyon boldogok lennének a kiválasztottak.
Semmiképp nem tarthatod meg?
6/15 A kérdező kommentje:
meg nem biztos hogy terhes vagyok.. 16 eves vagyok.. egy kis baleset tortent.. szuleim meg olnenek ha meg tudnak.. igy viszont nem tudom h fog sikerulni az elvetetes.. mindenem a kisgyerekek.. es a legnagyobb fajdalom az lessz szamomra ha terhes vagyok es meg kell oljem:-<...
2011. ápr. 17. 20:55
7/15 anonim válasza:
mivel 16éves vagy, igy szülői beleegyezés kell az abortuszhoz is...ugyhogy mindenképp meg kel tudják a szüleid,máshogy nem megy...reméljük hogy nem estél teherbe...
8/15 anonim válasza:
Hát igen..egyetértek az előttem szólóval..
9/15 anonim válasza:
Azért mi durva.Itt egy csomó olyan nő van aki szeretne babát, te meg azon agyalsz hogy hogy vetesd el ha terhes vagy. elszomorító :(
10/15 anonim válasza:
A kérdező nem tehet arról, hogy másnak nem jön össze a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!