Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen módszerrel lehet...

Milyen módszerrel lehet elvetetni egy gyermeket?

Figyelt kérdés
tudom sok negatív kommentár fog èrkezni, de azt szeretném megtudni hogy 4-5 hetes kisbabát milyen modszerrel lehet elvetetni? gyogyszer is van rá ? vagy valami gyorsabb beavatkozás? vagy csak az abortusz?
2011. ápr. 22. 13:07
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Legális gyógyszer nincs rá, külföldön lehet kapni magzatelhajtó gyógyszert feketén de írtó kockázatos!

Kaparással veszik el a magzatot Magyarországon, de azt javaslom aludj rá még párat mielőtt rosszul döntenél...

2011. ápr. 22. 13:13
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor már csak az abortusz van. Az injekcióról már lekéstél.
2011. ápr. 22. 13:15
 3/18 anonim ***** válasza:

Gyógyszer csak a még be nem ágyazódott terhességnél alkalmazható ez az esemény utáni tabletta, a további módokról itt olvashatsz:

[link]

2011. ápr. 22. 13:19
 4/18 anonim ***** válasza:

Szerintem beszélj a dokiddal, mert Ő tud erre olyan megoldást mondani, ami nem veszélyes A Te esetedben, mert mindenki más, és más lehet az előzménye is. Ha már nagyobb a baba akkor tuti már csak az abortusz marad, vagyis a kaparás. Annyit tudok, hogy barátnőm is el akarta vetetni, mert nagyon rossz körülmények között éltek, és nem volt még biztos a férfiban, akitől terhes lett. Több alkalommal kellett dokihoz mennie és valami elbeszélgetésre. Aztán a napján meggondolta magát. Ma már 3 éves a fia, és nagyon nehezen neveli egyedül, de nagyon szeretik egymást. A gyerek apukája tartja a kapcsolatot a fiával, és ahogy tud segíti őket.

Én nem vetek meg senkit azért, ha ilyenre adja a fejét. De vannak olyan helyek, ahol megerőszakolt illetve rossz körülmények között lévő nőket segítenek, nem nehéz őket megtalálni és felkeresni. Nem tudom ugyan miért döntöttél így, csak leírtam, hogy erről is tudjál. Akárhogy is döntesz a végén sok kitartást kívánok!

2011. ápr. 22. 13:20
 5/18 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, csak abortusz van (és nem kaparás hanem vákuum, bár lehet valahol még a régi módszert űzik). Egy biztos a "házi" magzatelhajtó praktikákkal ne is próbálkozz! Rengeteg teára kajára mondják, hogy hú jó rá, de inkább csak egy értelmi, illetve testi fogyatékos babát csinálsz belőle :(

Ha mindenképp ezt az utat választod, akkor csak abortusz.

2011. ápr. 22. 14:28
 6/18 anonim ***** válasza:
Külföldön van már gyógyszer de Magyarországon még nincs,pedig orvosok is azt nyilatkozták,hogy nem terheli meg annyira a szervezetet! Ne próbálkozz házi módszerekkel,amúgy ha a baba nem akar elmenni akkor nem is fog akár mit csinálsz!
2011. ápr. 22. 15:11
 7/18 anonim ***** válasza:
12%

Kedves Kérdező!

Nem szeretnék beleszólni, de csak ez az egy megoldás jöhet szóba? Biztosan nem tudod megtartani a kicsit? Később lehet, hogy nagyon meg fogod majd bánni. Jól gondold át, kérlek.

2011. ápr. 22. 15:30
 8/18 A kérdező kommentje:
melyik ez a gyógyszer és hol lehet kapni?? amúgy ez 100% biztos hogy akkor elmegy a gyerek?
2011. ápr. 22. 18:36
 9/18 anonim ***** válasza:
100%-osan az abortusz biztos. Fordulj nőgyógyászhoz, biztos segít neked.
2011. ápr. 23. 00:39
 10/18 anonim ***** válasza:
Nem tudod beszerezni ezt a gyógyszert,csak a nőgyógyász tudná felírni neked de ő sem fogja,mert ahogyan többen írtuk már Magyarországon illegális! El kell menned nőgyógyászhoz,és az abortusz az egyetlen lehetőséged,hogy megöld a babádat!
2011. ápr. 23. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!