Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen módszerrel lehet...

Milyen módszerrel lehet elvetetni egy gyermeket?

Figyelt kérdés
tudom sok negatív kommentár fog èrkezni, de azt szeretném megtudni hogy 4-5 hetes kisbabát milyen modszerrel lehet elvetetni? gyogyszer is van rá ? vagy valami gyorsabb beavatkozás? vagy csak az abortusz?
2011. ápr. 22. 13:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
7%
Szegény baba...rá is gondolhatnál nem csak magadra! Sokan örülnének ha lenne Te meg így beszélsz róla meg eldobod, megölöd azt a kis életkét! Szégyeld magad!
2011. ápr. 23. 19:15
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Nahh.. gondoltam, hogy ez lesz ebből a kérdésből.. szerintem inkább te szégyelld magad, hogy beleszólsz más életébe. Nem ismered a kérdezőt, fogalmad sincs miért van ebben a helyzetben, biztos neki sem nagy öröm, hogy ezt teszi.

Örökbeadás pártiak.. nektek van gyermeketek? Örökbe tudnátok adni azt a gyermeket, akit a szívetek alatt hordtatok 9 hónapig, utána életet adtatok neki? Én soha! Ezért ha a körülményeim nem lennének megfelelőek, én is elvetetném. És még mindig jobb 5-6 hetesen, mint majdnem 3 hónaposan.

2011. ápr. 23. 20:17
 13/18 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti vagyok.

Nekem van gyermekem éppen ezért tudom miről van szó.

Nem bántani akarom a kérdezőt én csak azt sérelmezem, hogy így beszél erről az egészről. A stílus nem tetszik. Semmi érzelem nincs sem a kérdésében sem pedig a kommentjeiben. Tesz rá, hogy ez egy kis élet ami belőle van és 2 év múlva anyának hívná őt az a kicsi gyerek. Aki tudja milyen érzés ez, tudja milyen az amikor odajön hozzá megpuszilja, megöleli, bízik benne a gyermeke számára anya a minden, az élet, az nem tudja ezt szó nélkül hagyni. Nekem a szívem szakad meg érte pedig semmi közöm hozzá. Nem veszekedni akartam de nem bírtam ezt az érzéketlenséget szó nélkül hagyni.

2011. ápr. 24. 10:24
 14/18 anonim ***** válasza:
És ezért írtam, hogy szégyellje magát! És ezt nagyon is így gondolom!
2011. ápr. 24. 10:26
 15/18 anonim ***** válasza:
Tényleg nem vitatkozni akarok meg tényleg bántani akarom a kérdezőt mert sajnálom, hogy ilyen helyzetben van bár Ő tehet róla de ez a kérdés is elég bugyuta vagy provokáló. Nem tudom eldönteni. Mégis milyen módszerrel lehetne elvetetni egy babát? Hát nagyon egyszerű, el kell menni az orvoshoz és meg kell vele beszélni. Erre sincs semmilyen hókuszpókusz -mint az köztudott- amitől majd magától eltűnik mintha sohasem lett volna.
2011. ápr. 24. 10:32
 16/18 anonim ***** válasza:
bocs...tényleg NEM bántani akarom a kérdezőt...kimaradt.
2011. ápr. 24. 10:33
 17/18 anonim ***** válasza:
Igen, van gyogyszer. Nem tudom, segitek e ezzel, de a women on web en talalod. Csak olyan orszagokba lehet megrendelni, ahol nincs abortusz.
2011. ápr. 24. 20:19
 18/18 egy értelmes válasza:
20%
Szégyelld el magad !Ha nem védekeztél ez a következmény!Azt a magzatot Isten adta neked te meg úgy beszélsz arról a kis életről mint egy tárgyról!Még egyszer SZÉGYELLD MAGAD !!
2018. nov. 22. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!