Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbeestem. De már van 1...

Teherbeestem. De már van 1 kislányom és egyenlőre nem tudnék 1 másik babát vállalni. Mennyiért lehet elvetetni a kicsit és hogy meddig lehetséges?

Figyelt kérdés
2011. jún. 7. 21:52
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
46%
Ne haragudj h írok biztos nagyon nehéz volt meghozni ezt a döntést de szerintem erről beszélned kéne valakivel
2011. jún. 7. 22:05
 2/22 anonim ***** válasza:
30%
Tuti drágább mint a gumi lett volna...
2011. jún. 7. 22:12
 3/22 anonim ***** válasza:
63%

a 12. hétig lehet elvetetni, azt nem tudom mennyibe kerül

de kérlek szépen gondold át ezt még ezerszer, és beszéld át a férjeddel, mert ha mégis megtartod a babát, azt szerintem soha nem fogod megbánni, még akkor sem ha nehéz lesz anyagilag, stb. viszont ha elveteted, azt lehet hogy soha az életben nem bocsátod meg magadnak :(

2011. jún. 7. 22:18
 4/22 anonim ***** válasza:
56%
Gondold át még egyszer a dolgot. Inkább szüld meg, és add örökbe. Annyian vágynak gyerekre, te pedig megölnéd a sajátodat...
2011. jún. 7. 22:21
 5/22 anonim ***** válasza:
43%

Én is kérlek szépen, hogy gondold át még egyszer a dolgot. Először is nyomós érv kell, hogy elvegyék a magzatot, másrészt rendszeresen előjön a depresszió abortuszon átesett nők esetében és soha nem tudnád megbocsájtani magadnak.

Rengeteg meddő pár van. A közvetlen ismerőseim közül 4-et ismerek. Több mint 10 éve próbálkoznak babával eredménytelenül.

Gondold át kérlek!

2011. jún. 7. 22:47
 6/22 anonim ***** válasza:
61%

Tavaly előtt olyan 30 ezer körül volt egy abortusz, + 2 hét utánajárás, szóval ha a 10. héten túl vagy, igyekezned kell :/

Keress fel egy nőgyógyászt!

Lebeszélni nem foglak, ez a te döntésed, gondolom jól meggondoltad, tiszteletben tartom.

2011. jún. 7. 23:06
 7/22 anonim ***** válasza:
0%
Olyan 36000ft körül van+2 hét utána járás.
2011. jún. 8. 00:00
 8/22 anonim ***** válasza:
60%

Bocs az off-ért, de mindig kiakadok az ilyen "a gumi olcsóbb lett volna" szövegeken. Ezek az emberek még sosem hallottak védekezés melletti teherbe esésről?

Nekem is sikerült gyógyszer mellett, így lett 1 év a két gyerek között.

Sajnos a kérdésedre csak a 12. hetet tudom írni, árat nem, de ezt megtették mások.

Annyit fűznék még hozzá, hogy ebben az esetben egyedül az okokat kell megvizsgálni. Ha anyagilag, vagy egyéb nyomós ok miatt nem tudod megtartani, az érthető. Ha azonban a kis korkülönbség miatt aggódsz, az inkább előny, mint hátrány.

És még valami: lehet, hogy egy utolsó alak vagyok, de örökbe adni nem tudnám, akkor már inkább az abortusz. Egyrészt a kialakult kötődés miatt, másrészt ez morálisan eléggé tönkreteszi az embert, főleg vidéken.

2011. jún. 8. 06:48
 9/22 anonim ***** válasza:
54%
Mit meg nem adnék azért hogy terhes legyek.....És vannak sorstársaim úgy gondolom sajnos, elég sokan....Valaki aki szeretne és vágyik egy egy gyermekre, annak nem jön össze. És akinek könnyen összejön az meg képes lemondani róla,egy új életről. A kérdés íróját nem elítélni akarom, csak elgondolkodásra késztetem!
2011. jún. 8. 07:59
 10/22 anonim ***** válasza:
11%

07:59-essel egyetértek:

Nem tudom felfogni, hogy miért az ilyeneknek sikerül be a gyerek akiknek nem is kell, ráadásul neked már ráadásul a 2.!

Mi meg már mióta szeretnénk egy babát és nem jön össze! :(

Nagyon dühítő az ilyen, és most ezt nem tartom magamba, mert idegesít! Add nekem a babádat, ha neked nem kell!

2011. jún. 8. 09:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!