Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha terhes vagyok, a hasam...

Ha terhes vagyok, a hasam mikor kezd noni? Es a sulyom is kezd noni, ok nelkul felfele? Es hany honaposan lehet meg elvetetni?

Figyelt kérdés
2011. júl. 25. 16:44
1 2
 11/15 anonim válasza:
17%
Ha már megcsináltátok a gyereket, akkor neveljétek is fel! Legyen ennyi becsület bennetek! Korábban kellett volna védekezni vagy gondolkodni.
2011. júl. 31. 15:26
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
mégegy tajgetosz pozitív...
2011. júl. 31. 21:43
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél elő néhány szakkönyvet is, azokból talán még a magyar helyesírást is megtanulhatod.
2011. aug. 1. 08:18
 14/15 anonim ***** válasza:
Hadd döntsön ő!
2011. aug. 2. 00:07
 15/15 anonim válasza:

Szerintem meg ne ő döntse el! Ha már volt esze ahhoz, hogy védekezés nélkül partizzanak, akkor vállalják be a gyereket is. Milyen dolog megölni egy ártatlan életet?! Egy életet, aki nem tehetett arról, hogy a világra jött! Te mit mondanál magadnak, ha te sem adnád meg az esélyt a saját gyerekednek? Minek neveznéd magadat? Gyilkosnak? Vagy valami rosszabbnak? Nem hiszem! Szerintem (némi lelkiismeret-furdallás mellett) keresztbe raknád a kezedet és nyugtáznád a történteket. Nem egyszerű ez az eset.

Te pedig vállald b a gyereket! Hidd el, az elején nehéz lesz, mert le kell mondani sok dologról, amitől idáig függtél, de ha megszületik a kicsi, rengeteg színt visz az életdbe/életetekbe! De ha minden kötél szakad és tényleg nem tudod/akarod megtartani, akkor meg add be állami nevelésbe! De szüld meg! Ha már "megcsináltátok"...

2011. aug. 2. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!