Miért ilyen a nővérem és a kislánya?
a nővérem 25 éves és a kislánya meg 4
és még velünk laknak
és a nővérem folyton úgy viselkedik mintha utálna
pl hazajönnek a pasijától és meg akarom ölelni vagy valami,erre ellök magától és rám ordibál hogy -Húzzá' má' innen!!
és a kislányát is ellenem fordítja,mindig mikor hazajövök a suliból és beköszönök neki hogy -Sziaa!! :D már elkezd nyávogni hogy -Xy nem megy ki a szobámból! és a nővérem mindig megfenyeget hogy szétveri a fejemet ha nem hagyom békén a kicsit
meg most felmondott a munkahelyén és egész álló nap itthon punnyad a gép előtt,a gyerekének alig ad enni,ő meg persze felzabálja a konyhát és utána jön vissza msn-ezni a pasijával
és mikor hazajövök,leülök tanulni meg ilyenek,erre üvölt nekem hogy mosogassak el,meg porszívózzak ki mindenhol,meg minden....persze ő meg egész álló nap itthon van,de nehezére esne ezeket megcsinálni
és a szüleim is mindig neki adnak igazat!!
és régebben volt egy "pasim" bár nem is találkoztunk,és a nővérem olyanokat hazudozott anyáméknak hogy én egy büdös k.rva vagyok,mert le akarok feküdni azzal a sráccal o.O
közbe még nem is találkoztam vele,nemhogy lefeküdjek vele...
és a szüleim persze akkor is az ő pártját fogták és eltiltottak vagy 2 hónapra a géptől meg minden,és azzal fenyegetőztek hogyha nem jövök haza rögtön az utolsó órám után,akkor agyonvernek
szóval nagyon jó volt...
és azt is úgy birom,a nővéremnek a névnapjára is folyton vesznek ilyen parfümöket,meg ruhákat,meg minden szir-szart,én meg a szülinapomra SEMMIT nem kaptam, mert állitólag nem érdemeltem meg,meg hogy én mindig olyan drága cuccokat kérek!! (aha,annyit kértem hogy vegyenek valami NORMÁLIS ruhát vagy egy cipőt és ennyi)
és tegnap is olyan "jó" volt bakker,hazajövök,incs semmi kaja a hűtőben,erre mondom tesómnak hogy -Csinálunk olyan halrudat? erre elkezdett ordibálni hogy nem csinál semmit,mondom jó akkor egyedül csinálok
erre lemegyek,és rohan utánam és elkezdte kitépni a hajamat,meg ki fordította a karomat,amiért egyedül akartam csinálni magamnak pár olyan kis halrudacskát...
miért csinálja ezt??
13l
Ez komoly?... Szüleid hány évesek egyébként? Megkérdezhetem, hogy mi a foglalkozásuk? És a nővéred végzettsége?
Ne haragudj, ha indiszkrét kérdéseket tettem fel, de hát ez az oldal úgyis anonim...
Véleményem szerint a nővérednek önmagával van problémája, a saját életével elégedetlen, csak rád vetíti ki... Sajnálom, hogy ilyen élethelyzetben vagy! :(
Háát már ne haragudj de jól el van kényeztetve, ő is meg a kis unoka is.
De le kellenne állítsd, mert az hogy kiabál az egy dolog,amit persze nem kellene, mert normális emberek tudnak normálisan is beszélgetni, rendes hangnembe, de az hogy még meg is üt, háát ezt semmiképpen ne engedd!!!!!!
A végén mindenbe csak te leszel a hibás, lépj fel kicsit komolyabban!!!És ne hagyj rá mindent, mert még el fog szállni a büszkeségtől, és az önhittségtől.!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!