Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meghülyült a nővérem? 34...

Meghülyült a nővérem? 34 éves, a pasija 20.

Figyelt kérdés

2 hónapja vált el.Valamelyik nap bejelentette,hogy

vasárnap elhozza a barátját ebédre.Aztán elmondta a lényeget,ne akkor lepődjünk meg.Hát én nagyon meglepődtem,anyánk köpni nyelni nem tudott,apa azt mondta,a hülye volt férjénél bárki jobb lehet,plusz ő is csinált volna ilyet fiatal korában,csak akkor az ilyen dolog nem volt ennyire elfogadott.Erre anyu besokallt és azóta nem szól apához.Én meg csak nem értem,hogy a tesóm meg az a gyerek mi a fenét akarnak egymástól,épp elég volt neki a válás és nem akarom hogy csalódjon.

ennyire elfogadott

2009. máj. 21. 23:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
szerintem simán elképzelhető, hogy megértik egymást. Ha ő egy fiatalos nő és a barátja meg egy érett komoly férfi. Miért ne lehetne? A kor relatív is lehet sokszor
2009. máj. 22. 09:37
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,sok hasznos dolog volt bennük.Én csak a tesómat féltem,de ma beszélünk és remélem úgy gondolkodik,mint sokan köztetek,carpe diem.
2009. máj. 22. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!