Szerintetek mit fog szólni hozzá a nővérem? 16/L
Figyelt kérdés
Azt szeretném tőle kérni ,hogy néha toljuk össze az ágyakat, és aludjunk összebújva, olyan jó érzés volt így aludni amikor kicsik voltunk. :)2011. okt. 10. 18:53
1/16 A kérdező kommentje:
*
Ti mit szólnátok hozzá ha a húgotok ezt kérné tőletek?
2011. okt. 10. 18:55
2/16 anonim válasza:
Van egy pont, amikor fel kell nőni. 16 évesen ez rég elérkezett. Annak az időnek vége. Ne sértődj meg, ha nemet mond, ez teljesen természetes. Már felnőttek vagytok ma-holnap!
3/16 anonim válasza:
Meglepődnék,mert nincs fiatalabb lány testvérem.
Egyébként ha akarsz,velem összebújhatsz.-)
4/16 anonim válasza:
Én bármikor szívesen összebújnék a kistesóimmal (bár "sajnos" mindketten fiúk :D), a fogadott húgommal pedig mindig együtt alszunk, ha nálunk van :)
Ha jó a kapcsolatotok, akkor nyugodtan említsd meg, szerintem tetszeni fog neki az ötlet :)
5/16 anonim válasza:
Ez nagyon édes, hogy így szereted őt...de azért gáz is. Két "felnőtt" testvér összebújva...elég bizarr.
6/16 anonim válasza:
Hát valószínü lebeszélném az összebújásról,de az ágyakat össze lehetne néha tolni,ha úgy alakul.
7/16 anonim válasza:
Gondolom, a kérdező nem folyamatosan akar együtt aludni a nővérével, hanem alkalmanként egyszer-egyszer. Azzal viszont - szerintem - semmi gond nincs sem ilyen korban, sem később, amíg nem válik rendszeressé.
8/16 A kérdező kommentje:
Persze ,hogy nem mindennapos lenne az összebújás.
2011. okt. 10. 19:02
9/16 anonim válasza:
Akkor semmi gond, szerintem nyugodtan kérdezd meg a nővéredet :)
Esetleg csinálhattok egy csajos estét, ágyból filmezéssel, valami nasival :)
10/16 A kérdező kommentje:
19:04
:)
2011. okt. 10. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!