Szerintetek mit fog szólni hozzá a nővérem? 16/L
Figyelt kérdés
Azt szeretném tőle kérni ,hogy néha toljuk össze az ágyakat, és aludjunk összebújva, olyan jó érzés volt így aludni amikor kicsik voltunk. :)2011. okt. 10. 18:53
11/16 anonim válasza:
azt te tudhatod,hogy milyen a viszonyotok
12/16 anonim válasza:
A nővérem tudtommal nem létezik, de egy aranyos lánnyal szívesen aludnék így :)
18/F
13/16 anonim válasza:
Harmadiknak befeküdhetek közétek? :)
14/16 anonim válasza:
Szia, nekm is van egy növérem, én is szoktam néha azt kérni pl., hogy ebédeljünk együtt, menjünk együtt biciklizni, vagy bármit csináljunk együtt. Én is nagyon szeretem! De azért én nem akarok összebújni, de ha te igen, akkor kérdezd meg! 15/L
15/16 anonim válasza:
Jó, ég!
Hát én nagyon nem szeretném, ha nővérem hozzám bujkálna.
Szerintem ő is elküldene, ha én akarnék összebújva aludni vele.
Ez már 16 évesen nem normális.
16/16 anonim válasza:
szerintem ez aranyos :))
én is az idősebb nővéremmel,amikor még velünk lakott,egy csomószor átmentem hozzá este,mert féltem egyedül aludni,és ott aludtam nála
mondjuk az már nem nagyon tetszett neki,amikor lelöktem az ágyról...xD
13l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!