Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meghülyült az exem, vagy mi...

Meghülyült az exem, vagy mi üthetett belé?

Figyelt kérdés

7 évig voltunk együtt, a kislányunk - 5 éves - kiköpött apja. Pár hete szétmentünk, és most azt mondta nekem, hogy kérvényezni fog egy dns tesztet mert a gyerek biztosan nem az övé.

100%ig biztos vagyok benne hogy ő az apja, csak nem értem miért nem hiszi ezt el, illetve miért akar ennyi pénzt "kidobni" az ablakon. Utána meg majd a gyerektartást nem fogja tudni fizetni, és én leszek a szemét ha esetleg kérem az államtól, hogy előlegezze meg.

2013. okt. 16. 19:54
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:

#28, látom leírtad ugyanezt privátban is:)

Hát kérlek, egyfelől ezt csak ő maga tudná megválaszolni, másfelől meg sok anyuka azt képzeli valami rejtélyes okból, hogy ő meg a gyerek az egy, pedig hát ez nem így van, az ember párja, meg az ember gyereke az két, különálló személy... attól még valakinek joga van a leszármazójához, hogy nem tart igényt a leszármazója anyjára, a vele való kapcsolatra semmiféle módon.

2013. okt. 17. 11:00
 32/52 anonim ***** válasza:
0%
31 Valami jobb szöveget nem sikerült kicsiholnod magadból?:DDD Senki nem egy a gyermekével, és nőként még nem szorultam arra, hogy én egyetlen pasi után is koslassak (mondjuk még nem is született ilyen pasi a földre-szerintem), ha mond ez számodra valamit. Úgy hogy légyszíves fogalmazd át a mondandódat, az eset kapcsán:DD
2013. okt. 17. 11:06
 33/52 anonim ***** válasza:
0%

31

A gyerekre meg ne tartson igényt az, aki mikor bsjban volt a gyerek, magára hagyta:DD

Ilyen helyzet után, egyetlen magát valamire is tartó szülő, nem bízná rá egy ilyen emberre a gyermekét.Egyetlen pillanatra sem.

2013. okt. 17. 11:08
 34/52 anonim ***** válasza:

#33, azt nem ő dönti el... szerencsére...

Mellesleg beszélhetsz róla nyugodtan, hogy milyen szörnyű sérelem ért téged, ami miatt az összes ilyen kérdésnél kötelességszerűen megjelensz topicot rombolni? Ugye ezt te nyírtad ki:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

az eredetijét is majdnem:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

.... ugye kedves 53%-os...

Tudod, szerencsére a jog manapság ráábred, hogy nem csak a férfiak oldalán kell korlátozni, hanem a magukat matriarchátusba képzelő hölgyeket is muszáj kissé megrendszabályozni az igazság érdekében. Na ezért van az, hogy egyfelől az olcsó DNS teszt betesz a kakukkfióka-neveltetőknek, másfelől a nyártól hatályos új Btk-ban a kapcsolattartás szándékos akadályozása is börtönnel fenyegetett bűncselekmény lett ám, nem csak a tartásdíj nem fizetése... így, ezen keretek között lehet okoskodni bátran azon, hogy mit tenne vagy mit nem tenne a "magára valamit adó szülő"...

2013. okt. 17. 11:41
 35/52 anonim ***** válasza:
0%

34

Nem kéne rám kenni mindent, és nem én nyírtam ki az általd belinkelt kérdéseke.

Viszont a 34-esed öngól volt számodra igy. Hiszen látszik, hogy mindent rám akarsz kenni, és bűnbaknak beállítani, meg trollnak.Ami nem vagyok/voltam/leszek.

2013. okt. 17. 11:49
 36/52 anonim ***** válasza:
0%

34+

Értékelem, hogy a jogszabályokkal ennyire tisztában vagy, tudok az általad idézet törvényről, de arról is tudok, hogy aki jogilag nem apja egy gyermeknek semmilyen formában, annak nincs semmiféle kapcsolattartási joga.

2013. okt. 17. 11:51
 37/52 anonim ***** válasza:
#36, na ebben is tévedni tetszel, kapcsolattartási jogot mások számára is megállapíthat a bíróság vagy a törvény...
2013. okt. 17. 11:56
 38/52 anonim ***** válasza:
0%
37 Ha semmiféle igazolt vérségi kötelék nem áll fent, akkor nem:DD
2013. okt. 17. 11:59
 39/52 anonim ***** válasza:

Kérdező, neked meg azt tanácsolom a fentiek tükrében, hogy ha biztos vagy a dolgodban, és nem akarod, hogy az exed több százezret bukjon, akkor csináltasson egy 30 eFt-s anonim tesztet, az untig elég a saját megnyugtatására, ha ő veszi le és küldi el a mintát hozzá.

[link]

és mindenki megnyugodhat, ő is az apaságát illetően, meg Te magad is, hogy nem lehetetlenül el anyagilag.

Ennyi.

2013. okt. 17. 12:00
 40/52 anonim ***** válasza:
#38, Megvigasztallak, de. Az igazság független a "D"-betűk számától...:)
2013. okt. 17. 12:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!