Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről a helyzetről?

Mit gondoltok erről a helyzetről?

Figyelt kérdés
Mikor párommal jelenlegi lakhelyünkre költöztünk, még csak ketten voltunk. Azóta két gyerekünk született. Anyósomék most szeretnének a községbe költözni, hogy az unokákhoz közelebb legyenek. Mi, 4-en másfél szobában lakunk, ők két nagy szobás, gardróbos, erkélyes lakást akarnak kibérelni. Megjegyeztem, hogy mi lenne, ha mi mennénk át abba a lakásba, ők meg ketten jönnének a mi helyünkre. Telefonban azt mondták, majd megbeszéljük személyesen. Most voltak megnézni a lakást, és most azt tervezgetik, hogy milyen bútorokkal töltsék meg a két szobát... Én meg nem tudok a gyerekemnek normális ruhásszekrényt venni, mert nem tudnám hova rakni... Eddig győzködtem páromat, h beszélje rá a szüleit a cserére, de belefáradtam... Hadd ne öntsem szavakba, hogy mit érzek és mit gondolok.

2013. okt. 5. 22:00
1 2 3 4 5 6
 51/54 A kérdező kommentje:

Kinek nem inge... Tudjátok hogy van tovább, vagy leírjam...? Amúgy meg nem, nem mindenki a kérdésemre válaszolt, olvass vissza.

Na mindegy, szerencsére van itt hozzászólás, ami normális hangnemben hangzott el (még van remény!!!:)), azért külön köszönet, őszintén.

A sok bugyuta, komolytalan (és bunkó is, de csak zárójelben jegyzem meg) "válaszolónak" meg gratula. Bár én vagyok a hibás, hogy kiírtam ide a kérdést. Aki engem szid, és nem érti meg, hogy nem önzőségből meg irigységből akartam átköltözni abba a lakásba, hanem a gyerekeim miatt, annak remélem nem lesz egyhamar gyereke. Vagy ha már van... szegény...

2013. okt. 8. 21:20
 52/54 anonim ***** válasza:
Mert soviniszta vagy.
2013. okt. 8. 21:31
 53/54 anonim ***** válasza:
szerintem a többi embernek van annyi esze hogy akkor szül ha van hova rakni a gyereket ;)
2013. okt. 9. 13:14
 54/54 anonim ***** válasza:
74%
Érdekes dolog a nő. Ha dugjuk, egyre tágabb lesz s ezzel párhuzamosan a lakás meg egyre szűkebb lesz.
2013. okt. 9. 13:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!