Mit gondoltok erről a helyzetről?
41:
amúgy te normálisnak vallod magad...?
ennyi rosszindulatú, buta embert még nem láttam egy helyen. Tényleg ennyire hülyék vagytok? Ti meg erre válaszoljatok már legyetek szívesek. Ha ennyire unalmas az életetek, hogy az enyémen kell lovagolni, akkor javaslom találjatok már ki valami hobbit magatoknak okoskák. Ti ezzel bántani szeretnétek? Tök felesleges. Két tündéri, csodaszép (számomra, nektek kisbunkóknak tuti még egy 1 és egy 3 évrsre is lenne megjegyzésetek) gyerekünk van, akit imádunk. Folyamatosan nézek másik lakást/házat, most lett volna lehetőség, de anyóséknak pont az kellett, ezért vagyok dühös és csalódott. Azért írtam le sokadjára, mert talán mostmár nektek is sikerül felfogni azzal a kervéske értelemmel, ami a rosszindulat és bunkóság mellé odaszorult.
Arra még nem jöttem rá, hogy mitől lennék kommunista. Annyiban maradtam, hogy a kedves hozzászoló nemigen tudja mit is jelent.
46:
ezt most ugye nem gondoltad komolyan...?
Én megmondom: arra akar még választ kapni hogy komolyan gondolom e hogy imperialista.
Amúgy a gyerekeid kora:
1,3
Ez a 13-ast adja ki ami szerencsétlen szám, ezért nem találsz sokszobás lakást. Amint az egyik gyereket átlép a következő életévébe az oldás megtörténik s találsz lakást. persze nem 13 szobásat, arról ne is álmodj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!