Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről a helyzetről?

Mit gondoltok erről a helyzetről?

Figyelt kérdés
Mikor párommal jelenlegi lakhelyünkre költöztünk, még csak ketten voltunk. Azóta két gyerekünk született. Anyósomék most szeretnének a községbe költözni, hogy az unokákhoz közelebb legyenek. Mi, 4-en másfél szobában lakunk, ők két nagy szobás, gardróbos, erkélyes lakást akarnak kibérelni. Megjegyeztem, hogy mi lenne, ha mi mennénk át abba a lakásba, ők meg ketten jönnének a mi helyünkre. Telefonban azt mondták, majd megbeszéljük személyesen. Most voltak megnézni a lakást, és most azt tervezgetik, hogy milyen bútorokkal töltsék meg a két szobát... Én meg nem tudok a gyerekemnek normális ruhásszekrényt venni, mert nem tudnám hova rakni... Eddig győzködtem páromat, h beszélje rá a szüleit a cserére, de belefáradtam... Hadd ne öntsem szavakba, hogy mit érzek és mit gondolok.

2013. okt. 5. 22:00
1 2 3 4 5 6
 41/54 A kérdező kommentje:

41:

amúgy te normálisnak vallod magad...?

2013. okt. 6. 22:03
 42/54 anonim ***** válasza:
bocsi, de most már érdekel, hogy is sikerült 2x egymás után védekezés mellett teherbe esni? azért erre válaszolhatnál
2013. okt. 6. 22:33
 43/54 anonim ***** válasza:
Köztudott hogy a kommunisták nagyon szaporák.
2013. okt. 6. 22:41
 44/54 A kérdező kommentje:

ennyi rosszindulatú, buta embert még nem láttam egy helyen. Tényleg ennyire hülyék vagytok? Ti meg erre válaszoljatok már legyetek szívesek. Ha ennyire unalmas az életetek, hogy az enyémen kell lovagolni, akkor javaslom találjatok már ki valami hobbit magatoknak okoskák. Ti ezzel bántani szeretnétek? Tök felesleges. Két tündéri, csodaszép (számomra, nektek kisbunkóknak tuti még egy 1 és egy 3 évrsre is lenne megjegyzésetek) gyerekünk van, akit imádunk. Folyamatosan nézek másik lakást/házat, most lett volna lehetőség, de anyóséknak pont az kellett, ezért vagyok dühös és csalódott. Azért írtam le sokadjára, mert talán mostmár nektek is sikerül felfogni azzal a kervéske értelemmel, ami a rosszindulat és bunkóság mellé odaszorult.

Arra még nem jöttem rá, hogy mitől lennék kommunista. Annyiban maradtam, hogy a kedves hozzászoló nemigen tudja mit is jelent.

2013. okt. 7. 07:15
 45/54 anonim ***** válasza:
Mert orosz laktanyán laksz. Ott a kommunisták laknak.
2013. okt. 7. 08:34
 46/54 A kérdező kommentje:

46:

ezt most ugye nem gondoltad komolyan...?

2013. okt. 7. 08:41
 47/54 anonim ***** válasza:
Vagy imperialista vagy?
2013. okt. 7. 08:49
 48/54 anonim ***** válasza:
76%
Te normális vagy ember?! Elárulom hogy MINDENKI a kérdésedre válaszolt. Mert ha esetleg nem emlékeznél rá, így szól a kérdésed: "Mit GONDOLTOK erről a helyzetről?" Leírtuk hogy mit gondolunk. Mégis mi a búbánatra akarsz még választ kapni? (Mert hogy csak ezt hajtogatod.) Azt ne várd hogy mindenki bologasson és veled együtt szidja az anyósodékat mert nincs igazad. Nagyon nincs.
2013. okt. 7. 08:53
 49/54 anonim ***** válasza:

Én megmondom: arra akar még választ kapni hogy komolyan gondolom e hogy imperialista.

Amúgy a gyerekeid kora:

1,3

Ez a 13-ast adja ki ami szerencsétlen szám, ezért nem találsz sokszobás lakást. Amint az egyik gyereket átlép a következő életévébe az oldás megtörténik s találsz lakást. persze nem 13 szobásat, arról ne is álmodj.

2013. okt. 7. 09:08
 50/54 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsétlen anyósod, micsoda bűn, hogy pont azt nézte ki, amit te... ha annyira az kell, miért nem léptetek: utólag ne nyüszíts itt.
2013. okt. 7. 10:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!