Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok erről a...

Ti mit gondoltok erről a helyzetről?

Figyelt kérdés

31 vagyok. Eddig nem kellettem a nőkre komoly kapcsolatra, bár mindig erre vágytam volna, nem így alakult az életem.

Berendezkedtem az egyedüllétre. Van saját lakásom, egy kocsim.

Megismerkedtem egy nővel. Épp válófélben van, és van egy kisfia.

Úgy érzem, hogy bejövök neki, és mintha össze akarna velem jönni. Viszont a múltkor kiderült, hogy nincs saját lakásuk, a szülei pedig vidéken élnek.

És tegnap szóba hozta az összeköltözést. (egyértelmű, hogy hozzám)

És az eddigi "sikereim" alapján felmerült bennem a kérdés: eddig nem kellettem senkinek. Most meg egy elvált kismamának kellek.

Szerintetek csak azért kellek neki, hogy legyen hol lakniuk? Ráadásul én mindig kedves vagyok hozzá és türelmes vagyok.

Ez önkéntelenül megfordult a fejemben, hiszen eddig senkinek sem kellettem, most meg ilyen helyzet állt elő.

2013. jún. 23. 11:43
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
1 hónapja randizgatunk...
2013. jún. 23. 11:43
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
1hónapnyi ismeretség után kétlem,hogy az irántad való érzései miatt szeretne hozzád költözni.
2013. jún. 23. 11:52
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

"1 hónapja randizgatunk..."

Nekem parazitának tűnik.

2013. jún. 23. 11:58
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Várj. Várd meg, hogy véget érjen a válás, elköltözzön a férjétől, figyeld, hogy ahol majd él, mennyit panaszkodik a megélhetésre, mennyire erőlteti az összeköltözést, és ha mindre nagyon a válasz, akkor valóban a lakhatás érdekli.
2013. jún. 23. 12:09
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Várj azzal az összeköltözéssel.

Mindenképpen a válást várd meg!!!

Ès gondolod meg a gyermek érdekében is,hogy csatlakozol e hozzájuk vagy sem.Egy kisgyermekben nagy törést okoz a szülök elválása.Hát ha még kötödne hozz´sad és utána ti is szétmentek.

Hány évesek vagytok?a gyerek?

2013. jún. 23. 12:15
 6/11 anonim ***** válasza:
76%

Milyenek a bevételei?

Az valószínűbb, hogy fél az egyedülléttől és az első szembejövőre ráveti magát, csak ne kelljen társ nélkül lennie.

7/11 anonim ***** válasza:
Nem mennék bele ebbe a játékba, kivárom a sorsom, hogy egy független lánnyal találkozzak. Ezt meg verd ki a fejedbõl, hogy nem kellettél senkinek!Ha kell változtass a viselkedéseden. Ugy irsz,mintha a Lali szerepét játszanád az Ejjel-Nappal Bp.-bõl.:):)
 8/11 anonim ***** válasza:
Felmerült egy kérdés bennem: szex volt már...?
2013. jún. 23. 12:16
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy tudatosan bármiféle hátsó szándéka lenne, valószínűbb, hogy életében nem volt egyedül, és most beleesett az első szabad pasiba, csak hogy legyen hová mennie a válás után. Én ragaszkodnék ahhoz, hogy teremtsen egy kis saját egzisztenciát, akár egy bérelt lakásban, mielőtt összeköltözünk. Gondolj arra, ha együtt mégsem fog működni a kapcsolat, te meg nem fogod tudni hová kitenni a gyerekkel együtt. Az egy dolog, hogy jogilag nem vagy felelős érte, de mégis csak nehéz döntés az utcára kipakolni valakit.
2013. jún. 23. 12:27
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Randizgassatok tovább, ismerkedjetek, de ne költözz vele össze. Villámgyorsan ki fog derülni, hogy Te kellesz neki, vagy a lakásod.
2013. jún. 23. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!