Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok erről a...

Ti mit gondoltok erről a helyzetről?

Figyelt kérdés

31 vagyok. Eddig nem kellettem a nőkre komoly kapcsolatra, bár mindig erre vágytam volna, nem így alakult az életem.

Berendezkedtem az egyedüllétre. Van saját lakásom, egy kocsim.

Megismerkedtem egy nővel. Épp válófélben van, és van egy kisfia.

Úgy érzem, hogy bejövök neki, és mintha össze akarna velem jönni. Viszont a múltkor kiderült, hogy nincs saját lakásuk, a szülei pedig vidéken élnek.

És tegnap szóba hozta az összeköltözést. (egyértelmű, hogy hozzám)

És az eddigi "sikereim" alapján felmerült bennem a kérdés: eddig nem kellettem senkinek. Most meg egy elvált kismamának kellek.

Szerintetek csak azért kellek neki, hogy legyen hol lakniuk? Ráadásul én mindig kedves vagyok hozzá és türelmes vagyok.

Ez önkéntelenül megfordult a fejemben, hiszen eddig senkinek sem kellettem, most meg ilyen helyzet állt elő.

2013. jún. 23. 11:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
egyértelmű,hogy a lakásra hajt,mindenesetre olcsóbb mint az albérlet
2013. jún. 23. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!