Mikor párommal jelenlegi lakhelyünkre költöztünk, még csak ketten voltunk. Azóta két gyerekünk született. Anyósomék most szeretnének a községbe költözni, hogy az unokákhoz közelebb legyenek. Mi, 4-en másfél szobában lakunk, ők két nagy szobás, gardróbos, erkélyes lakást akarnak kibérelni. Megjegyeztem, hogy mi lenne, ha mi mennénk át abba a lakásba, ők meg ketten jönnének a mi helyünkre. Telefonban azt mondták, majd megbeszéljük személyesen. Most voltak megnézni a lakást, és most azt tervezgetik, hogy milyen bútorokkal töltsék meg a két szobát... Én meg nem tudok a gyerekemnek normális ruhásszekrényt venni, mert nem tudnám hova rakni... Eddig győzködtem páromat, h beszélje rá a szüleit a cserére, de belefáradtam... Hadd ne öntsem szavakba, hogy mit érzek és mit gondolok.
Eleve nem mondtad, hogy a Ti lakásotok ahol éltek, csak bérlitek, vagy megvásároltátok. Mert ha bérlitek semmibe nem telik keresni egy nagyobb kiadó lakást, ha pedig a tiétek, el lehet adni és venni egy nagyobbat.
Hogy ehhez hogy jön az, hogy anyósodék milyen lakást bérelnének, azt nem értem.
Legalábbis remélem, hogy nem tényleg úgy gondoltad, hogy majd ők fizetik a nagyobb lakás bérleti díját amiben ti éltek, mert ha mégis, akkor arra tényleg nincsenek szavak.
2013. okt. 5. 22:33
12/54 anonim válasza:
A kérdést sem értem. Ők anyagilag megtehetik és kinéztek maguknak egy lakást.
Ha neked nem megfelelő a sajátod, költözz el egy másikba. De ne az anyósodat akard cserére késztetni.
2013. okt. 5. 22:45
13/54 anonim válasza:
Valószínű a kérdező anyagilag nem teheti meg, s ezért fáj a foga más lakására. Úgy gondolja neki munka nélkül is jár.
Pénzt kérni anyóséktól ciki de elszedni más bérleményét nem ciki. Ehhez könnyebb ideológiát gyártani. "Minek ez nektek?"
2013. okt. 5. 23:02
14/54 lámakrokodil válasza:
Szerintem te egy igazán szomorú panda lehetsz.
üdv: lámakrokodil!
2013. okt. 6. 00:36
15/54 anonim válasza:
Nem értelek, a városban, ahol éltek, ez az egyetlen kétszobás lakás van, amit anyósod kinézett? Miért pont azt akarod? Keress másikat, biztos van...
Nincs igazad egyáltalán!
2013. okt. 6. 07:07
16/54 A kérdező kommentje:
na, akkor tisztázzuk: véletlenül sem jutott eszembe, hogy anyósék fizessék helyettünk a nagyobb a lakást, a sok buta, rosszindulatú válaszoló közül egy legalább legyen szíves elmondani, hogy ezt mégis miből következtette ki. Valóban albérletröl van szó, nem vásárlásról. Egy kb 2800 fős faluban vagy akármiben lakunk, és tényleg nincs jelenleg nagyobb kiadó. És még egy megjegyzés a sok rosszindulatú emberkének: nem magam miatt szerettem volna azt a lakást, hanem a két gyerek miat!!! És ne gondoljátok, hogy nem keresgélek, folyamatosan nézem a hirdetseket, de egyszerűen nincs! És igen, valóban az lett volna szép, ha anyósék maguktól ajánlják fel, de sajnos ez megsem fordult a fejükben. Csak pár négyzetméterrel nagyobb az a lakás, de nekünk sokat számított volna. Nekik meg arra lesz jó, hogy legyen egy plusz szoba, amit takaríthatnak. Megjegyzem családiból először ök is másfél szobába költöztek, ús azt hangoztatták folyamatosan, hogy bőven elég nekik.
2013. okt. 6. 10:13
17/54 anonim válasza:
de ha eddig ennyire nézted a hirdetéseket hogy nem szúrtad ki ezt a házat?
amúgy igaza van a többieknek, nem 1,5 szobás lakásba kell 2 gyereket szülni.... 'a gyerekek miatt akarod'.. de a gyerekeket meg TE akartad ide szülni, szóval ez a te hibád.
2013. okt. 6. 10:27
18/54 anonim válasza:
És egy faluval odébb se lenne? Én is kis faluban lakom, de itt is és mellettünk is vannak kiadó lakások, csak nem mindenki neten hirdet.
2013. okt. 6. 10:28
19/54 anonim válasza:
Azt gondolom,hogy eszméletlen jól meg tudod magyarázni a saját irigységedet és rosszindulatodat,csak gyengék az érveid...
2013. okt. 6. 11:01
20/54 anonim válasza:
Hehe te évek óta keresel nagyobb lakást erre anyós kiszúrta az egyetlen nagyobb lakást faluban...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!