Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről a helyzetről?

Mit gondoltok erről a helyzetről?

Figyelt kérdés
Mikor párommal jelenlegi lakhelyünkre költöztünk, még csak ketten voltunk. Azóta két gyerekünk született. Anyósomék most szeretnének a községbe költözni, hogy az unokákhoz közelebb legyenek. Mi, 4-en másfél szobában lakunk, ők két nagy szobás, gardróbos, erkélyes lakást akarnak kibérelni. Megjegyeztem, hogy mi lenne, ha mi mennénk át abba a lakásba, ők meg ketten jönnének a mi helyünkre. Telefonban azt mondták, majd megbeszéljük személyesen. Most voltak megnézni a lakást, és most azt tervezgetik, hogy milyen bútorokkal töltsék meg a két szobát... Én meg nem tudok a gyerekemnek normális ruhásszekrényt venni, mert nem tudnám hova rakni... Eddig győzködtem páromat, h beszélje rá a szüleit a cserére, de belefáradtam... Hadd ne öntsem szavakba, hogy mit érzek és mit gondolok.

2013. okt. 5. 22:00
1 2 3 4 5 6
 21/54 A kérdező kommentje:

kedves 17-es! El kellett volna vetetnem őket? Tudod, költözni lehet, abortuszon utólag változtatni nem. Egyébként meg jövő hótól költözhető a lakás, most költözött ki belőle az előző bérlő, én már hónapok óta figyelem a hirdetéseket (újságban is), de csak 1, másfél szobások vannak. Sajnos az időzítés volt nagyon szerencsétlen, hogy pont akkor hirdették meg, mikor párom elkezdett keresgélni szüleinek. Egyébként már én tettem volna le a foglalót, de mivel ők költöznek messziről, ővék az elsőbbség, és be is előztek. A hátuk mögött meg azért mégis csak durva lenne kibérelni.

Meg kisebbekből hirdetnek többet is, nem lenne kötelező a miénkbe jönni.

Annyit szerettem volna, hogy mi mehessünk oda a két gyerekkel, hogy szép, nagy szekrényt (most dobozban vannak a játékaik) vehessünk nekik, nem akartam velük fizettetni meg semmi ilyesmi, most komolyan én vagyok a rossz???

2013. okt. 6. 11:07
 22/54 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy rossz,csak cseppet hangyás...
2013. okt. 6. 11:10
 23/54 A kérdező kommentje:
19: gyengék az érveim? Látom neked sincs gyereked. Vagy ha mégis, vagy abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy mindegyiknek van külön szobája, vagy tojsz rá, hogy milyen körülmények közt élnek.
2013. okt. 6. 11:12
 24/54 A kérdező kommentje:

22: mit értesz hangyás alatt...? Nem hinném, hogy ettők dilis lennék.

Egyébként vicces, épp arról beszélnek a konyhában, hogy milyen jó lenne a gyerekeknek külön szoba... Komolyan???

2013. okt. 6. 11:15
 25/54 anonim ***** válasza:
100%

"El kellett volna vetetnem őket?"

NEM, nem elvetetni kellett volna, hanem MIELÖTT terhes leszel VÉDEKEZNI!!!!

2013. okt. 6. 11:19
 26/54 anonim ***** válasza:
100%

El kellett volna vetetnem őket?

Fogamzásgátlásról nem hallottál? Elöbb kellett vona gondolkodni és csak utána szülni gyerekeket.

2013. okt. 6. 11:26
 27/54 A kérdező kommentje:

26: hehe, vicces vagy. Mert szerinted minden fajta fogamzásgátlás 100százalékos? Gondoltunk rá, elhiheted.

Szépen kérek mindenkit, hogy az eredetileg feltett kérdésre válaszoljon, normális, emberi hangnemben még akkor is, ha engem akar szidni. És ha lehet olyan, akinek van gyereke és bele tudja képzelni magát a helyünkbe. Köszönöm ezúton is.

2013. okt. 6. 11:40
 28/54 A kérdező kommentje:
25: dettó. Kérlek olvasd el az előző hozzászólásomat. Ne ismeretlenül itélkezzetek, hanem legyetek szívesek a feltett kérdésre válaszolni!!! Azért az lett feltéve!
2013. okt. 6. 11:43
 29/54 anonim ***** válasza:
100%
ezek szerint nem ők előztek be hanem a párod szerezte nekik ezt a lakást...
2013. okt. 6. 11:44
 30/54 anonim ***** válasza:
100%
Ha párod tudta, hogy Ti nagyobb lakást szeretnétek, akkor mért nem neked szólt előbb?
2013. okt. 6. 11:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!