Mit gondoltok erről a helyzetről?
Hehe. Ez jó...
Te még a szart is kilopnád is az ember seggéből, de ha nem is sikerülne, ideológiát biztos találnál rá.
Mi közöd van anyósodék pénzéhez? Dolgozz többet és akkor több pénzed lesz, ne más pénzére fájjon a fogad. Dolgozol egyáltalán?
Hogy gondolod?
A szülök laknak a kis lakásban, ti a nagyban, de ök fizetik a nagy lakás bérét, ti meg a kicsiét?
Ebben a felállásban azt még értem, hoyg NEKED mi az elönyöd belöle, de a szülök csak ráfizetnek!!!!
Ha túl kicsinek tartod a lakást két gyerekkel, akkor ELÖSZÖR kellett volna gondolkodni és nem szülni ilyen körülmények közé, VAGY pedig elköltözni nagyobb lakásba, de a saját költségetekre.
Épsezü emberne ilyen eszébe sem jutna, amit te kitaláltál!!!!
JObb, ha visszafogod magad, mert itt az egyetlen, akiröl rosszat lehet mondani, kizárólag TE VAGY.
És neked hirtelen pont akkor lett probléma a kis lakás, mikor anyósodék költöznének? És hihetetlen mód, pont azt nézted ki, amit anyósodék szeretnének?
Egy számító dög vagy... Nem hiszem el, hogy nem lenne más lakás...
Miért nem költözöl nagyobb lakásba? Akár ti is kereshetnétek 2-3 szobás lakást is ha a jelenlegi kicsi.
Egyébként én nem igazán értem, hogy hogy gondolod az egészet. Végül is az anyósék is bérelnek lakást.. Akkor hogy gondoltad? Hogy ti költöznétek a 2 szobásba, ők a ti régi lakásotokba, de mindenki fizeti a másikét? Ő a 2 szobásat ti a kicsit?? Tényleg nem értem hogy is van ez???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!