Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről a helyzetről?

Mit gondoltok erről a helyzetről?

Figyelt kérdés
Mikor párommal jelenlegi lakhelyünkre költöztünk, még csak ketten voltunk. Azóta két gyerekünk született. Anyósomék most szeretnének a községbe költözni, hogy az unokákhoz közelebb legyenek. Mi, 4-en másfél szobában lakunk, ők két nagy szobás, gardróbos, erkélyes lakást akarnak kibérelni. Megjegyeztem, hogy mi lenne, ha mi mennénk át abba a lakásba, ők meg ketten jönnének a mi helyünkre. Telefonban azt mondták, majd megbeszéljük személyesen. Most voltak megnézni a lakást, és most azt tervezgetik, hogy milyen bútorokkal töltsék meg a két szobát... Én meg nem tudok a gyerekemnek normális ruhásszekrényt venni, mert nem tudnám hova rakni... Eddig győzködtem páromat, h beszélje rá a szüleit a cserére, de belefáradtam... Hadd ne öntsem szavakba, hogy mit érzek és mit gondolok.

2013. okt. 5. 22:00
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
92%
Azt gondolom erről a helyzetről hogy ad 1; miért kell cserélnetek? Keressetek egy lakást, amit nem anyósodék szeretnének megvenni. Ad 2; minek kellett a 2 gyerek másfél szobás lakásba?
2013. okt. 5. 22:08
 2/54 anonim ***** válasza:
93%

Hehe. Ez jó...

Te még a szart is kilopnád is az ember seggéből, de ha nem is sikerülne, ideológiát biztos találnál rá.

Mi közöd van anyósodék pénzéhez? Dolgozz többet és akkor több pénzed lesz, ne más pénzére fájjon a fogad. Dolgozol egyáltalán?

2013. okt. 5. 22:11
 3/54 anonim ***** válasza:
91%
Azt gondolom erről a helyzetről, hogy tök jófejség a férjed szüleitől, hogy több időt akarnak tölteni a gyerekekkel. Miért kellene cserélnetek? Ők vennék ki a lakást a saját pénzükön. Semmi okod nincs arra, hogy kiakadj.
2013. okt. 5. 22:12
 4/54 e-ditta ***** válasza:
92%

Hogy gondolod?

A szülök laknak a kis lakásban, ti a nagyban, de ök fizetik a nagy lakás bérét, ti meg a kicsiét?

Ebben a felállásban azt még értem, hoyg NEKED mi az elönyöd belöle, de a szülök csak ráfizetnek!!!!

Ha túl kicsinek tartod a lakást két gyerekkel, akkor ELÖSZÖR kellett volna gondolkodni és nem szülni ilyen körülmények közé, VAGY pedig elköltözni nagyobb lakásba, de a saját költségetekre.

Épsezü emberne ilyen eszébe sem jutna, amit te kitaláltál!!!!

JObb, ha visszafogod magad, mert itt az egyetlen, akiröl rosszat lehet mondani, kizárólag TE VAGY.

2013. okt. 5. 22:12
 5/54 anonim ***** válasza:
86%
azt nem értem, ha ők nem költöznénekvoda, akkor jó lenne a másfél szoba? Keressetek nagstoknak nagyobbat, nyilván nem csak az az egy van, amit ők választottak.
2013. okt. 5. 22:13
 6/54 anonim ***** válasza:
89%
Nem értem, hogy gondolod? Miért nem kéritek el a te szüleid lakását? Mi az, hogy: "Hadd ne öntsem szavakba, hogy mit érzek és mit gondolok." Irigységet, és számítást érzel. Ritka gusztustalan egy ember vagy.
2013. okt. 5. 22:18
 7/54 anonim ***** válasza:
86%
Ez csak akkor lenne elfogadható ők ajánlanák fel. így gusztustalan, és még fel is vagy háborodva hogy nem tolnak alád egy nagyobb lakást...
2013. okt. 5. 22:20
 8/54 anonim ***** válasza:
78%
Bár én is fel vagyok háborodva. Sokkal jobb lenne ha anyósodék nekem vennének nagyobb lakást, kocsit és egy jó qrvát. Mi az hogy nem teszik ezt meg nekem?
2013. okt. 5. 22:22
 9/54 anonim ***** válasza:
88%

És neked hirtelen pont akkor lett probléma a kis lakás, mikor anyósodék költöznének? És hihetetlen mód, pont azt nézted ki, amit anyósodék szeretnének?

Egy számító dög vagy... Nem hiszem el, hogy nem lenne más lakás...

2013. okt. 5. 22:28
 10/54 anonim ***** válasza:
88%

Miért nem költözöl nagyobb lakásba? Akár ti is kereshetnétek 2-3 szobás lakást is ha a jelenlegi kicsi.

Egyébként én nem igazán értem, hogy hogy gondolod az egészet. Végül is az anyósék is bérelnek lakást.. Akkor hogy gondoltad? Hogy ti költöznétek a 2 szobásba, ők a ti régi lakásotokba, de mindenki fizeti a másikét? Ő a 2 szobásat ti a kicsit?? Tényleg nem értem hogy is van ez???

2013. okt. 5. 22:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!